F1

F1

Son dakika F1 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan F1 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını F1 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

F1

haberleri sayfasında son dakika yaşanan f1 gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.594 f1 haberi bulunmuştur. Tüm f1 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fodepar Ne Demek? Atletizmde Ve F1''de Fodepar Anlamı Nedir?
Fodepar Ne Demek? Atletizmde Ve F1''de Fodepar Anlamı Nedir? Fodepar kelimesi hem atletizm üzerinden hem de F1’de yaygın kullanılan bir terimdir. Genel çerçevede bu her iki spor dalı üzerinde yapılan bir hata olarak ön plana çıkmaktadır. Ortak şekilde hatalı adım ile birlikte çıkış yapmak olarak anlatmak mümkün. Yani bir atletizm sporcusunun uyarıdan önce hatalı çıkış yapması biçimde anlatılabilir.
28.01.2024 Şampiy10
Çembersel Hareket Formülleri Nelerdir? Çembersel Hareketler Nasıl Hesaplanır?
Çembersel Hareket Formülleri Nelerdir? Çembersel Hareketler Nasıl Hesaplanır? Çembersel hareket, eski adı ile dairesel hareket mekanik fizikteki en önemli konular arasındadır. Çembersel hareketler konusuna hakim olarak harmonik hareketi de anlayabilirsiniz. 
18.01.2024 Gündem
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur'
Ünlü çift Şeyh Zayed Ulu Camii'ni ziyaret etti! 'Büyük bir onur' Jason Statham-Rosie Huntington Whiteley çifti, Abu Dabi'de gerçekleşen F1 yarışının ardından bölgede gezmeye çıktı. Dünyanın sayılı büyük camileri arasında yer alan Şeyh Zayid Camii'ni ziyaret eden ikili, orada çekilen karelerini milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfalarından yayınladı.
1.12.2023 Magazin
Formula 1 Brezilya GP ne zaman? F1 Brezilya Grand Prix hangi gün, saat kaçta başlıyor?
Formula 1 Brezilya GP ne zaman? F1 Brezilya Grand Prix hangi gün, saat kaçta başlıyor? Formula 1 Brezilya Gran Prix için geri sayım başladı. F1 pilotlarının yeni durağı Brezilya olacak. Mexico City'den sonra ilk yarış olan Formula 1 Brezilya GP ne zaman başlayacak? İşte Brezilya F1 ile ilgili detaylar...
2.11.2023 Motor Sporları
Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Filistin için yapılacak saygı duruşu sebebiyle maça çıkmayacak
Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Filistin için yapılacak saygı duruşu sebebiyle maça çıkmayacak Antalyaspor’un iki İsrailli futbolcusu Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel, Süper Lig’de Filistin için alınan saygı duruşu kararı nedeniyle bugün saat 16.00’da oynanacak Gaziantep FK maçında yer almayacaklarını duyurdu.
21.10.2023 Antalyaspor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), başta Formula 1 (F1) olmak üzere otomobil sporları için inşa edilen İstanbul Park’ın kapılarının Türk sporuna ve otomobil sporlarına, ilaveten farklı spor branşlarındaki sporculara açılması için harekete geçti. Pistin amacı doğrultusunda kullanılmadığını, otomobil sporcularının pisti kullanamadığını, burada yarışamadığını ifade eden TOSFED, bünyesindeki profesyonel yönetim kadroları ile tesisin yönetimine de aday olduğunu açıklıyor.
29.09.2023 Yaşam
İstanbul'da bugün bazı metro hatları ve istasyonlar kapatılacak
İstanbul'da bugün bazı metro hatları ve istasyonlar kapatılacak Metro İstanbul, bugün Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye kapatılacağını duyurdu.
18.06.2023 Gündem
Shakira, Lewis Hamilton'ı seçti!
Shakira, Lewis Hamilton'ı seçti! Ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkiliden geçtiğimiz gün gelen bir hamle yeni spekülasyonların ortaya çıkmasına yol açarken; Tom Cruise cephesinden yeni bir açıklama geldi.
7.06.2023 Magazin
Shakira ile Lewis Hamilton birlikte mi?
Shakira ile Lewis Hamilton birlikte mi? Ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkilinin romantik bir ilişki yaşayıp yaşamadığı merak edilirken, ünlü isimlerden aşk söylentilerini güçlendiren bir hamle geldi.
6.06.2023 Magazin
F1 İmola GP iptal mi edildi? Formula 1 Imola Grand Prix ne zaman yapılacak, neden iptal edildi?
F1 İmola GP iptal mi edildi? Formula 1 Imola Grand Prix ne zaman yapılacak, neden iptal edildi? F1 İmola GP iptal mi edildi, neden? Formula 1'de Imola GP olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi. Peki, Formula 1 Imola Grand Prix ne zaman yapılacak?
17.05.2023 Diğer Sporlar
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin'
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin' Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile barıştığı haberleriyle gündeme gelen ünlü model Irına Shayk, geçtiğimiz haftalarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenmesiyle kafaları karıştırmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Shayk, son olarak Formula 1 yarışlarında giydiği kıyafet nedeniyle çok konuşuldu.
9.05.2023 Magazin
İstanbul'da metro sefer saatleri uzatıldı
İstanbul'da metro sefer saatleri uzatıldı Ramazan ayı nedeniyle 23 Mart-20 Nisan 2023 tarihleri arsında bazı hatlarda seferler saat 01:00'e kadar uzatıldı.
22.03.2023 Gündem
