Göç

Göç

Son dakika göç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göç gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.753 göç haberi bulunmuştur. Tüm göç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gümüşhane'de kar yağışı 3 gündür hiç durmadı! Yoğun yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar mahsur kaldı
Gümüşhane'de kar yağışı 3 gündür hiç durmadı! Yoğun yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar mahsur kaldıGümüşhane'nin yüksek kesimlerinde 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından yaylalarda mahsur kalan vatandaşlar, İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda kurtarıldı.
22.10.2024Gündem
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Demirören Medya'nın görüntüleri dünya basınında yer aldı
Demirören Medya'nın görüntüleri dünya basınında yer aldıDemirören Medya ekipleri uzun süredir Lübnan'da. Ekiplerimizin çektiği görüntü ve fotoğraflar dünya basınında da yer alıyor. Demirören Görsel Medya Muhabiri Uğur Yıldırım'ın çektiği fotoğraflarsa yabancı gazeteler tarafından sık sık kullanılıyor. İsrail'in Lübnan'a saldırılarının anbean fotoğrafını çeken Uğur Yıldırım, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı.
20.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeliCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistin ve Lübnan'daki katliamlar devam ettikçe bölgemizin ve ötesinin huzur bulması mümkün değildir" dedi. Scholz ise konuşmasında, "İsrail, kendini savunma hakkına sahip. Biz her zaman insani yardım için çaba harcadık Gazze'ye. İkili devlet çözümü ve ateşkes için çaba harcamak durumundayız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "50 bini aşkın insanın öldürüldüğü bir katliam söz konusu. Bütün bu insanların öldürülmesi konusunda başta Güney Afrika olmak üzere Lahey Adalet Divanı'na onların müracaatıyla başlayan süreci biz de dahil olmak üzere birçok dünya ülkesi Lahey Adalet Divanı'na bu müracaatı onlarda tazelemiştir, zenginleştirmiştir. Bu ülkelerden bir tanesi de biziz. Çünkü 50 bin insanın öldürülmesi 100 bine aşkın insanın yaralı halde olması herhalde 'F-35'lerle iyi vurdunuz, iyi yaptınız' dedirtmez. Bunlara siz nereye gidiyorsunuz dedirtir" diye konuştu.
19.10.2024Gündem
Dolmabahçe'de Erdoğan - Scholz görüşmesi başladı
Dolmabahçe'de Erdoğan - Scholz görüşmesi başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Dolmabahçe'deki görüşmesi başladı.
19.10.2024Gündem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 4 ayda 166 ton uyuşturucu ele geçirdik
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 4 ayda 166 ton uyuşturucu ele geçirdikİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Ocak-30 Eylül tarihlerini kapsayan 9 aylık dönemde Türkiye'de mal varlığına karşı işlenen suçların, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 30, kişilere karşı suçların ise yüzde 4 azaldığını açıkladı.
17.10.2024Gündem
Rus savaş uçakları İdlib'e hava saldırıları düzenledi: 10 ölü, 32 yaralı
Rus savaş uçakları İdlib'e hava saldırıları düzenledi: 10 ölü, 32 yaralıRusya'ya ait savaş uçaklarının, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde düzenlediği hava saldırılarında ölü sayısı 10'a, yaralı sayısı 32'e yükseldi.
16.10.2024Dünya
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyor
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyorÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Demokrasi ve Güvenlik Komisyonunun ortak toplantısı için gittiği Atina ve Hanya'dan yurda döndü.
16.10.2024Gündem
Edirne'de 24 düzensiz göçmen yakalandı
Edirne'de 24 düzensiz göçmen yakalandıEdirne'de yasa dışı yollarla yurda girdiği belirlenen 24 düzensiz göçmen yakalandı.
16.10.2024Gündem
Emekli banka müdürü paraya para demiyor, altın, döviz ve borsadan çok kazandırıyor! Balıkesir'de yetiştiriyor İstanbul’un havasını değiştirecek
Emekli banka müdürü paraya para demiyor, altın, döviz ve borsadan çok kazandırıyor! Balıkesir'de yetiştiriyor İstanbul’un havasını değiştirecekBurhaniye ilçesinde, 74 yaşındaki emekli banka müdürü Yunus Göç 16 yıl önce fıstık çamı yetiştiriciliğine başlarken, ürettiği fidanlar da İstanbul’a göndermeye devam ediyor.
15.10.2024Ekonomi
Göçmen kuşlar Adana'da mola verdi
Göçmen kuşlar Adana'da mola verdiTürkiye'de kışın yaklaşmasıyla birlikte sıcak ülkelere göç eden turnalar diğer illere göre daha sıcak olan Adana'da sulak alanlarda mola verdi.
11.10.2024Adana
Adı insan kaçakçılığı olayına karışan emekli general hakkında karar verildi!
Adı insan kaçakçılığı olayına karışan emekli general hakkında karar verildi!MSB kaynaklarından, hudutta adı insan kaçakçılığı olayına karışan Emekli Tuğgeneral Bilal Çokay ile ilgili yeni bir açıklama geldi.
10.10.2024Gündem
Ampute Milli Futbol Takımı kuruyan göl üzerinde antrenman yaptı!
Ampute Milli Futbol Takımı kuruyan göl üzerinde antrenman yaptı!Ay-Yıldızlı oyuncular, kuraklığa dikkati çekmek için Seyfe Gölü üzerinde idman yaptı.
