Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar Petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. OPEC+ koalisyonunun 2 yılın en yüksek üretim kesintisi kararını takiben hızla yükselen petrol fiyatlarında yukarı yönlü hareket sınırlı da olsa devam ediyor. ABD geri adım talep etti.
6.10.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Bu gece yarısından itibaren motorin, benzin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Bu gece yarısından itibaren motorin, benzin, LPG... Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün 70 kuruş zamlanan motorinin fiyatı bugün de 77 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 26 lira seviyesine yükseldi. İşte tüm ayrıntılar...
6.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarına çifte indirim! Bu geceden itibaren geçerli: Benzin, motorin, LPG
Akaryakıt fiyatlarına çifte indirim! Bu geceden itibaren geçerli: Benzin, motorin, LPG Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Son dönemde akaryakıta gelen üst üste zamların ardından bu kez çifte indirim geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin fiyatı 1 lira 51 kuruş, motorinin fiyatı ise 2 lira 41 kuruş düştü. İndirimin ardından benzin 18 lira seviyelerine, motorin ise 24 lira seviyelerine geriledi. İşte tüm detaylar...
2.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Bir zam da benzine
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Bir zam da benzine Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Son dönemde motorine gelen üst üste zamların ardından 80 kuruşluk bir zam da benzine geliyor. Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak fiyat artışıyla birlikte benzinin litresi 21 lirayı aşacak. İşte ayrıntılar...
20.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Motorine zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Motorine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. 2 gün önce zam gelen motorine 1 lira 7 kuruşluk bir zam daha geldi. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi 25 lirayı aştı.
19.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Hem indirim hem zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Hem indirim hem zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Akaryakıt fiyatlarına bir yandan zam bir yandan da indirim yapıldı. Akaryakıtta yeni fiyatlar belli oldu. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 77 kuruş zam, benzine ise 83 kuruş indirim yapıldı. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi 24 lirayı aştı, benzinin litresi ise 20 lira seviyelerine geriledi.
18.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! Benzine indirim, motorine zam
Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! Benzine indirim, motorine zam Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 77 kuruş zam, benzine ise 83 kuruş indirim yapıldı. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi 24 lirayı aştı, benzinin litresi ise 20 lira seviyelerine geriledi.
17.08.2022 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat! Benzine zam geldi
Araç sahipleri dikkat! Benzine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1 lira 10 kuruşluk zam geldi. Motorinde bu gece fiyat değişimi olmadı. İşte güncel akaryakıt fiyatları...
12.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorinden sonra benzine de zam
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorinden sonra benzine de zam Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1 lira 10 kuruşluk zam gelecek. Motorinde bu gece fiyat değişimi olmayacak. İşte güncel akaryakıt fiyatları...
12.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni zam
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni zam Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi. Dün benzine gelen 95 kuruşluk indirimin ardından bugün de motorine 1 lira 29 kuruş zam geldi. Fiyat artışının ardından motorinin litresi 29 liranın üzerine çıktı.
16.06.2022 Ekonomi
Motorine zam geldi mi13 Haziran? Motorin fiyatları 30 lira mı olacak, motorine 2.60 TL zam mı gelecek? EPGİS açıklaması!
Motorine zam geldi mi13 Haziran? Motorin fiyatları 30 lira mı olacak, motorine 2.60 TL zam mı gelecek? EPGİS açıklaması! Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken bu gece yarısı motorine 2 lira 60 kuruş zam geleceği haberi yayıldı. Uzun süredir akaryakıt zamlarını açıklamayı bırakan EPGİS, zam haberiyle ilgili açıklama yaptı. Peki, Motorine zam 13 Haziran EPGİS açıklaması! Motorin fiyatları 30 lira mı olacak, motorine 2.60 TL zam mı gelecek?
13.06.2022 Ekonomi
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Akaryakıt haberleri!
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Akaryakıt haberleri! “Benzine zam var mı, gelecek mi?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Brent petroldeki düşüş akaryakıtta üst üste indirim gelmesine neden olmuştu. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın tırmanması petrol fiyatlarındaki indirim rüzgarına tersine çevirdi. Uluslararası piyasalarda dün 107,50 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı günü 106,64 dolar seviyesinde tamamlamış, bugün Brent petrolün varil fiyatı 109 dolara kadar dayandı. Peki, benzine zam geldi, motorine zam var mı?
