Erkek Cesedi Bulundu

Erkek Cesedi Bulundu

Son dakika erkek cesedi bulundu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkek cesedi bulundu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkek cesedi bulundu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkek Cesedi Bulundu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkek cesedi bulundu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.227 erkek cesedi bulundu haberi bulunmuştur. Tüm erkek cesedi bulundu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu Sakarya'da, yazlık sitedeki daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri, 2 çürümüş ceset buldu. Cansız bedenlerin Avni Çetinkaya (65) ve Yalçın Dereli'ye (57) ait olduğu ve yaklaşık 1 ay önce öldükleri belirlendi.
12.04.2024 Gündem
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024 Gündem
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde emlak ve oto kiralama işiyle uğraşan Ümit Erol'un (50) ormanda çuvalda cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede, Hasan Tahsin Akbal (32), Erol'un eski ortağı Fatma Nihal Akbal (50), Burak Aydoğan (30) ve Gökhan İlkay (27) hakkında ağırlaştırılmış müebbet, delilleri gizleyip, yok ettikleri ileri sürülen Aybars Talu S. (24), Erkan D. (34), Sinan E. (45) ve Tevfik Bülent S.'nin (54) ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
23.01.2024 Gündem
Sarıyer'de balıkçılar denizde ceset buldu
Sarıyer'de balıkçılar denizde ceset buldu Sarıyer'de balıkçılar denizde ceset görünce polise haber verdi. Dalgıçların çıkardığı ve bir erkeğe ait olduğu belirlenen ceset Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
18.01.2024 Gündem
Tarihi surlarda tüyler ürperten cinayet! Cinayet aleti şok etti
Tarihi surlarda tüyler ürperten cinayet! Cinayet aleti şok etti Fatih'te tarihi surlarının üzerinde bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerde cinayet aleti olmasından şüphelenilen bir bıçak bulundu.
16.10.2023 Yaşam
Tokat’ta dehşete düşüren vahşet! Başına taşla vurularak öldürülmüş erkek cesedi bulundu
Tokat’ta dehşete düşüren vahşet! Başına taşla vurularak öldürülmüş erkek cesedi bulundu Tokat’ın Erbaa ilçesinde başına taşla vurularak öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu. Eski hastane binasının yıkılan bahçesinde bulunan cesedin Tuncay Erdoğar'a (33) ait olduğu belirlendi.
4.09.2023 Gündem
Batman’da mısır tarlasında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu
Batman’da mısır tarlasında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu Batman’da mısır tarlasında yaralanmış bir kişi olduğu ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, Cevat Türkan’ı (56) bıçakla öldürülmüş halde buldu.
5.08.2023 Yaşam
Otomobilde göğüslerinden silahla vurulmuş kadın ve erkek cesedi bulundu
Otomobilde göğüslerinden silahla vurulmuş kadın ve erkek cesedi bulundu Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde yol kenarında park halindeki otomobilde Özay Gül (34) ve Selda Karaca (24), göğüs bölgelerinden silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu.
4.08.2023 Yaşam
Vahşi cinayette kan donduran detay! Ünlü yazarın oğlu çıktı
Vahşi cinayette kan donduran detay! Ünlü yazarın oğlu çıktı İstanbul'da geçtiğimiz pazartesi günü kaçırılan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın cesedi Bayrampaşa'da bir evde derin dondurucuda bulundu. Polis olayı gerçekleştirdiğini tespit ettiği bir kişiyi gözaltına aldı. Ailenin eski bir çalışanı olduğu öğrenilen şüphelinin perşembe günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
12.07.2023 Gündem
Marmaris'te yanan ormandaki cesedin kimliği belli oldu! Ailesi Türkiye'ye çağrıldı
Marmaris'te yanan ormandaki cesedin kimliği belli oldu! Ailesi Türkiye'ye çağrıldı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 5 hektar ormanın zarar gördüğü yangınının çıktığı bölgede bulunan ve yapılan otopside boğularak öldürüldüğü belirlenen cesedin Belçika uyruklu Khiari Mohammed'e (32) ait olduğu tespit edildi. 2 savcısının görevlendirildiği olayla ilgili olarak, polis şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
25.06.2023 Yaşam
Marmaris'teki orman yangının nedeni belli oldu!
Marmaris'teki orman yangının nedeni belli oldu! Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Yangının söndürülmesi için havadan ve karadan müdahale başlatıldı. .Alevlere, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 8 helikopter ve 5 uçak ile havadan, çok sayıda orman işçisiyle karadan müdahale etti. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
23.06.2023 Yaşam
Bursa'da yol kenarında erkek cesedi bulundu
Bursa'da yol kenarında erkek cesedi bulundu Bursa'da, yol kenarında erkek cesedi bulundu. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinde bir aracın çarparak sürüklediği ihtimali üzerinde durulan cesedin kimliğinin belirlenmesi ve olası şüpheli veya şüphelilerin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.
