Köy Hayatı

Köy Hayatı

Son dakika köy hayatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köy hayatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köy hayatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köy Hayatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köy hayatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 778 köy hayatı haberi bulunmuştur. Tüm köy hayatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlüler İstanbul'dan tasını tarağını toplayıp kaçıyor! Usta oyuncu, 'Ailem ve benim için en doğru karar' diyerek duyurdu
Ünlüler İstanbul'dan tasını tarağını toplayıp kaçıyor! Usta oyuncu, 'Ailem ve benim için en doğru karar' diyerek duyurdu Metropolün kaosundan ve stresinden kurtulmak isteyen birçok insan kaçmanın hayalini kurarken bazı ünlüler cesurca tasını tarağını toplayıp daha sakin ve doğayla iç içe olan yerlere yerleşti bile... Son olarak ünlü oyuncu da İstanbul'u terk edenler kervanına katıldı.
9.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu kış hazırlıklarına başladı! Şöhreti kapının dışında bıraktı, beğeni ve yorum yağdı
Ünlü oyuncu kış hazırlıklarına başladı! Şöhreti kapının dışında bıraktı, beğeni ve yorum yağdı Biz onları televizyon ekranlarından en gösterişli halleri ile tanıyoruz. Ünlü isimler ise en doğal hallerini sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Filiz Taçbaş'ın paylaşımına hayranları tepkisiz kalamadı. Dakikalar içerisinde binlerce yorum ve beğeni geldi.
18.08.2023 Magazin
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi!
Türkiye'nin en zehirli yılanı yakaladığı kargayı böyle yedi! Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde kaydedilen görüntülerde Türkiye'nin en zehirli yılanı olarak bilinen engerek yılanının, kargayı yediği anlar kameralara yansıdı.
26.07.2023 Yaşam
İstanbul'u terk edip köy hayatı yaşıyordu! Özlem Tekin çiftliğine kilit vurdu
İstanbul'u terk edip köy hayatı yaşıyordu! Özlem Tekin çiftliğine kilit vurdu Yıllar önce müziğe ara verip İstanbul'dan ayrılan Özlem Tekin, Milas’ta köy hayatı sürmeye başlamıştı. Ünlü rock'çı şehirden uzakta köpekleriyle yaşıyor, yetiştirdiği sebze ve meyveleriyle ilgileniyor, küçükbaş hayvan besliyordu. Aylardır evine uğramayan Tekin'in çiftliğinin bakımsız hali dikkat çekti.
26.07.2023 Magazin
Burcu Kara köy evinden paylaştı! 'Buranın dertleri bambaşka'
Burcu Kara köy evinden paylaştı! 'Buranın dertleri bambaşka' Oyuncu Burcu Kara, Bursa'nın İznik ilçesinde doğup büyüdüğü köy evine tadilata sokmuştu. Kara, dededen kalma evinden paylaşım yaptı.
7.07.2023 Magazin
Köyde yaşama isteği kabusa döndü! 1 ay içinde 24 kez dolandırıldı
Köyde yaşama isteği kabusa döndü! 1 ay içinde 24 kez dolandırıldı Her şey Kıbrıs’ta yaşayan bir kişinin köy hayatı yaşamak istemesi ile başladı. Adana’daki köylerine gelmediği için eşiyle kavga eden adama, sosyal medya üzerinden tanıştığı kadın hayatının kabusunu yaşattı. Kadının, ‘Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım’ sözlerine adeta mest olan adam, evlilik vaadi ile tam 24 kez dolandırıldı. İşte kurbanı kara kara düşündüren kaybettiği mal varlıkları.
18.04.2023 Yaşam
Ünlülerin köy hayatı
Ünlülerin köy hayatı Doğadan bir türlü vazgeçemeyen ünlüler kervanına bakın kim katıldı.
11.04.2023 Magazin
Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın
Ceylan Ertem: Köylere uzatın elinizi başka şehirlere yayılın Bir süre önce İstanbul'u terk edip köy hayatını tercih eden ünlüler kervanına katılan şarkıcı Ceylan Ertem depremden sonra "Neden şehrin ortasında yaşamıyorum? En önemli sebeplerinden biri aslında 24 yıl geçmesine rağmen bu tedirginliğin geçmemesi" demişti. Ertem şimdi de çevresine İstanbul'dan taşınmaları konusunda tavsiye verdi.
24.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu iş makinesi kullandı, tarla temizledi!
Ünlü oyuncu iş makinesi kullandı, tarla temizledi! Oyuncu Filiz Taçbaş önceki gün İzmir’deki tarlasında iş makinesi kullanırken görüntülendi.
10.01.2023 Magazin
Ünlülerin köy hayatı
Ünlülerin köy hayatı Doğadan bir türlü vazgeçemeyen ünlüler kervanına bakın kim katıldı.
14.12.2022 Magazin
Hepsi bin pişman! Yıllarca verdikleri emek böyle suya düştü
Hepsi bin pişman! Yıllarca verdikleri emek böyle suya düştü Ev sahibi olmak için elindeki tüm birikimlerini verdikleri kararla kaybettiler. Yıllarca biriktirdikleri paralarla, yaptırmak istedikleri evleri teslim alamayan vatandaşların başına gelenler duyanları hayrete düşürüyor.
