Deniz Ulaşımı

Deniz Ulaşımı

Son dakika deniz ulaşımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz ulaşımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz ulaşımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Ulaşımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz ulaşımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 507 deniz ulaşımı haberi bulunmuştur. Tüm deniz ulaşımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi?
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi? 28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? İstanbul’da İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hafta sonu İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.
27.10.2023 Gündem
Ücretsiz internet müjdesi! Tarih belli oldu
Ücretsiz internet müjdesi! Tarih belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Uraloğlu "Ücretsiz internet projesi için 10 gb interneti hak eden kişilerin kullanmasını sağlamış olacağız. Gerek cep telefonundan gerek IMEI numarasından örtüşmesini sağlayacağız. Başkası kullanamayacak. BTK ile bunu sağlama yeteneğine sahibiz. Bu ay 10 gb internet başlar. En ihtiyaç olan nokta bu ay. Gençler hangi operatörü kullanıyorlarsa o operatörü kullanabilecekler" dedi.
2.10.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat'
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat' Kahramanmaraş merkezli depremler, kentlerin olası bir deprem durumuna karşı ne kadar hazırlıklı olup, olmadığı konusunu gündeme getirdi. İzmir için de kent merkezi orta nokta olmak üzere 100 kilometre yarıçaplı bir dairenin içindeki her diri fayın kenti etkileyeceğini ve fayların 6.5- 7 üzerinde deprem üretme potansiyeli olduğunu dile getiren uzmanlar, sorunlu yapıların bir an önce güçlendirilmesi veya yıkılıp, binaların güvenli alanlarda yapılması gerektiğine dikkati çekti.
10.03.2023 Gündem
Bakan Akar: İstanbul Boğazı’nı yakından gözetliyoruz, ek tedbir aldık
Bakan Akar: İstanbul Boğazı’nı yakından gözetliyoruz, ek tedbir aldık Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Karadeniz’deki mayınlarla ilgili ilave tedbir alındığını belirtti: İstanbul Boğazı’nı yakından gözetliyoruz, Herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için tespit radarları koyduk.
27.04.2022 Siyaset
Dolarlar Türkiye'ye akacak! ABD'li dev şirketler...
Dolarlar Türkiye'ye akacak! ABD'li dev şirketler... Dolarlar Türkiye'ye akacak! Başta ABD'li olmak üzere Batılı şirketler Türkiye'ye dümen kırdı! Yatırımların yeni gözdesi Türkiye Rusya'da yeni kriz sonrası terk eden sermaye ve yatırımlar yönünü nereye çevirecek. Başta ABD sermayeli şirketler olmak üzere birçok uluslararası firmanın yeni rotasında Türkiye de bulunuyor.
9.04.2022 Ekonomi
Çanakkale'de deniz ulaşımına fırtına engeli
Çanakkale'de deniz ulaşımına fırtına engeli Çanakkale boğaz hattında, bugün yapılması planlanan bazı seferler olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edildi.
23.03.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? 24- 25 Ocak sınavlar iptal mi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi tatil mi?
Üniversiteler tatil mi? 24- 25 Ocak sınavlar iptal mi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi, 24 Ocak tatil mi? soruları en çok sorgulanan konulardan biri oldu. Yoğun kar yağışı sonrasında İstanbul'da üniversiteler Vali Ali Yerlikaya’dan açıklama geldi. Açıklama sonrası üniversite öğrencileri İstanbul'da üniversiteler yarın tatil mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte, 24 Ocak üniversiteler tatil mi, sınavlar iptal mi? sorularının yanıtı…
23.01.2022 Eğitim
Kar yağışı ne zamana kadar sürecek? İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi? Meteoroloji uyardı!
Kar yağışı ne zamana kadar sürecek? İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi? Meteoroloji uyardı! İstanbul'da cuma akşam saatlerinden itibaren etkili olan soğuk hava ve kar yağışı devam ediyor. İstanbul genelinde etkisini sürdüren kar yağışı, ece ve sabah saatlerinde buzlanma ve dona neden olacağı belirtiliyor. Haftanın ilk gününde işe gidecek olanlar da sıklıkla "Kar yağışı ne zamana kadar sürecek? İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi?" sorularını merak ediyor. İşte Meteoroloji'den gelen İstanbul uyarısı!
23.01.2022 Gündem
Gökçeada'ya 3 gündür feribot seferi yok
Gökçeada'ya 3 gündür feribot seferi yok Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine, Kuzey Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle 3 gündür deniz ulaşımı sağlanamıyor. 
13.01.2022 Yaşam
Deniz ulaşımı kullanacaklar dikkat! İptal edildi
Deniz ulaşımı kullanacaklar dikkat! İptal edildi Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Bursa Deniz Otobüsleri bazı seferlerini iptal etti.
13.01.2022 Gündem
Kar bu gece geliyor! Meteoroloji son dakika olarak duyurdu, yoğun kar yağışı başlıyor, İstanbul'da günlerce...
