Kaçak Göçmen

Kaçak Göçmen

Son dakika Kaçak göçmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaçak göçmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaçak göçmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçak Göçmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçak göçmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 962 kaçak göçmen haberi bulunmuştur. Tüm kaçak göçmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale açıklarında göçmenleri taşıyan bot battı
Çanakkale açıklarında göçmenleri taşıyan bot battı Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan bot battı, bölgede ekipler arama kurtarma çalışmalarına başladı. Batan bottaki 2'si bebek 8 kaçak göçmenin cansız bedenine ulaşıldı.
15.03.2024 Gündem
Kiralık evlere operasyon! Bazanın içinde yakalandı
Kiralık evlere operasyon! Bazanın içinde yakalandı İstanbul'un Avcılar İlçesinde kaçak göçmenlere oda kiralayan kişilere polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlar sonucunda Avrupa'ya illegal yollardan gitmek için kaçak olarak Türkiye'ye geldikleri belirlenen 23 kaçak göçmen yakalandı. Bir kaçak göçmen polis ekipleri tarafından gizlendiği baza içerisinden çıkarılarak gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
Antalya'da, sahilde 6 günde 8 ceset bulundu
Antalya'da, sahilde 6 günde 8 ceset bulundu Antalya'nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde 2 ceset bulundu. Böylece son 6 günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, 8'e yükseldi.
22.01.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir'de kaçak göçmen denetimi: 129 kişi yakalandı
İstanbul, Ankara ve İzmir'de kaçak göçmen denetimi: 129 kişi yakalandı İstanbul, Ankara ve İzmir'de yılbaşı gecesi kaçak göçmenlere yönelik 'Kalkan-6' operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında 3 ilde 121 kaçak göçmen yakalandı.
1.01.2024 Gündem
Yunanistan'ın geri ittiği 42 kaçak göçmen kurtarıldı
Yunanistan'ın geri ittiği 42 kaçak göçmen kurtarıldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 42 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.
24.12.2023 Gündem
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama İzmir'in 4 farklı ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 173 kaçak göçmen yakalandı, 15 organizatör tutuklandı.
23.12.2023 Gündem
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı Aydın'dan Yunanistan'a gitmek isteyen ancak denizde sağanak ile fırtınaya yakalanan lastik bottaki 30 kaçak göçmen, Türk balıkçılar tarafından kurtarıldı. Tekneye alınan kaçak göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerine teslim edildi.
21.12.2023 Gündem
Muğla'da Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı
Muğla'da Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı  Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 106 kaçak göçmen kurtarıldı. Bodrum açıklarında ise 89 kaçak göçmen ile 1 organizatör şüphelisi yakalandı.
21.12.2023 Gündem
Yüksek kar vaadiyle vatandaşı 14 milyon TL dolandırdı
Yüksek kar vaadiyle vatandaşı 14 milyon TL dolandırdı Kayseri'de internet bankacılığı üzerinden yüksek kar vaadiyle 18 kişiyi yaklaşık 14 milyon TL dolandırdığı tespit edilen şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
26.11.2023 Gündem
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: 262 kişi yakalandı
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: 262 kişi yakalandı Sultangazi’de kaçak göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Kaçak göçmenlerin barınmasını ve yasadışı yollarla Avrupa’ya gitmesini sağlayan 5 şüpheli gözaltına alındı. Sultangazi ve kent genelinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan toplam 262 kaçak göçmen sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.
26.11.2023 Gündem
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki durdukları lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakaladı.
17.09.2023 Yaşam
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı Van'da, İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan ve güvenlik görevlileri nezaretinde Gaziantep'e götürülen kaçak göçmenlerin içinde olduğu midibüs, virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 7 polis, 2 şoför, 17 göçmen olmak üzere 26 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan 5 göçmen yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Yaşam
Zabıtayı şaşırtan görüntü! Kaçak göçmen 3 gün boyunca kanalda yaşadı
Zabıtayı şaşırtan görüntü! Kaçak göçmen 3 gün boyunca kanalda yaşadı Esenyurt'ta üç gün boyunca yer altı kablolarının geçtiği kanalda yaşadığı belirlenen kaçak göçmen yakalandı.