18.03.2022 Ekonomi
Akaryakıtta indirim! Güncel mazot, benzin fiyatları ne oldu? Mazot fiyatı düşecek mi? Benzine indirim var mı?
Akaryakıtta indirim! Güncel mazot, benzin fiyatları ne oldu? Mazot fiyatı düşecek mi? Benzine indirim var mı? Akaryakıtta indirim! Brent petrol varil fiyatları yüzde 4'ün üzerinde değer kaybetti. 101 dolar seviyesine kadar gerileyen petrol varil fiyatlarının ardından diğer akayakıt fiyatlarında indirim beklentisi yarattı. Edinilen bilgiye göre, benzin ve motorine indirim geliyor. Peki, Güncel mazot, benzin fiyatları ne oldu? Mazot fiyatı düşecek mi? Benzine indirim var mı? Motorin indirim geldi mi? Otogaza indirim gelecek mi? Ham petrol varil fiyatı ne kadar oldu? İşte tüm detaylar…
15.03.2022 Ekonomi
Mazota zam var mı, mazot fiyatı 2022 ne kadar? Güncel mazot fiyatı…
Mazota zam var mı, mazot fiyatı 2022 ne kadar? Güncel mazot fiyatı… EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre benzine 57 kuruş, motorine 1,44 TL zam yapıldı. Söz konusu açıklamanın ardından Mazota zam var mı, mazot fiyatı 2022 ne kadar? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Güncel mazot fiyatı…
7.03.2022 Ekonomi
Benzin fiyatı ne kadar oldu, İstanbul, Ankara ve İzmir’de benzinin günce litre fiyatı kaç TL? Benzine yeni zam geldi mi?
Benzin fiyatı ne kadar oldu, İstanbul, Ankara ve İzmir’de benzinin günce litre fiyatı kaç TL? Benzine yeni zam geldi mi? Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine yeni zam geldi mi? Benzin ve motorine zam geldi. EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre benzine 57 kuruş, motorine 1,44 TL zam yapıldı. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir’de benzinin günce litre fiyatı kaç TL?
7.03.2022 Ekonomi
Benzine zam var mı, motorine zam gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir’de güncel benzin fiyatı ne kadar?
Benzine zam var mı, motorine zam gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir’de güncel benzin fiyatı ne kadar? Benzin ve motorin zamları yeniden gündeme geldi. ABD'nin Rusya'ya petrol ambargosu uygulamak için hazırlık yaptığını açıklamasının ardından petrol fiyatları deyim yerindeyse uçuştu. Geçen hafta Şubat 2013'ten bu yana en yüksek seviyeyi test eden brent petrolün fiyatı bu sabah 122,79 dolardan güne başlayıp, 139 doların üzerine çıktı. Daha sonra gerileyerek, TSİ 02.55 itibarıyla yüzde 10,13 artarak 130,08 dolardan işlem gördü. Peki, Benzine zam var mı, motorine zam gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir’de güncel benzin fiyatı ne kadar? Akaryakıt fiyatları…
7.03.2022 Ekonomi
Benzine zam gelecek mi, ne zaman? Güncel benzin fiyatı ne kadar, EPGİS motorine zam geldi mi?
Benzine zam gelecek mi, ne zaman? Güncel benzin fiyatı ne kadar, EPGİS motorine zam geldi mi? Benzin ve motorine 24 saatte ikinci zam geldi. EPGİS yaptığı açıklamada 4 Mart 2022 Cuma itibariyle benzinin litresine 53 kuruş, motorinin litresine ise 1.33 lira zam geldiğini duyurdu. Zamla birlikte mazot 19 liraya çıktı. Peki, Güncel benzin fiyatı ne kadar, EPGİS motorine zam geldi mi? Yine benzine zam gelecek mi, ne zaman?
4.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine yeni zam!
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine yeni zam! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Bezin ve motorin fiyatlarına yeni zam geldi. Bu gece itibarıyla Benzine 53 kuruş, motorine ise 1 lira 33 kuruş zam yansıyacak.
3.03.2022 Ekonomi
Benzine zam var mı 4 Mart? Güncel benzin ve motorin, mazot fiyatları ne kadar?
