Benzin

Benzin

Son dakika benzin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan benzin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını benzin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benzin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benzin gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.755 benzin haberi bulunmuştur. Tüm benzin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev! Baykar yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, dikey iniş kalkışlı insansız hava aracı sistemi Bayraktar KALKAN DİHA'nın test uçuşu görüntülerini paylaştı.
7.04.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Milyarlarca kilometre yol katettiler!
Milyarlarca kilometre yol katettiler! Kara yollarında trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtları tarafından 343 milyar 917 milyon kilometre yol katedildiğini açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin motorlu kara taşıtlarının kilometre istatistiklerini açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı Türk tanker gemisi Tunus- Malta arasında uluslararası sularda boğulmak üzere olan mültecilere yardım etti. Gemiye alınan 139 mülteci İtalya Sahil Güvenlik Ekiplerine teslim edildi. Yaşananları anlatan gemideki Mühendis Seyit Özman, “İçinde çok sayıda insan vardı, küçük bir gemiydi. Yola devam etmek için bizden benzin talep ettiler. Ancak gemiye yaklaştığımızda geminin su almaya başladığını gördük, onlarda bunu fark etti. Yakınlarda başka gemi yoktu. Gemiye alma durumunda kaldık, yoksa muhtemelen öleceklerdi" dedi. Kurtarma anları gemi personelinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.03.2024 Dünya
Motorine indirim geliyor!
Motorine indirim geliyor! Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 1 lira indirim geliyor. Fiyat indiriminin ardından motorinin litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 42,98 liradan 41,98 liraya, Ankara’da 43,82 liradan 42,82 liraya, İzmir’de ise 44,04 liradan 43,04 liraya gerileyeceği belirtildi.
22.03.2024 Gündem
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayında trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısının istatistiklerini paylaştı. Trafiğe kaydı yapılan araçların bir önceki aya göre yüzde 9,3 azalarak 193 bin 600 olduğunu açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor Adana’da bir kişi park halindeki midibüsü kundakladığı anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı gerçekleştiren kişi kaçarak kayıplara karıştı.
14.03.2024 Adana
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Uzun süre yürüyemedim. Ellerimi doğru düzgün kullanamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Gündem
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine gittiği gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp, cesedini ateşe veren Kamil Öğüt (73), ağırlaştırmış müebbet ve 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.01.2024 Gündem
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan 2 kişi ile aracın sahibi gözaltına alındı.
6.01.2024 Gündem
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada tır ile otomobil çarpıştı. Tırın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
5.01.2024 Gündem
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25.61 oranında artırıldı. Benzin grubunda 2.31 lira, motorinde ise 2.17 liralık bir zam oldu.
4.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Benzin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benzin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.