14.09.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 258 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 258 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, son 90 günde 43 bin 90 operasyon düzenlendiğini ve bu operasyonlarda 258 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
13.09.2023 Gündem
TIR'ın dorsesinden 39 kaçak göçmen çıktı! Göç İdaresine gönderildi
TIR'ın dorsesinden 39 kaçak göçmen çıktı! Göç İdaresine gönderildi Amasya’da polisin yol kontrolünde durdurduğu TIR’ın dorsesinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakalandı.
31.08.2023 Yaşam
VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı! 3 organizatör şüphelisi gözaltına alındı
VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı! 3 organizatör şüphelisi gözaltına alındı VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör şüphelisi Muğla'da gözaltına alınırken, Suriye uyruklu 20 kaçak göçmen de yakalandı,. Şüphelilerin dikkat çekmemek için göçmenleri VIP araçlarla taşıdıkları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale’de 27 kaçak göçmen yakalandı! Gözaltına alındılar
Çanakkale’de 27 kaçak göçmen yakalandı! Gözaltına alındılar Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yelkenli teknede 25 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.
5.08.2023 Yaşam
İstanbul Valisi Gül'den kaçak göçmen açıklaması: Kısa bir zamanda Türkiye'nin gündeminden çıkacak
İstanbul Valisi Gül'den kaçak göçmen açıklaması: Kısa bir zamanda Türkiye'nin gündeminden çıkacak İstanbul Valisi Davut Gül ile Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, sabah namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Vali Gül ilçede çalışmaları devam eden projeleri Belediye Başkanı Poyraz ile ziyaret ederek, bilgi aldı. Gül, "Kısa bir zamanda kaçak göçmen konusu İstanbul'un ve Türkiye'nin gündeminden çıkacak" dedi.
30.07.2023 Gündem
İstanbul'daki Suriyeliler için yeni karar: Son tarih 24 Eylül!
İstanbul'daki Suriyeliler için yeni karar: Son tarih 24 Eylül! Son alınan karara göre, İstanbul Göç İdaresi, kayıtları başka şehirde bulunan ancak İstanbul'da yaşayan Suriyelilere 24 Eylül'e kadar şehir değişikliği yapmaları için süre tanıdı.
30.07.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: 18 kaçak göçmen organizatörü yakalandı
Bakan Yerlikaya: 18 kaçak göçmen organizatörü yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında uluslararası organize suç örgütlerine yönelik 2 farklı ilde düzenlenen operasyonlarda 18 göçmen kaçakçısı organizatörün yakalandığını duyurdu
14.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede birçok önemli görüşmede bulundu. Erdoğan zirve sonrası dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı.
13.07.2023 Gündem
İstanbul polisi düğmeye bastı! Dronlar devrede, yüzlerce gözaltı var
İstanbul polisi düğmeye bastı! Dronlar devrede, yüzlerce gözaltı var 5 gündür plajlarda, teknelerde, cadde ve meydanlarda kaçak göçmenlere göz açtırmayan İstanbul polisi, dronları da devreye soktu. Özellikle Avcılar, Bakırköy, Zeytinburnu ve Fatih sahillerinde göçmenlerin toplu olarak gezdiği alanlar dronla tarandı. Kaçak olduğundan şüphelenilenlere kimlik soruldu.
9.07.2023 Gündem
Haziran ayında 15 bin 591 göçmen yakalandı
Haziran ayında 15 bin 591 göçmen yakalandı İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; haziran ayında 15 bin 591 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz Göçle Mücadele kapsamında yakalananların 6 bin 883'ü sınır dışı edildi.
7.07.2023 Gündem
Kaçak göçmen denetiminde 354 kişi sınır dışı edildi
Kaçak göçmen denetiminde 354 kişi sınır dışı edildi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, birçok ilçede geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. 354 kişi sınır dışı edildi.
5.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak Göçmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçak göçmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.