Göçmen

Göçmen

Son dakika göçmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göçmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göçmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göçmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göçmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.108 göçmen haberi bulunmuştur. Tüm göçmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da vatandaşlar 5 yıl önce keşfetti hemen korumaya alındı! Gizli cennet herkesi büyülüyor
Adana'da vatandaşlar 5 yıl önce keşfetti hemen korumaya alındı! Gizli cennet herkesi büyülüyorAdana’nın Karataş ilçesindeki Akyatan Lagünü içerisinde bulunan ’Nergis Adası’ barındırdığı milyonlarca nergisle güzel görüntüler sunuyor. Karataş ilçesinde bulunan Akyatan Lagünü, göçmen kuşların Türkiye'deki en önemli dinlenme ve beslenme yerleri arasında yer alıyor
25.07.2024Adana
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık LagünüAdana’ya bağlı Yumurtalık ilçesinde, güneybatıdaki küçük bir bölümü ise Karataş ilçesinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğiz
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğizKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu.
20.07.2024Gündem
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklaması
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklamasıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile düzenlediği ortak basın toplantısında Suriye'de normalleşme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Suriye ilgili olarak Cumhurbaşkanımız liderlik vizyonunu kullanarak en üst düzeyden bir barış çağrısında bulunmuştur. Bu son derece kıymetli bir çağrıdır. Umarım bunun değerini anlarlar. Bizim beklentimiz bunun dikkate alınmasıdır." dedi.
14.07.2024Gündem
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştık
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştıkBakan Güler 15 Temmuz gecesi yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Güler, dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı olarak "Düşman askerine bile yapılmayacak bir muamele ile karşılaştığını" söyledi. Bakan Güler "Silahlı kuvvetlerimizin ülkesine bağlı şerefli mensupları milletimizle omuz omuza vererek bu hainlere karşı kahramanca direndi" dedi.
14.07.2024Gündem
Ege Denizi'nde 7 düzensiz göçmenin cansız bedeni bulundu!
Ege Denizi'nde 7 düzensiz göçmenin cansız bedeni bulundu!İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ege Denizi'ndeki Karaada üzerinde bir grup düzensiz göçmenin yakalandığını belirterek, "Ada üzerinden 18 ve bölgedeki balıkçı teknesinden 1 düzensiz göçmen olmak üzere toplam 19 düzensiz göçmen sağlık durumları iyi olarak kurtarılmış, maalesef 7 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşılmıştır" dedi.
9.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz. Türkiye olarak karşımıza çıkan birtakım tehditlerden yılarak ve birtakım gelişmelerden çekilip geri adım atarak değil, önümüzdeki fırsatları değerlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi.
8.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "Kayseri'de 855 şahıs gözaltına alındı, bunların 13'ü tutuklandı, 145'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Bu gözaltına alınan şahıslardan 468'inin 50 farklı suçtan adli kaydı oluğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
5.07.2024Gündem
Kayseri'deki provokasyona 474 gözaltı... Bakan Yerlikaya: Millete komplo kuran karşılığını görecek
Kayseri'deki provokasyona 474 gözaltı... Bakan Yerlikaya: Millete komplo kuran karşılığını görecekİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kayseri’de meydana gelen olayların ardından ülke genelinde dün gece Suriyelilere yönelik provokatif eylemler gerçekleştiğini, 474 şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Devletimize ve milletimize karşı bu komploları kuranlar hak ettikleri karşılığı göreceklerdir" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Kayseri'deki provokasyonun perde arkası! Bakan Yerlikaya: 67 kişi gözaltına alındı
Kayseri'deki provokasyonun perde arkası! Bakan Yerlikaya: 67 kişi gözaltına alındıKayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriye uyruklu bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası yaşanan olaylarda 14 emniyet mensubu ve 1 itfaiye eri yaralandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ise olayla ilgili, "Mağdur çocuk, kardeşleri ve anne emniyetteki işlemlerin ardından devlet korumasına alınmıştır" açıklamasını yaptı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ise olayın perde arkasını anlattı. Öte yandan Suriye uyruklu çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Kayseri'de gözaltına alınan Suriyeli şüpheli tutuklandı.
