Sahil Güvenlik

Sahil Güvenlik

Son dakika sahil güvenlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahil güvenlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahil güvenlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahil Güvenlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahil güvenlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.844 sahil güvenlik haberi bulunmuştur. Tüm sahil güvenlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridir
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridirÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) en fazla borcu olan 5 belediyenin sırasıyla Ankara, İzmir, İstanbul ve Adana büyükşehir belediyeler ile Şişli Belediyesi olduğunu bildirdi.
25.07.2024Ekonomi
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildi
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan "Tüm borçlu belediyelere, herhangi bir parti farkı gözetmeksizin borç bildirimlerini gönderdik. Bazı belediyeler borçlarını ödeme iradesi gösterdi. Ancak hala harekete geçmemiş belediyelerin sayısı da ne yazık ki oldukça fazla" dedi.
25.07.2024Ekonomi
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattı
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattıİstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde 25 yaşındaki Nalan Kaya, cep telefonuyla özçekim(selfie) yaptığı esnada metrelerce yükseklikten denize düştü. Nalan Kaya denizdeyken seyir halinde olan bir tekne çarptı. Hastaneye kaldırılan Nalan Kaya'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
22.07.2024Gündem
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldı
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldıYumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, geçmiş yönetimden kalan borçlara rağmen işçi alacaklarını odağına aldı. Aylık ortalama geliri 5 milyon TL olan Yumurtalık Belediyesi’ni geçmişten kalan 205 milyon lira, yani gelirine oranla yüksek bir borçla devralan Başkan Altıok, borç yüküne rağmen işçi ve emekçilerin maaşlarını eksiksiz bir şekilde yatırdı.
21.07.2024Adana
SGK tarafından ödeniyor, hem erkek hem de kadınlar alıyor, 1800 gün gerekiyor
SGK tarafından ödeniyor, hem erkek hem de kadınlar alıyor, 1800 gün gerekiyorSosyal Güvenlik Kurum (SGK) tarafından ödeniyor. Ancak pek çok kişi bilmediği için başvuruda bulunmuyor. Sadece kadınlara yapıldığı düşünülen ödeme kaleminden erkekler de yararlanabiliyor. İşte başvuru şartları...
21.07.2024Ekonomi
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, pervaneye takılarak hayatını kaybetti.
20.07.2024Ekonomi
Emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz tatil keyfi başladı: Yüzde 25'ten fazlası Antalya'yı tercih ediyor
Emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz tatil keyfi başladı: Yüzde 25'ten fazlası Antalya'yı tercih ediyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesinin ardından, emeklilere özel tanınan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında yaz aylarında ücretsiz kalma uygulamasından faydalanan emekliler, Antalya'da tatile başladı. SGK İl Müdürü Ali Duru, emeklilerin dörtte birinin Antalya'da tatil yapmak istediğini kaydetti.
18.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kıskaç-21 operasyonunda 10 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kıskaç-21 operasyonunda 10 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Körfezinde “ASTERI” isimli bir tekneye yönelik düzenlenen “Kıskaç-21” operasyonunda yurt dışına kaçmaya çalışan 10 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
14.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Son 5 günde aranan 4 bin kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya: Son 5 günde aranan 4 bin kişi yakalandıİçişleri Bakanı Yerlikaya: 81 ilde, son 5 günde “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen ‘ÇEMBER-19’ operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 66 kişi yakalandı.
12.07.2024Gündem
Yunan botundan 'Kızıl Elma'ya müdahale! Tekne hasar aldı, yaralılar var
Yunan botundan 'Kızıl Elma'ya müdahale! Tekne hasar aldı, yaralılar varYunan unsurları, Çanakkale'nin Gökçeada açıklarında Zürafa Kayalıkları mevkisinde avlanan balıkçının teknesine çarparak hasar verdi.
11.07.2024Gündem
Ege Denizi'nde 7 düzensiz göçmenin cansız bedeni bulundu!
Ege Denizi'nde 7 düzensiz göçmenin cansız bedeni bulundu!İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ege Denizi'ndeki Karaada üzerinde bir grup düzensiz göçmenin yakalandığını belirterek, "Ada üzerinden 18 ve bölgedeki balıkçı teknesinden 1 düzensiz göçmen olmak üzere toplam 19 düzensiz göçmen sağlık durumları iyi olarak kurtarılmış, maalesef 7 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşılmıştır" dedi.
9.07.2024Gündem
SGK emeklilere özel yeni web sitesi açtı! 'emekliler.gov.tr' erişime açıldı!
SGK emeklilere özel yeni web sitesi açtı! 'emekliler.gov.tr' erişime açıldı!Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli vatandaşlara özel yeni web sitesi olan 'emekliler.gov.tr' yi erişime açtı. tede emekli vatandaşların bilmesi gereken etkinlikler, fırsatlar, indirimler ve haberler gibi birçok başlık yer alıyor.
SGK resmen duyurdu! Tüm emeklileri kapsıyor: İndirim ve birçok fırsat sunulacak
SGK resmen duyurdu! Tüm emeklileri kapsıyor: İndirim ve birçok fırsat sunulacakMilyonlarca emekliyi ilgilendiren haber Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan geldi. SGK tarafından emeklilere açıklama yapıldı.