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılması planlanan yürüyüş öncesi Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca Taksim ve Şişhane Metro istasyonları ile Taksim-Kabataş füniküler hattı saat 14.00 itibarıyla kapatıldı. Demir bariyerlerle çevrelenen Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan ara sokaklar ise saat 16.00 sonrası kapatılacak.
8.03.2023 Gündem
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak?
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak? Metro İstanbul, İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca bazı metro ve füniküler hatlarında saat 14.00'ten itibaren seferlerinin yapılmayacağını bildirdi.  Peki, 8 Mart metro kapalı mı, Taksim metrosu açık mı?
8.03.2023 Gündem
Formula 1 hangi kanalda, F1 yarışı saat kaçta, 2023 Formula 1 ne zaman başlıyor? F1 yarış takvimi ve pilotları!
Formula 1 hangi kanalda, F1 yarışı saat kaçta, 2023 Formula 1 ne zaman başlıyor? F1 yarış takvimi ve pilotları! Formula 1’de 2023 sezonu Bahreyn Grand Prix’si ile start alacak. Formula 1'de heyecanı başlıyor. 23 yarış düzenlenecek sezonda sprint yarışları da 6'ya yükseltildi. Sezonun ilk yarışı Bahreyn'de yapılacak. Bahreyn Grand Prix'si, 5 bin 412 metrelik uzunluğundaki Bahreyn Uluslararası Pisti'nde 57 tur üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, Formula 1 ne zaman? Formula 1 hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? 2023 Formula 1 sezonu, takımlar ve pilotlar…
3.03.2023 Şampiy10
Formula 1 canlı izle! 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta?
Formula 1 canlı izle! 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta? 2023 Formula 1 sezonu başlıyor. F1 yarışlarına yönelik detaylar da araştırılmaya başladı. 23 yarışlık 2023 F1 sezon takvimi açıklandı. Yeni sezonda 3 pilot ilk kez Formula 1'de ana kadroda yarışacak. Bu sezonun yeni pilotları McLaren'de Oscar Piastri, Williams'ta Logan Sargeant ve AlphaTauri'den de Nyck de Vries oldu. Nyck de Vries kariyerinde daha önce Williams ile Alex Albon'un yerine yarışmıştı. Geçtiğimiz sezon takımların ana kadrosunda yer alan Daniel Ricciardo, Red Bull'da, Mick Schumacher ise Mercedes'te yedek pilot olarak görev alacak. Peki, 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta? İşte Formula 1 canlı izle detayları…
3.03.2023 Şampiy10
1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs 1 Ocak’ta bedava mı? İşte 1 Ocak toplu taşıma kararı!
1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs 1 Ocak’ta bedava mı? İşte 1 Ocak toplu taşıma kararı! Yılbaşında toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. İETT, metro, metrobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar, 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs yılbaşında bedava mı? sorularına yanıt aranıyor.
31.12.2022 Gündem
Yılbaşı metro çalışma saatleri! Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık 31 Aralık?
Yılbaşı metro çalışma saatleri! Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık 31 Aralık? Yılbaşı gecesi metro kaça kadar açık 2023, 31 Aralık yılbaşı metro çalışma saatleri ne? Yılbaşı metro çalışma saatleri yeni yılı dışarıda karşılayacak olanlar tarafından sorgulanıyor. Yılbaşına az bir süre kala ulaşıma yönelik aramalar arttı. Peki, Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık?
31.12.2022 Gündem
83 internet sitesi için flaş kapatma kararı
83 internet sitesi için flaş kapatma kararı Sermaye Piyasası Kurulu, 83 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
30.12.2022 Ekonomi
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak İstanbul'da yılbaşında İETT, metro, füniküler, tramvay, şehir hatları vapurları ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yılbaşı gecesi olası yoğunluğu göz önüne alarak toplu ulaşım sefer sayılarını artırdı.
29.12.2022 Ekonomi
Taksim metro neden kapalı, Taksim Şişhane metro kapatıldı mı?
Taksim metro neden kapalı, Taksim Şişhane metro kapatıldı mı?   İstanbul Valiliği'nin kararıyla saat 15.00'ten itibaren İstanbul Metrosu'nun Şişhane ve Taksim istasyonları işletmeye kapatılacak. Peki, Metro neden kapalı?
25.11.2022 Gündem
Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası’nda dolu dizgin yoluna devam ediyor
Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası’nda dolu dizgin yoluna devam ediyor A Milli Kadın Voleybol Takımımız FIVB Dünya Şampiyonası’nda 2. tur F Grubu'na galibiyetle başladı. Ay-yıldızlı ekibimiz, Almanya'yı 3-0 mağlup etti. Sultanlar yarın TSİ 18.30'da Kanada ile karşı karşıya gelecek.
4.10.2022 Voleybol
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak?
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak? Formula 1 Dünya Şampiyonası için nefesler tutuldu. 2023 yılında düzenlenecek olan Formula 1 Dünya Şampiyonası takvimi açıklandı. İşte Formula 1 2023 takvimi…
21.09.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

F1 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki f1 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.