1.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: "Göçle mücadeleyi istikrarlı bir noktaya getirmekte kararlıyız"
Bakan Yerlikaya: "Göçle mücadeleyi istikrarlı bir noktaya getirmekte kararlıyız"İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'teki teknik toplantı sonrası yaptığı açıklamada düzenli ve düzensiz göçle ciddi bir mücadele vereceklerini vurgulayarak, "Göçle mücadeleyi çok daha planlı, düzenli ve istikrarlı bir noktaya getirmekte kararlıyız" dedi.
29.06.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Ekonomimize zarar verilmesine izin vermeyeceğiz" diyen Erdoğan, "Bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye gibi bir devleti ırkçı, lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu. Erdoğan, son 1 yılda PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda 7'si kırmızı kategoride aranan, toplam 1045 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Erdoğan, "Yaz ayları boyunca çok daha kararlı ve sonuç alıcı operasyonlar gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.06.2024Gündem
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuz
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuzDışişleri Bakanı Hakan Fidan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmesinin detaylarını açıkladı. Avrupa ve ABD'deki seçimlere dikkat çekti. İşte detaylar...
24.06.2024Gündem
Bakanlık açıkladı: 881 düzensiz göçmen sınır dışı edilecek
Bakanlık açıkladı: 881 düzensiz göçmen sınır dışı edilecekİçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, Kurban Bayramı sürecinde 60 ilde yakalanan 881 düzensiz göçmenin sınır dışı edileceğini duyurdu.
21.06.2024Gündem
Kimse dilini bilmediği için ABD’de 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatıldı! Hayatı belgesele konu oldu
Kimse dilini bilmediği için ABD’de 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatıldı! Hayatı belgesele konu oldu8 Haziran 1983'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaletinde bulunan ve kimsenin dilini anlamadığı için 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatılan Rita Patino'nun hayatı "Yıldızların ve Dağların Kadını" belgeseline konu oldu.
16.06.2024Gündem
Çıldır Gölü, kuş cennetine döndü! Hepsinin ayrı bölgesi var
Çıldır Gölü, kuş cennetine döndü! Hepsinin ayrı bölgesi varArdahan'daki Çıldır Gölü, ilkbahar mevsimi ile göçmen kuşların akınına uğradı. İrili, ufaklı 6 adası bulunan göl, Van Gölü martısı ve tepeli pelikan başta olmak üzere kaz, yeşilbaş ördek, angut, karabatak gibi kuş türlerine ev sahipliği yapıyor.
6.06.2024Gündem
4 ilde Kalkan-23 Operasyonu: 63 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı
4 ilde Kalkan-23 Operasyonu: 63 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik jandarma tarafından 4 ilde düzenlenen "KALKAN-23" operasyonlarında 63 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını bildirdi.
4.06.2024Gündem
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildi
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildiİstanbul'un simge yapılarından Galata Kulesi, tamamlanan restorasyonun ardından bugün itibariyle ziyarete açıldı. Tarihi kuleyi ziyarete gelenler saat başı en fazla 100 kişi olacak şekilde içeriye alınıyor.
25.05.2024Gündem
Kırmızı bültenle aranan Dedeic ve Ruimwijk İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan Dedeic ve Ruimwijk İstanbul'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fransa'nın aradığı Sead Dedeic ile Hollanda'nın aradığı Marciano Eugene Ruimwijk'in İstanbul'da yakalandığını açıkladı.
23.05.2024Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında müfettiş raporu ortaya çıktı! 9 gün gecikmeli yakala emri
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında müfettiş raporu ortaya çıktı! 9 gün gecikmeli yakala emriAyhan Bora Kaplan suç örgütü davasının gizli tanığı Serdar Sertçelik’in firarı ve ortaya attığı iddialara ilişkin hazırlanan müfettiş raporu ortaya çıktı. Ayağına elektronik kelepçe takılmasına rağmen 27 Kasım’da evinden ayrılan Sertçelik için 5 Aralık’ta sınır kapılarına ‘Yakalayın’ talimatı verildiği ortaya çıktı.
23.05.2024Gündem
14 ilde 'Kalkan' operasyonu!  Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı
14 ilde 'Kalkan' operasyonu! Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen 'Kalkan-22 Operasyonları'nda 40 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
20.05.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonlarıSon 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğizİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz." dedi.
15.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göçmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göçmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.