Benzin

Benzin

Son dakika benzin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan benzin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını benzin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benzin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benzin gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.746 benzin haberi bulunmuştur. Tüm benzin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyor
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyorKüresel elektrik talebinin ve temiz enerji teknolojilerinin büyümesiyle dünyanın hızla "elektrik çağı"na ilerlediği bildirildi.
16.10.2024Ekonomi
Eşini darp etti kayınpederinin evine molotof kokteyli attı! İfadesi şok etti: 'Ben kimseye vurmadım'
Eşini darp etti kayınpederinin evine molotof kokteyli attı! İfadesi şok etti: 'Ben kimseye vurmadım'Adana'da önce yengesini darp edip, ardından sığındığı babasının evine molotof kokteyli atan kayınbiraderin ifadesinde, "Ben kimseye vurmadım, elim değmiş olabilir" dediği öne sürüldü. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
12.10.2024Adana
Brent petrol fiyatı yükseldi! Varil fiyatı 78,33 dolar
Brent petrol fiyatı yükseldi! Varil fiyatı 78,33 dolarBrent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 78,33 dolardan işlem görüyor.
11.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seri suç işleyenlerin tutuklanmasını kolaylaştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seri suç işleyenlerin tutuklanmasını kolaylaştıracağızCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cezasızlık algısını ortadan kaldırmak, toplumun güvenlik ve adalet konusundaki kaygılarını süratle gidermek boynumuzun borcudur" dedi. Erdoğan, "Emniyet teşkilatımız içinde zafiyet varsa neşteri vurup gidereceğiz, adalet sistemimizde tıkanıklık, yanlışlık varsa neşteri vurup çözüme kavuşturacağız. Tutukluluk süresi, kişinin işlediği suçlar ve alacağı cezalarla orantılı belirlenecek. Bu husus toplum vicdanını yaralayan belirli suçlar için geçerli olacak" ifadelerini kullandı.
9.10.2024Gündem
Rekabet Kurulundan, Petrol Ofisinin BP Petrolleri ve BP Turkey'i devralmasına koşullu izin
Rekabet Kurulundan, Petrol Ofisinin BP Petrolleri ve BP Turkey'i devralmasına koşullu izinRekabet Kurulu, BP Petrolleri AŞ ve BP Turkey Refining Limited Şirketi'nin tüm hisselerinin Petrol Ofisi AŞ tarafından devralınması işlemine koşullu izin verilmesini kararlaştırdı.
19.09.2024Ekonomi
Hatay'da 'İyilik yap, iyilik bul' sözü gerçek oldu: İçi para dolu cüzdanı sahibine teslim etti
Hatay'da 'İyilik yap, iyilik bul' sözü gerçek oldu: İçi para dolu cüzdanı sahibine teslim ettiHatay'da geçtiğimiz yıllarda kaybolan 80 bin TL parası Türk vatandaş tarafından bulunarak kendisine teslim edilen Suriyeli Mahmut Hilal, yerde bulduğu cüzdanın sahibi Meysem Anlar'ı bularak sahibine teslim etti.
11.09.2024Gündem
Brent petrol sert düştü! Motorine indirim geldi
Brent petrol sert düştü! Motorine indirim geldiBenzin ve motorin fiyatları (mazot fiyatı) üzerinde etkili olan brent petrol, resesyon endişeleriyle sert düştükten sonra araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Buna göre bugünden itibaren geçerli olmak üzere mazot fiyatı için indirim geldi. Peki indirim sonrası motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Eylül 2024 güncel akaryakıt fiyatları...
11.09.2024Ekonomi
Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti
Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybettiFenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski milli basketbolcu, Datça'da bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
8.09.2024Basketbol
Türkiye'nin petrol ithalatı haziranda azaldı
Türkiye'nin petrol ithalatı haziranda azaldıTürkiye'nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatı, haziranda geçen senenin aynı ayına göre yüzde 9,7 azalarak 4 milyon 357 bin 677 ton oldu. En fazla ithalat, Rusya, Irak ve Kazakistan'dan yapıldı.