16.06.2023 Yaşam
Yol kenarında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu! Kimliği belli oldu
Yol kenarında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu! Kimliği belli oldu Bursa'da, yol kenarında vücudunun çok sayıda bölgesinden bıçaklanmış ceset bulundu. Cesedin, Murat Tok’a (43) ait olduğunu tespit eden polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
28.05.2023 Yaşam
Büyükçekmece'de otomobilde battaniyeye sarılı ceset bulundu
Büyükçekmece'de otomobilde battaniyeye sarılı ceset bulundu  Büyükçekmece'de, polisin durdurduğu otomobilin bagajında battaniyeye sarılı, silahla vurulmuş halde erkek cesedi bulundu. Olayın Bursa'da işlenen bir cinayetle ilgili olduğu yönünde çalışmalar sürerken, sürücü gözaltına alındı.
28.02.2023 Gündem
Antalya'da dehşete düşüren olay! Başı ve kolları olmayan ceset bulundu
Antalya'da dehşete düşüren olay! Başı ve kolları olmayan ceset bulundu Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanda, başı ve kolları olmayan, çıplak erkek cesedi bulundu. Polis, ormanda kayıp baş ve kolları aradı.
19.01.2023 Yaşam
12 yaşındaki kız çocuğu, kardeşini öldürdü! Eve giren polisler dehşete düştü
12 yaşındaki kız çocuğu, kardeşini öldürdü! Eve giren polisler dehşete düştü ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Tulsa kentinde 12 yaşındaki kız çocuğu, ebeveynleri üst katta uyuduğu sırada 9 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü.
10.01.2023 Dünya
Çöp poşetlerinde 5 erkek cesedi bulundu!
Çöp poşetlerinde 5 erkek cesedi bulundu! Meksika'nın Guerrero eyaletinde çöp poşetlerine konmuş 5 erkek cesedi bulundu. Eyaletteki Xaltianguis kasabasında dün 2 erkek cesedi daha bulunmuştu.
10.01.2023 Dünya
Metruk binada 50 yaşlarında erkek cesedi bulundu
Metruk binada 50 yaşlarında erkek cesedi bulundu Bursa'nın Osmangazi ilçesinde metruk bir binada, kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.
27.12.2022 Yaşam
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde boş arazideki ahşap dolapta erkek cesedi bulundu. Dolabı araziye bıraktığı belirlenen O.K. (30) gözaltına alındı.
23.12.2022 Yaşam
Boş arazide başından vurulmuş erkek cesedi bulundu!
Boş arazide başından vurulmuş erkek cesedi bulundu! Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde boş arazide başından vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu.
27.10.2022 Yaşam
Mermerciye 'ceset krokisi' bırakmışlardı! 200 metre uzakta bulundu
Mermerciye 'ceset krokisi' bırakmışlardı! 200 metre uzakta bulundu Antalya’da kendisinden 58 gündür haber alınamayan, son olarak mermerciye bırakılan ve cesedin yerini gösterdiği ileri sürülen krokiye göre kanalizasyonda aranan 21 yaşındaki gence ait olduğu değerlendirilen bir erkek cesedi bulundu. Baba tarafından krokideki adresin yaklaşık 200 metre uzağında bulunan cesedin olduğu noktada gözyaşı döken anne, “Ben oğlum rögarın içinde dedim, beni hiç dinlemediler” diyerek dizlerini döverken, tanınmaz halde bulunan cesedin kimliği tespit edilmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
20.10.2022 Gündem
Maltepe’de arsada ceset bulundu! Odun toplayan kişi şok oldu
Maltepe’de arsada ceset bulundu! Odun toplayan kişi şok oldu Maltepe’de arsada erkek cesedi bulundu. Ceset, inceleme yapılmak üzere Adli Tıp'a götürüldü.
10.10.2022 Yaşam
10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu
10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu Esenyurt'ta, kullanılmayan 10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile asansör boşluğundan çıkarılan ceset, polisin incelemesinden sonra morga kaldırıldı.
6.09.2022 Yaşam
Vücudunda kurşun yaraları olan ceset bulundu
Vücudunda kurşun yaraları olan ceset bulundu Diyarbakır’ın Lice ilçesinde boş arazide bir çoban tarafından erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin vücudunda kurşun yaraları tespit edildi.
5.09.2022 Yaşam
Bodrum'da korkunç olay! Ormanda başından vurulmuş halde bulundu
Bodrum'da korkunç olay! Ormanda başından vurulmuş halde bulundu Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanda başından tabancayla vurulmuş halde 25-30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Jandarma esrarengiz cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiğini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
29.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Cesedi Bulundu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkek cesedi bulundu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.