Aksaray

Aksaray

Son dakika AKSARAY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AKSARAY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AKSARAY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aksaray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aksaray gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.046 aksaray haberi bulunmuştur. Tüm aksaray haberleri aşağıda listelenmiştir.
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Adana Seyhan Belediyesi Halkoyunu ekibinden çifte başarı
Adana Seyhan Belediyesi Halkoyunu ekibinden çifte başarıTürkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 16-17 Temmuz tarihleri arasında Kilis’te düzenlediği kulüpler arası bölge şampiyonasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde birinci olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, şampiyonluk kupalarını armağan ettiler.
21.07.2024Adana
Adana Seyhan Belediyesi halkoyunu ekibinden çifte başarı
Adana Seyhan Belediyesi halkoyunu ekibinden çifte başarıTürkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 16-17 Temmuz tarihleri arasında Kilis’te düzenlediği kulüpler arası bölge şampiyonasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde birinci olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, şampiyonluk kupalarını armağan ettiler.
21.07.2024Adana
Aracının sürekli durdurulmasından rahatsız oldu, polise polisi şikayet etti
Aracının sürekli durdurulmasından rahatsız oldu, polise polisi şikayet ettiAksaray'da uygulama noktasında durdurulan araçta yolcu konumundaki şahıs askeri personel olduğunu belirterek görevli memurlara aracının sürekli durdurulduğunu söyledikten sonra polisi polise şikayet etti. Görüntü almak isteyen basın mensuplarını fark eden şahıs kameramana da “Askerim ben, kapat şunu aslan parçası” diye talimat verdi.
10.07.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı yaşandı! İşte kazananlar
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı yaşandı! İşte kazananlarYüksek Seçim Kurulunun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe ve 4 beldede bugün sandık başına gidildi. Sabah saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıklarda oy sayımına geçildi. İlk sonuçlar geldi.
2.06.2024Gündem
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanıYüksek Seçim Kurulunun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemleri başladı.
2.06.2024Gündem
3 ilçe ve 4 beldede seçmenler yarın yeniden oy kullanacak
3 ilçe ve 4 beldede seçmenler yarın yeniden oy kullanacakYüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe, 4 belde ve 212 mahallede seçmenler yarın sandık başına gidecek.
1.06.2024Gündem
Düğünde silahla ateş açtılar! Sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılar
Düğünde silahla ateş açtılar! Sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılarAksaray'da düğün yapılan evin bahçesinde havaya ateş açtığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılar. Yapılan operasyonda 8 şüpheli yakalandı. Evde çok sayıda ruhsatsız silah ve bıçak ele geçirildiği açıklandı.
22.05.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonlarıSon 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024Gündem
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 5 ilçede sandıklar tekrar kurulacak
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 5 ilçede sandıklar tekrar kurulacak Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı.
6.05.2024Gündem
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı varAnkara - Niğde Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6'sı ağır 34 kişi yaralandı.
3.05.2024Gündem
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandıAksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024Futbol
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandıAksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024Vatan TV
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü bulduEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de üretilen gazla ilgili, “Bugün itibarıyla üretimimiz yaklaşık 4,6 milyon metreküp günü buldu. 1,8 milyon hanenin doğal gazını biz kendi gazımızdan karşılar hale geldik. Bunu da artırmayı hedefliyoruz. İlk etapta önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde inşallah 10 milyon metreküpe ulaşmış olacağız” dedi.
1.05.2024Ekonomi
CZN Burak ateş püskürdü!
CZN Burak ateş püskürdü!Neşet Turan, CZN Burak olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir ile görüşebilmek için Kayseri'den İstanbul'a yürürken Aksaray'da kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. CZN Burak, bir sosyal medya kullanıcısından gelen 'Neşet Turan senin yüzünden öldü' mesajına videolu cevap verdi.
1.05.2024Magazin
5 ilde sağanak sele yol açtı
5 ilde sağanak sele yol açtıAnkara Valiliğinin yaptığı uyarının ardından Başkent'te etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Öte yandan Aksaray, Nevşehir, Eskişehir, Uşak'ta da sel yaşandı.
30.04.2024Gündem
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildiAksaray'da 13 yaşındayken demir ustası babası Mehmet Kılıç geçirdiği kaza sonucu gözlerini kaybedince okulu bırakmak zorunda kalan ayakkabı tamircisi olan Turgut Kılıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenecek program için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edildiğini söyledi.
30.04.2024Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacakİstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024Gündem
Alkollü sürücünün yaptıkları şoke etti
Alkollü sürücünün yaptıkları şoke ettiAksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024Vatan TV
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktıAksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024Gündem
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
15.04.2024Gündem
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Aksaray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aksaray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.