Akaryakıt

Akaryakıt

Son dakika akaryakıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akaryakıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akaryakıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.231 akaryakıt haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurdu
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurduAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
24.07.2024Ekonomi
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zamAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Adana'da kayıt dışı benzin satmayı kabul etmeyince dövdüler: O anlar kamerada
Adana'da kayıt dışı benzin satmayı kabul etmeyince dövdüler: O anlar kameradaAdana'da kayıt dışı benzin satışı yapmayacağını söyleyen görevli, motosikletle akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi tarafından darbedildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.07.2024Adana
Kayıt dışı benzin satışı yapmayınca darbedildi!
Kayıt dışı benzin satışı yapmayınca darbedildi!Adana'da kayıt dışı benzin satışı yapmayacağını söyleyen görevli, motosikletle akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi tarafından darbedildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
21.07.2024Adana
Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkanı kaç yaşında, nereli?
Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkanı kaç yaşında, nereli?Ertuğrul Doğan hakkındaki aramalar arttı. Ertuğrul Doğan kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte biyografisi…
16.07.2024Şampiy10
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
6 aylık üretici enflasyonu rakamları açıklandı: ÖTV Zammı sonrası alkol ve sigaraya büyük zam!
6 aylık üretici enflasyonu rakamları açıklandı: ÖTV Zammı sonrası alkol ve sigaraya büyük zam!TÜİK'in açıkladığı üretici enflasyonu rakamları sonrası, akaryakıt, alkollü içkiler ve tütün mamullerinde ÖTV arttı. İçki markaları da ÖTV zammının yanı sıra kendi zamlarını ekledi. Birçok alkollü içkiye zam geldi.
5.07.2024Ekonomi
İstanbul'da pet şişe suyun fiyatı 10 lira oldu!
İstanbul'da pet şişe suyun fiyatı 10 lira oldu!İstanbul'da son iki ayda 0.5 litrelik pet şişe suyun fiyatı yüzde 100 artarak 10 liraya ulaştı. Birçok zincir markette farklı markalara ait sular 10 TL'den satılmaya başlandı. Bazı markaların fiyatları ise 10,70 TL'yi buluyor.
4.07.2024Gündem
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada "Suriye'de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir. Bu eylemlere yönelik gerekli önlemler alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir" denildi.
4.07.2024Gündem
GİB, ÖTV tutarlarının 6 aylık Yİ-ÜFE oranında artırıldığını duyurdu
GİB, ÖTV tutarlarının 6 aylık Yİ-ÜFE oranında artırıldığını duyurduGelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bugün açıklanan Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksine (Yİ-ÜFE) bağlı olarak akaryakıt, tütün mamulleri ve alkollü içkilerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarında güncelleme yapıldığını bildirdi.
3.07.2024Ekonomi
Araba sahipleri dikkat! Zorunlu hale getirilecek, usulsüz fatura tarih olacak
Araba sahipleri dikkat! Zorunlu hale getirilecek, usulsüz fatura tarih olacakUlusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) gelecek yıldan itibaren vergi mükellefi kişi ve kuruluşlar için zorunlu hale gelerek, akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan yıllık yaklaşık 15 milyar liralık vergi kaybının da önüne geçecek.
2.07.2024Ekonomi
Akaryakıta zam var mı, akaryakıta temmuzda ÖTV zammı gelecek mi? Akaryakıt ÖTV zammı ne zaman?
Akaryakıta zam var mı, akaryakıta temmuzda ÖTV zammı gelecek mi? Akaryakıt ÖTV zammı ne zaman?Temmuz ayıyla akaryakıta ÖTV zammı aramaları arttı. 3 Haziran Çarşamba günü Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayı enflasyon rakamları belli olacak, enflasyon rakamlarıyla TEFE TÜFE oranları netleşecek. Akaryakıt fiyatlarında uygulanan ÖTV tutarları 6 aylık Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE)'ye göre belirleniyor. Peki, Akaryakıta zam var mı, akaryakıta temmuzda ÖTV zammı gelecek mi? Akaryakıt ÖTV zammı ne zaman?