30.08.2024Ekonomi
Park halindeki otomobil bir anda yanmaya başladı: Benzin istasyonunda korku dolu anlar
Park halindeki otomobil bir anda yanmaya başladı: Benzin istasyonunda korku dolu anlarÜsküdar'da sabah saatlerinde sürücüsünün benzin istasyonuna park ettiği otomobil bir anda yanmaya başladı. Patlamaların da meydana geldiği yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülürken otomobil kullanılmaz hale geldi.
1.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abbas tepkisi: Çağırdık gelmedi, bizden özür dilemesi gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abbas tepkisi: Çağırdık gelmedi, bizden özür dilemesi gerekiyorCumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ayakta alkışlayan ABD Kongresine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin lideri Mahmut Abbas'a da tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde bazı siyasi partiler diyor ki 'Hükümet Filistin Başkanını Türkiye'ye davet etsin ve parlamentoda konuştursun.' Size bunu davet etmediğimizi kim söylüyor. Davet ettiğimiz halde gelmeyen Sayın Abbas kusura bakmasın bizden ayrıca özür dilemesi lazım. Bekliyoruz bakalım gelebilecek mi." diye konuştu.
27.07.2024Gündem
Adana'da kayıt dışı benzin satmayı kabul etmeyince dövdüler: O anlar kamerada
Adana'da kayıt dışı benzin satmayı kabul etmeyince dövdüler: O anlar kameradaAdana'da kayıt dışı benzin satışı yapmayacağını söyleyen görevli, motosikletle akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi tarafından darbedildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.07.2024Adana
Kayıt dışı benzin satışı yapmayınca darbedildi!
Kayıt dışı benzin satışı yapmayınca darbedildi!Adana'da kayıt dışı benzin satışı yapmayacağını söyleyen görevli, motosikletle akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi tarafından darbedildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
21.07.2024Adana
Araba sahipleri dikkat! Zorunlu hale getirilecek, usulsüz fatura tarih olacak
Araba sahipleri dikkat! Zorunlu hale getirilecek, usulsüz fatura tarih olacakUlusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) gelecek yıldan itibaren vergi mükellefi kişi ve kuruluşlar için zorunlu hale gelerek, akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan yıllık yaklaşık 15 milyar liralık vergi kaybının da önüne geçecek.
2.07.2024Ekonomi
Sigara satışı yasaklandı mı? Türkiye'de elektronik sigara satışı yasak mı?
Sigara satışı yasaklandı mı? Türkiye'de elektronik sigara satışı yasak mı?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde “Dünya Tütünsüz Günü ve Çevre Haftası Programı” kapsamında, Türkiye’den ve dünyanın farklı ülkelerinden İstanbul’a gelen gençler ve sporcularla Vahdettin Köşkü’nde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milyarlarca dolarlık hacmiyle sigara endüstrisinin, çocuklarımız başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini hedef aldığını görüyoruz. Tütün endüstrisi, yeni ürünlerle ve kanuni boşluklardan da faydalanarak insanların hayatı pahasına kazancına kazanç eklemektedir” ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından “Sigara satışı yasaklandı mı? “ sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.06.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Ordu merkezli 5 ilde Elebaşılığını Ercan Yılmaz’ın (Yurt Dışı Firar), İzmir’de elebaşılığını Sercan Sayal’ın (Yurt Dışı Firar) yaptığı 2 ayrı Organize Suç Örgütüne yönelik “KUYU-3” operasyonları düzenlendi! Operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı" dedi.