9.10.2024Şampiy10
Fransa Dışişleri Bakanı'ndan, Netanyahu'nun Lübnan halkını tehdit etmesine 'provokasyon' nitelemesi
Fransa Dışişleri Bakanı'ndan, Netanyahu'nun Lübnan halkını tehdit etmesine 'provokasyon' nitelemesiFransa Dışişleri Bakanı Jean-Noël Barrot, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Lübnan halkını Gazze'deki Filistinlilerin yaşadığı saldırılarla tehdit etmesini "provokasyon" olarak nitelendirdi.
8.10.2024Dünya
MHP lideri Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır
MHP lideri Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dırPartisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, İsrail'in saldırılarına dikkat çekerek, "Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır. Gizli gündem Türk vatanıdır. Orta Doğu'da ateşlenen füzelerin, suikastların bir sonraki etabı Anadolu coğrafyasıdır." dedi.
8.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Son 1 ayda 4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Son 1 ayda 4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 1 ayda düzenlenen operasyonlarda 200 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 4 bin 40 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
8.10.2024Gündem
Ayvalık açıklarında 59 düzensiz göçmen yakalandı
Ayvalık açıklarında 59 düzensiz göçmen yakalandıAyvalık açıklarında 59 düzensiz göçmen yakalandı.
TBMM Başkanı Kurtulmuş CNN Türk'te: Meclis İsrail gündemiyle 8 Ekim Salı günü toplanacak
TBMM Başkanı Kurtulmuş CNN Türk'te: Meclis İsrail gündemiyle 8 Ekim Salı günü toplanacakTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Kurtulmuş, "TBMM, İsrail tehdidi için 8 Ekim Salı günü toplanacak. Dışişleri ve Savunma Bakanı salı günü bilgi verecek" dedi. Kurtulmuş, "Yangın artık kapımıza geldi. İsrail Ortadoğu'da bir ateş çukuru açtı ve bütün halkları oraya atmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.
5.10.2024Gündem
Hizbullah: 20'den fazla İsrail askerini öldürdük ve yaraladık
Hizbullah: 20'den fazla İsrail askerini öldürdük ve yaraladık Hizbullah, Lübnan'ın güneyindeki bir sınır köyünde düzenledikleri saldırıda, İsrail'in "seçkin kuvvetlerinden" 20'den fazla askerini öldürdüklerini ve yaraladıklarını duyurdu.
5.10.2024Dünya
ABD'den Lübnan açıklaması: 157 milyon dolarlık yeni insani yardım sağlayacağız
ABD'den Lübnan açıklaması: 157 milyon dolarlık yeni insani yardım sağlayacağızABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Lübnan ve bölgedeki çatışmalardan etkilenen nüfusu desteklemek üzere yaklaşık 157 milyon dolarlık yeni insani yardım sağlayacaklarını açıkladı.
5.10.2024Dünya
Türkiye ve Irak arasında 'göç ve gönüllü geri dönüşte iş birliği' mutabakatı
Türkiye ve Irak arasında 'göç ve gönüllü geri dönüşte iş birliği' mutabakatıİÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, Irak Göç ve Yerinden Edilmişler Bakanı Evan Faiq Jabro ile 'Göç ve Gönüllü Geri Dönüş Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı' imzaladıklarını açıkladı
2.10.2024Gündem
Gençler için İzmir’de ‘Teknoloji ve Etki Merkezi’
Gençler için İzmir’de ‘Teknoloji ve Etki Merkezi’Sabancı Topluluğu, Sabancı Gençlik Seferberliği kapsamında ilk Sabancı Teknoloji ve Etki Merkezi’ni İzmir’de hayata geçirildiğini duyurdu.
1.10.2024Yaşam
Türkiye'den İsrail'in Lübnan saldırısına tepki: Hukuksuz işgal girişimi
Türkiye'den İsrail'in Lübnan saldırısına tepki: Hukuksuz işgal girişimiDışişleri Bakanlığı, "İsrail'in Lübnan'a kara saldırısı başlatarak bu ülkenin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmesi, hukuksuz bir işgal girişimidir" açıklamasını yaptı.
1.10.2024Gündem
İsrail, Lübnan'a kara harekatı başlattı! Lübnan ordusu mevzilerden çekildi
İsrail, Lübnan'a kara harekatı başlattı! Lübnan ordusu mevzilerden çekildiİsrail, Lübnan'a kara harekatı başlattı. Tank ve topçu atışları eşliğinde İsrail askerleri Lübnan sınırına ilerliyor. Ayrıca Lübnanlı bir güvenlik kaynağı, Lübnan ordusunun İsrail sınırındaki mevzilerinden çekildiğini iddia etti.
30.09.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya İsrail çağrısı: BMGK gerekirse güç kullanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya İsrail çağrısı: BMGK gerekirse güç kullanmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. "Gözünü kan bürümüş bir avuç radikal siyonist bölgemizi ve dünyayı ateşe atmaktadır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güvenlik Konseyi gerekli iradeyi göstermezse, kuvvet kullanma yetkisi süratle devreye alınmalıdır. İsrail'in haydutluğuna daha fazla sessiz kalınamaz. Zulme en büyük tepkiyi müslümanlar vermelidir. Kardeşlerimize önce biz sahip çıkmazsak, başkalarının destek olmasını zaten bekleyemeyiz" ifadelerini kullandı.
30.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.