Benzine zam var mı 4 Mart? Güncel benzin ve motorin, mazot fiyatları ne kadar? Benzine, mazota ve motorine zam var mı, güncel benzin fiyatları ne kadar? Benzin ve motorin fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS), akaryakıt fiyatlarına yönelik yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Rusya-Ukrayna savaşı ve sonrasında alınan yaptırım kararları nedeniyle akaryakıta bu gece tekrar zam yapılması bekleniyor. Peki, benzine zam geldi mi, benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?
3.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim açıklaması! Benzin, motorin, oto gaz...
Akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim açıklaması! Benzin, motorin, oto gaz... Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine indirim, oto gaz fiyatlarına ise zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Pompa satış fiyatına yansıyacak. Duyuru EPGİS'in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapıldı. Açıklamada, "01/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; motorinde 96, benzinde 23 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir." denildi. Ankara'da ortalama 16,88 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 16,65 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 16,79 liradan 16,56 liraya, İzmir'de 16,90 liradan 16,67 liraya inecek. Ankara'da ortalama 17,10 liradan satılan motorinin litre fiyatı 16,14 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 17,01 liradan 16,05 liraya, İzmir'de 17,10 liradan 16,14 liraya inecek.
28.02.2022 Ekonomi
Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine zam var mı 25-26 Şubat? Motorine zam geldi mi? Akaryakıt zam haberleri!
Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine zam var mı 25-26 Şubat? Motorine zam geldi mi? Akaryakıt zam haberleri! Benzine zam var mı, motorin zam geldi mi? Güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Rusya-Ukrayna krizi nedeniyle Brent petrolün varil fiyatı 8 yılın zirvesini gördü ve 105 dolara çıktı. Petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarına da etkiledi. Ukrayna Rusya savaşının devam etmesiyle benzin ve motorin fiyatlarına gelecek zammı araştırıyor. Peki benzine ne kadar zam geldi? Motorin zammı ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...
25.02.2022 Ekonomi
Benzine zam var mı? EPGİS güncel benzin fiyatları ne kadar, benzinin litre fiyatına zam geldi mi?
Benzine zam var mı? EPGİS güncel benzin fiyatları ne kadar, benzinin litre fiyatına zam geldi mi? Benzine zam var mı, benzine zam ne zaman gelecek? Güncel akaryakıt fiyatları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Motorine, benzine ve LPG'ye arka arkaya zam gelmişti. 7 Şubat itibarı ile motorine yeni bir zam daha yapıldı. Ankara, İzmir, İstanbul ve diğer illerde geçerli olan LPG, motorin ve benzin fiyatı sorgulaması da başladı. EPGİS tarafından zamların son durumu araştırılıyor. Vatandaşlar “benzin zammı var mı?” sorusuna yanıt arıyor. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Peki, benzine zam geldi mi, benzin fiyatları ne kadar?
9.02.2022 Ekonomi
Benzine zam mı geldi? Güncel motorin ve benzin mazot fiyatları ne kadar? Benzin zammı 2022!
Benzine zam mı geldi? Güncel motorin ve benzin mazot fiyatları ne kadar? Benzin zammı 2022! Benzin zammı var mı, benzin mazot fiyatları ne kadar? Benzin ve motorin fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasının (EPGİS), açıklamaları yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.  Peki, Peki, benzine zam geldi mi, benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?
7.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Artış sürecek mi? Belli oldu
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Artış sürecek mi? Belli oldu Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Tüm vatandaşlar akaryakıt fiyatlarındaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyordu. Önemli bir açıklama geldi. Küresel çapta ortaya çıkan akaryakıt krizi, Türkiye'de de etkisini sürdürüyor. 8 yıl aranın ardından Brent petrol 93 dolara kadar çıkarken arz kaygıları ve jeopolitik riskler sebebiyle devam eden yükseliş pompa fiyatlarına da yansıyacak.
4.02.2022 Ekonomi
Benzine zam mı geldi? Güncel motorin ve benzin mazot fiyatları ne kadar? Benzin zammı 2022!
Benzine zam mı geldi? Güncel motorin ve benzin mazot fiyatları ne kadar? Benzin zammı 2022! Benzin zammı var mı, benzin mazot fiyatları ne kadar? Benzin ve motorin fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS), akaryakıt fiyatlarına yönelik açıklama yaptı. EPGİS'in açıklamalarının ardından güncel benzin, motorin fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, benzine zam geldi mi, benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?
1.02.2022 Ekonomi