7.06.2024Gündem
Muğla'da vahşet! Katil itiraf etti, kan donduran detay: Annemin yanışını gülümseyerek izliyordu
Muğla'da vahşet! Katil itiraf etti, kan donduran detay: Annemin yanışını gülümseyerek izliyorduMuğla'nın Menteşe ilçesinde dini nikahla yaşadığı Hanife Yılmaz'ı (36) yakarak öldüren Hasan Bulut'un (45) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Bulut ifadesinde, "Üvey çocuklarım ve eşimin arkadaşlarının, olaya üzüldükleri için beni suçlu göstermeye çalıştıklarını düşünüyorum" dedi. Hanife Yılmaz'ın 16 yaşındaki oğlu Halil A. ifadesinde, "Üvey babam anneme 'Seni de evi de yakarım' dedi. Çığlık üzerine kardeşimle bahçeye çıktığımızda annemizi yanar vaziyette gördük. Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu" ifadelerini kullandı.
25.05.2024Gündem
Araba sahipleri dikkat! Benzine indirim geliyor, bu gece başlıyor
Araba sahipleri dikkat! Benzine indirim geliyor, bu gece başlıyorAkaryakıt fiyatları tarafında indirim bekleyen araç sahiplerinin beklediği haber geldi. Bu gece yarısı itibariyle benzin fiyatı değişiyor. Peki ne kadar indirim gelecek? İşte detaylar...
24.05.2024Ekonomi
Korkunç gerçeği üvey oğlunun ifadesi ortaya çıkardı: Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu
Korkunç gerçeği üvey oğlunun ifadesi ortaya çıkardı: Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyorduMuğla'nın Menteşe ilçesinde Hasan Bulut, dini nikahlı eşi Hanife Yılmaz'ın (36) üzerine benzin döküp, ateşe verdi. Ağır yaralanan Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bulut, Yılmaz'ın intihar ettiğini söylerken, ifadesine başvurulan Bulut'un üvey oğlu Halil A. (16), "Üvey babam, anneme 'Seni de evi de yakarım' dedi. Çığlık üzerine kardeşimle bahçeye çıktığımızda annemizi yanar vaziyette gördük. Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu. Komşularımızın yardımı ile alevi söndürdük. Hasan Bulut, bizi ölümle tehdit ederek korkuttuğu için gerçeği sakladık" dediği öğrenildi.
23.05.2024Gündem
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artışTürkiye’deki yabancı kartlı işlemlerin 2024’ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ciro bazlı yüzde 7, adet bazlı ise yüzde 16 büyüdüğü açıklandı. Bireysel yabancı kartlı ödemelerin ülke bazlı dağılımı incelendiğinde İngiltere menşeli kartlar ciroda zirvede yer aldı. Mısır menşeli kartlar ise geçen yıla göre büyüme rekoru kırdı. Yabancıların en çok harcama yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul Antalya, İzmir, Ankara ve Muğla oldu.
16.05.2024Ekonomi
Petrol fiyatlarında keskin düşüş! İşte benzin ve motorinde son durum
Petrol fiyatlarında keskin düşüş! İşte benzin ve motorinde son durumAkaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika detayı ortaya çıktı. Petrol fiyatları 12 Nisan’da 92 doları aştıktan sonra sert düşüş eğilimine girdi. Yaklaşık 1 aylık süreç içerisinde petrolde yüzde 10’luk bir düşüş yaşandı. Peki petrol fiyatlarındaki sert düşüşün nedeni ne? Petrolde sert gerilemenin ardından akaryakıt fiyatlarında daha fazla indirim görülür mü? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim açıkladı. İşte petrolde tahminler...
9.05.2024Ekonomi
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!İstanbul'un Şişli İlçesinin Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta müteahhit ile anlaşarak yaşadıkları gecekondunun yerine apartman yapılan aile, söz verilen 3 daireyi alamayınca kendilerini eve kapadı. Müteahhit tahliye kararıyla gelince, Muammer Şengöz apartmanın çatısına çıkarak benzin döküp binayı ateşe vermeye çalıştı. Şengöz ve iki kadın gözaltına alındığı açıklandı.
7.05.2024Gündem
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değiştiMilyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. EPDK'dan benzin ve motorin fiyatıyla ilgili yeni karar verildi. 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor. İşte detaylar...
4.05.2024Ekonomi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildiKocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024Gündem
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttıTÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Benzin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benzin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.