21.11.2022 Yaşam
Ev sahibi olmak isterlerken hayatlarının şokunu yaşadılar
Ev sahibi olmak isterlerken hayatlarının şokunu yaşadılar Düzce'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hayatlarının şokunu yaşadı. Çelik konstrüksiyon firmasının kendilerini dolandırdığını iddia eden mağdurlar soluğu adliyede aldı. Yıllarca biriktirdikleri paralarla yaptırmak istedikleri evleri teslim alamayan vatandaşlar, firma sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte olayın detayları...
21.11.2022 Yaşam
Ünlü sanatçı her şeyi bir kenara bırakıp köyüne yerleşti!
Ünlü sanatçı her şeyi bir kenara bırakıp köyüne yerleşti! 70'li yılların sonunda çıkardığı albümle geniş bir hayran kitlesi edinen Halk Müziğinin usta ismi, şehrin kalabalığını bırakıp köy hayatına geçiş yaptı.
10.08.2022 Magazin
Sedef Avcı’nın tatlı tesadüfü!
Sedef Avcı’nın tatlı tesadüfü! Sedef Avcı, önceki akşam Ataşehir TGI Friday's de objektiflere yansıdı. Arkadaşı Zeynep Özan'ın doğum günü kutlamasına katılan oyuncu, kutlamada şarkı söyleyip, dans etti.
26.10.2021 Magazin
Eski karısını canlı yayında yakarak öldürmüştü! Cani koca idam edilecek
Eski karısını canlı yayında yakarak öldürmüştü! Cani koca idam edilecek Çin'de geçtiğimiz yıl gerçekleşen korkunç cinayet dünya medyasında gündem olmuş, eski eşi tarafından canlı yayın yaparken yakılarak öldürülen sosyal medya fenomeni kadın günlerce konuşulmuştu. Her detayı dehşet dolu olayda mahkeme sonunda kararını verdi ve cani eski koca idam cezası aldı.
15.10.2021 Dünya
Özlem Tekin'in köy hayatı!
Özlem Tekin'in köy hayatı! Rock müziğin sevilen ismi Özlem Tekin, 2016 yılında müziğe ara vererek Muğla'nın Milas ilçesindeki bir köye yerleşmişti. O günden beri yaşamını buradaki çiftliğinde sürdüren şarkıcı, şalvarlı haliyle objektiflere yansıdı.
12.05.2021 Magazin
Beyaz yakalının öze dönüşü: İstanbul'da bankacı, Gelibolu'da lavanta yetiştiricisi
Beyaz yakalının öze dönüşü: İstanbul'da bankacı, Gelibolu'da lavanta yetiştiricisi Gelibolu’nun tahıl ve ayçiçeği üreticileri birkaç yıl önce ilk kez tanıştıkları ve toprakla buluşturdukları lavantalar için hasat dönemine hazırlanıyor. Çiftçileri lavantayla tanıştıran ise bir finans kuruluşunda yönetici olarak çalışırken, köy hayatı ve tarım hayallerini gerçeğe dönüştüren Serkan Köse. Üç yıl önce 180 dönümlük araziye 350 bin kök lavanta diken Köse, hem yıllardır hayalini kurduğu doğal yaşama kavuştu hem de köylülere istihdam sağladı.
26.06.2020 Ekonomi
Kendini bahçe işlerine verdi!
Kendini bahçe işlerine verdi! İstanbul'u terkedip köy hayatı yaşayan ünlülerden biri de Gizem Karaca'ydı. Ünlü oyuncu karantina günlerini İzmir'de organik tarım yaparak vakit geçiriyor.
4.05.2020 Magazin
Burak Çelik artık köy hayatı yaşıyor
Burak Çelik artık köy hayatı yaşıyor Son olarak 'Sevgili Geçmiş' dizisi ile sevenleriyle buluşan yakışıklı oyuncu Burak Çelik, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
26.12.2019 Magazin
Silivri'de köylülerin su faturası şaşkınlığı...
Silivri'de köylülerin su faturası şaşkınlığı... İstanbul'da köy hayatı devam eden ancak mahalle statüsünde olan yerleşim merkezlerinde, su fiyatlarının metreküpü 1 liradan 4 liraya yükseldi. Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan köy halkı, su fiyatlarına yüzde 400 zam gelmesine tepki gösterdi.
11.12.2019 Gündem
Azra Akın'dan eşine duygusal veda
Azra Akın'dan eşine duygusal veda Yedi ay önce anne olduktan sonra Keşan'da köy hayatı yaşamaya başlayan 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın, eşi Atakan Kuru ile beraber İstanbul Havalimanı'ndaydı.
1.06.2019 Magazin
Özlem Tekin çiftlik kurdu! Değişimi şoke etti
Özlem Tekin çiftlik kurdu! Değişimi şoke etti Uzun süredir Muğla’da köy hayatı yaşayan Özlem Tekin, çiftlik kurdu.
9.12.2018 Magazin
Prof. Dr. İlber Ortaylı, köye yerleşti
Prof. Dr. İlber Ortaylı, köye yerleşti Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Bağyüzü köyüne yerleşti.
14.06.2018 Gündem
Kendime yatırım yapmak isterim
Kendime yatırım yapmak isterim Kalk Gidelim dizisinde Badegül karakterini canladıran İlayda Aydın, “Oyunculuk içinde çokça şey barındırıyor. Dans da bunu besleyen, büyük bir avantaj. Uzun set saatleri de enerjimi çok düşürmüyor.” diyor.
2.06.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Köy Hayatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köy hayatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.