Kar bu gece geliyor! Meteoroloji son dakika olarak duyurdu, yoğun kar yağışı başlıyor, İstanbul'da günlerce... Uyarılar günler öncesinden geldi. Kar yağışı bu gece başlıyor. Meteoroloji art arda uyarılarda bulundu. Yoğun kar yağışı görüşecek. MGM son dakika uyarısında vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Sıcaklıklar düşecek. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak çarşamba ve perşembe gününde de yoğun şekilde devam edecek. Pek çok kişi 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' diye araştırma yapıyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, Balkanlar üzerinden soğuk ve yağışlı hava uyarısının ardından Edirne'de hafif kar yağışı başladı. Kar yağışının gece ve yarın etkili olması bekleniyor. Soğuk hava dalgası Türkiye’nin genelini etkilerken İstanbul’da ve Ankara'da kar yağışı bekleniyor. Yarın ve perşembe günleri Türkiye ve çevresinde beklenen kar yüksekliği tahmininin, İstanbul'un her yerinde olmasa da büyük kısmında 1 ila 5 cm arası olması tahmin ediliyor.
11.01.2022 Gündem
İBB'den lodos bilançosu açıklaması
İBB'den lodos bilançosu açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), etkili olan lodos nedeniyle 2 kişinin öldüğünü, 33 çatının uçtuğunu, 192 ağacın devrildiğini, 232 tehlike arz eden parçanın düştüğünü, 52 trafik ışığı ile yön tabelasının devrildiğini ve 12 aracın hasar gördüğünü açıkladı.
29.11.2021 Gündem
İstanbul'da binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İstanbul'da binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da lodosun hızı 130 kilometreye çıktı. Kentte çok sayıda yerde çatılar uçtu. Bakan Koca yaralılarla ilgili son durumu bildirdi. AFAD'dan yapılan açıklamada da "Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı. Öte yandan İstanbul'daki fırtına kabusunda yürek yakan bir detay ortaya çıktı. Esenyurt'ta, Elif Şanver isimli kadın, şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatının altından çocuğunu kurtardı ama kendisi hayatını kaybetti. İşte haberin detayları...
29.11.2021 Gündem
Fırtına İstanbul dahil pek çok ili perişan etti! Peş peşe uyarılar geliyor
Fırtına İstanbul dahil pek çok ili perişan etti! Peş peşe uyarılar geliyor Fırtına Türkiye'yi vurdu. Başta İstanbul olmak üzere İzmir, Balıkesir, Bursa ve Tekirdağ'da önceki günden bu yana devam eden rüzgar, bugün de etkisini artırdı. İstanbul'da rüzgarın etkisiyle araçların üzerine çamur yağarken, İzmir'de deniz taştı. Arnavutköy'de uçan çatı ise mahalleliye büyük panik yaşattı.
29.11.2021 Yaşam
Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle gemi  geçişlerine kapatıldı
Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle gemi geçişlerine kapatıldı Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.
3.11.2021 Gündem
Türksat 5A, 31 derece doğu yörüngesine ulaştı
Türksat 5A, 31 derece doğu yörüngesine ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türksat 5A'nın bir ay kadar test çalışmaları devam edecek. Uydumuz, hazirandan sonra dünyaya hizmet vermeye başlayacak." dedi.
4.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı
Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.
5.02.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu! Öğretmenlerle ilgili flaş karar
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu! Öğretmenlerle ilgili flaş karar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin aşılama takvimiyle ilgili, "Bu husustaki planlamalar devam ediyor. Öncelikle okula başlayan çocuklarımızın öğretmenlerinin kimlik bilgilerinin Sağlık Bakanlığına ulaştırılması konusunda bazı çalışmalar yürütülüyor" dedi.
4.02.2021 Eğitim
Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında seferler iptal edildi
Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında seferler iptal edildi Kuzey Ege'de fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.
24.01.2021 Gündem
İstanbul'da koronavirüs uyarısı! Yüzde 10...
İstanbul'da koronavirüs uyarısı! Yüzde 10... Koronavirüs korkusuyla toplu ulaşım kullanımından kaçınılması İstanbul trafiğini arap saçına çevirdi. Herkes işten aynı saatte çıktığı için, ara caddeler dahil her yerde kaos oldu. Sokağa çıkma yasağı öncesi de trafik yoğunluğu pik yaptı.
2.01.2021 Gündem
Boğaz trafiğine sis engeli! Durduruldu
Boğaz trafiğine sis engeli! Durduruldu Çanakkale Boğazı, etkili olan sis nedeniyle transit gemi geçişlerine çift yönlü olarak kapatıldı. Sisin etkisini kaybetmesinin ardından saat 11.30 itibariyle Çanakkale Boğazı kuzey ve güney yönlü olarak yeniden transit gemi geçişlerine açıldı.
28.11.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Ulaşımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz ulaşımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.