Feribot Seferleri

Feribot Seferleri

Son dakika feribot seferleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feribot seferleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feribot seferleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feribot Seferleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feribot seferleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 457 feribot seferleri haberi bulunmuştur. Tüm feribot seferleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
Bodrum’da denizde fırtına; feribot seferleri iptal edildi
Bodrum’da denizde fırtına; feribot seferleri iptal edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, denizlerde etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Yarın yapılması planlanan Bodrum- Datça arası feribot seferleri iptal edildi. Yetkililer balıkçılara denize açıklamayın uyarısı yaptı.
29.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
29.01.2024 Gündem
Bodrum'da karaya vuran yunus öldü
Bodrum'da karaya vuran yunus öldü MuğlaOlay, saat 09.00 sıralarında, Yahşi Mahallesi Kargı Koyu sahilinde meydana geldi. Sahilde yürüyüş yapanlar, karaya vurmuş yunusun etrafında köpeklerin olduğu gördü. Yunusun canlı olduğunu fark eden vatandaşlar, denize çekti. Ancak, yunus yeniden karaya doğru yüzdü. Yunus kendisini karaya vurduğu sırada, kayalıklara çarpıp yaralandı. İhbarla bölgeye Sahil Güvenlik ve Zabıta ekipleri sevk edildi. Ekipler, yunusu kurtarabilmek için saatlerce mücadele etti. Açığa doğru çekilen yunus, bir kez daha karaya vurdu. Yeniden açığa çekilen yunusun, bir süre sonra sahilin başka bölümünden karaya vurup öldüğü öğrenildi. Yunusun, belediye ekipleri tarafından bölgeden alınıp uygun bir yere gömüleceği bildirildi.'nın Bodrum ilçesinde, karaya vuran yunusu kurtarabilmek için, vatandaşlar ve ekipler seferber oldu. Tüm çabalara rağmen denize dönmeyen yunus, öldü.
19.01.2024 Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
14.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
13.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
8.12.2023 Gündem
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu? Vapurlar çalışıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Aralık Salı günü işe ve okula gidecek milyonlarca insan, Şehir Hatlarının internet sitesine akın etti. İstanbul'daki olumsuz hava koşulları sonrası bazı vapur seferler iptal oldu. İDO ve BUDO feribot seferleri de araştırma konusu oldu. Peki 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
4.12.2023 Gündem
Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli   Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada ilçesine bugün yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
4.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
2.12.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
28.11.2023 Gündem
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal...
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal... Meteoroloji uzmanlarından kritik uyarı geldi. Bu hafta sonu yaşanacak olumsuz hava koşullarının İstanbul'da birçok iptale sebep olacağını açıkladı. 26 Kasım Pazar günü İstanbul'a kar yağışı müjdesini veren uzmanlar, seyahat edecek vatandaşları uyardı. Karayolları Genel Müdürlüğü, 26 Kasım'da kar yağışı olacak illerin belli olmasıyla bu yerlere gidecek olanları ikaz etti. İstanbul'da kar yağışı ve kötü hava koşullarının feribot, uçuş ve vapurların seferlerinin iptal olacağı belirtildi.
24.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılacak bazı feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
17.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
3.11.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'de, kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle, Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine bugün yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
1.04.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'de, kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
16.03.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada’ya yarınki feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada’ya yarınki feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
16.03.2023 Gündem
Feribot seferleri iptal mi? Hafta sonu Bozcaada ve Gökçeada seferleri var mı?
Feribot seferleri iptal mi? Hafta sonu Bozcaada ve Gökçeada seferleri var mı?  Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferlerinin olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildiği açıklandı. 
25.02.2023 Gündem
Çanakkale-Eceabat feribot seferleri durduruldu
Çanakkale-Eceabat feribot seferleri durduruldu Çanakkale Boğazı’nda, Çanakkale-Eceabat arasındaki feribot seferleri, kar yağışı nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi üzerine durduruldu.
6.02.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya 2 gün feribot seferi yok
Bozcaada ve Gökçeada'ya 2 gün feribot seferi yok Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle yarın ve 6 Şubat'ta yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
4.02.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferlerine fırtına iptali
Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferlerine fırtına iptali Kuzey Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, iptal edildi.
19.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feribot Seferleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feribot seferleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.