Emekli maaşları ne kadar olacak (Temmuz 2024), emekli enflasyon farkı ne kadar oldu? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
Emekli maaşları ne kadar olacak (Temmuz 2024), emekli enflasyon farkı ne kadar oldu? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?TÜİK haziran ayı enflasyon ardından emekli maaş zammı enflasyon farkı hesaplandı. 4A, 4B, 4C SGK, BağKur ve emekli sandığı maaş zammında tablo netleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere refah payı verilmesiyle ilgili bir çalışma olmadığını söyledi. Peki, emekli maaşları ne kadar olacak?
Emekli aylıkları kesiliyor, SSK iptal ediliyor! Ödenen maaşlar faiziyle geri alınıyor
Emekli aylıkları kesiliyor, SSK iptal ediliyor! Ödenen maaşlar faiziyle geri alınıyorSosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından resmi açıklama yapıldı. Binlerce kişinin SSK'sı iptal edilerek maaşları kesildi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenmiş olan aylıklar ise faizi ile birlikte geri alınıyor. Emekli olanların emeklilikleri iptal ediliyor.
SGK resmen duyurdu! 90 bin kişinin maaşı kesildi, ödenen paralar faizi ile geri alınıyor
SGK resmen duyurdu! 90 bin kişinin maaşı kesildi, ödenen paralar faizi ile geri alınıyorSosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından resmi açıklama yapıldı. Binlerce kişinin SSK'sı iptal edilerek maaşları kesildi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenmiş olan aylıklar ise faizi ile birlikte geri alınacak. İşte detaylar...
1.07.2024Ekonomi
ABD'nin en yaşlı erkeğiydi, uzun yaşamın 3 sırrını verdi
ABD'nin en yaşlı erkeğiydi, uzun yaşamın 3 sırrını verdiSadece ABD'nin değil dünyanın en yaşlı insanlarından biri olan Morrie Markoff, 110 yaşına kadar hem fiziksel hem de zihinsel sağlığını korumayı başardı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Markoff'un sağlık sırlarını 83 yaşındaki kızı anlattı.
30.06.2024Gündem
SGK tarafından düğmeye basıldı! Aylıklar iptal ediliyor, ödenen rakam faiziyle geri alınıyor
SGK tarafından düğmeye basıldı! Aylıklar iptal ediliyor, ödenen rakam faiziyle geri alınıyorSGK düğmeye bastı. O emekli aylıklar iptal ediliyor. Ödenen paralar faiziyle geri alınıyor. Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), 2023 yılında yapılan denetimlerde, 1533 iş yerinin sahte olduğu belirlenirken, çalışmadığı halde sigorta primi ödenen ya da sahte iş yeri üzerinden sigortalı gösterilen 88 bin 455 kişinin sigortalılığı iptal edildi.
30.06.2024Ekonomi
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırız
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırızMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın üçüncü dünya savaşı ihtimalinin göz ardı edilmemesine dair açıklamalarına yönelik gelen soruya yanıt verdi.
27.06.2024Gündem
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! SGK tarafından ödeniyor, en düşüğü günlük 444 TL
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! SGK tarafından ödeniyor, en düşüğü günlük 444 TLSosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışanları doğrudan ilgilendiriyor. Çalışma Hayatı İletişim Merkezi’ne çalışanlar merak ettiği tüm soruları sorabiliyor. Çalışanlar en çok rapor ücretleri ile ilgili sorularına yanıt arıyor. Rapor ücreti belli koşullar sağlandığında alınabiliyor. Peki çalışan bir yıl içerisinde kaç gün rapor alabilir? Çalışana ne kadar ödeme yapılıyor. İşte en çok merak edilen soruların yanıtları...
Çalışanlar dikkat! SGK resmen duyurdu: Değişiklik yapılması gerekiyor
Çalışanlar dikkat! SGK resmen duyurdu: Değişiklik yapılması gerekiyorSosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Çalışanları yakından ilgilendiren açıklamada adı veya soyadı değişen sigortalıların değişiklik yapmaları gerektiği vurgulandı.
Asgari ücrete eylülde zam gelecek mi, asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücrete zam var mı?
Asgari ücrete eylülde zam gelecek mi, asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücrete zam var mı?       Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekonomik verilerin iyi gittiğine dikkat çekerek, asgari ücret ara zammıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı; "Aralık ayındaki düşüncemiz neyse aynı şekilde devam ediyor. Enflasyonla ilgili verilerimiz oldukça güzel geliyor. Hiçbir ara zam gündemimizde yok." Bu açıklamayla 2024 Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmayacak. Öte yandan eylül ayında asgari ücrete ara zam yapılacağı iddiaları ortaya atıldı. Peki, eylülde asgari ücrete zam gelecek mi, asgari ücrete zam var mı?
22.06.2024Ekonomi
Bakanlık açıkladı: 881 düzensiz göçmen sınır dışı edilecek
Bakanlık açıkladı: 881 düzensiz göçmen sınır dışı edilecekİçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, Kurban Bayramı sürecinde 60 ilde yakalanan 881 düzensiz göçmenin sınır dışı edileceğini duyurdu.
21.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahil Güvenlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahil güvenlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.