1.07.2024Ekonomi
Yüzlerini maskeyle kapatarak benzinlik soymaya çalıştılar
Yüzlerini maskeyle kapatarak benzinlik soymaya çalıştılarAdana'da yüzlerini cerrahi maskeyle gizleyip, akaryakıt istasyonunun marketine soygun için giren E.İ. (17), suç ortağı İbrahim A.'nın (19) belindeki tabancayı çıkarıp, havaya 1 el ateş etti. Paniğe kapılan kasiyer Onur E.'nin (25), poşete doldurduğu 20 bin lira ve birkaç paket sigarayı alan şüpheliler, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, yakalanan İbrahim A., E.İ. ile gözcülük yapan İ.Ö. (17) tutuklandı
24.06.2024Adana
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği durdu
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği durduUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıkalmada, "Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Paros isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındı. Gemi trafiği, güney-kuzey tek yönlü olarak devam edecektir.” denildi.
22.06.2024Gündem
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordum
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordumAdı tehdit ve şantaj olaylarına karışan Adana'da görev yapan hakim G.A.'nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı öne sürülen iş insanı Server Leventoğlu yaşananları anlattı. Leventoğlu, "Beni güçlü görüp benimle yakınlaştı. Benimle yemek yeme teklifinde bulundu. Yemekten sonra ağlamaya başladı. Sonra ilişkimiz başladı. 4-5 sene sürdü ilişkimiz. İlk başta ben evli olduğunu bilmiyordum ama sonra kocası olduğunu öğrendim. Benden sürekli yardım istedi. Bugün dahi hakim beni arayıp tehdit ediyor" dedi. Adalet Bakanlığı, hakimin açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini duyurdu.
20.06.2024Gündem
Adana - Pozantı yolunda kaza: Tır devrildi
Adana - Pozantı yolunda kaza: Tır devrildiAdana'nın Pozantı ilçesinde otoyolda kaza yapan akaryakıt yüklü tır alev alev yandı. Otoyolda Ankara-Adana istikameti trafiğe kapatıldı.
19.06.2024Adana
AOSB uluslararası standartları ile yatırımcının öncelikli tercihi oldu! Bir ilki gerçekleştirdiler
AOSB uluslararası standartları ile yatırımcının öncelikli tercihi oldu! Bir ilki gerçekleştirdilerAdana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sahip olduğu uluslararası standartlardaki alt ve üst yapısı ile yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.
16.06.2024Adana
Bayramda online alışveriş zirve yapacak
Bayramda online alışveriş zirve yapacakKurban Bayramı, tatil alışverişi ve Babalar Günü’nün kesişmesiyle perakende sektörü 15 Haziran’da 50 milyar TL’lik kartlı harcama yapılacağını öngörüyor.
14.06.2024Ekonomi
İstanbul Valiliği duyurdu! Ağır tonajlı araçların şehirden çıkışına kısıtlama
İstanbul Valiliği duyurdu! Ağır tonajlı araçların şehirden çıkışına kısıtlamaİstanbul Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın "Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri Talimatı" gereğince; ağır tonajlı araçların 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 06:00'dan 16 Haziran 2024 Pazar günü saat 05:00'a kadar şehirden çıkışına kısıtlama getirildiğini duyurdu.
13.06.2024Gündem
Kurban bayramı yaklaşıyor: 'Kasap dışında başka hiçbir yerde kıyma çektirmeyin'
Kurban bayramı yaklaşıyor: 'Kasap dışında başka hiçbir yerde kıyma çektirmeyin'Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, kurbanlık etlerin kıyma çekimi gibi işlenmesini sadece kasapların yapabileceğini belirterek; lokanta, bakkal, market, hatta berber, akaryakıt istasyonu gibi yerlerin bile kıyma çektiğini söyledi. Yardımcı, “Et ve et ürünleri konusunda faaliyet gösteren kayıt/onay kapsamı dışındaki işletmelere farklı birçok maddeden yazılacak cezalar 73 bin TL'yi aşıyor ve faaliyetten mene kadar gidebiliyor” dedi.
7.06.2024Gündem
Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı? Bakan Şimşek'ten cevap geldi
Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı? Bakan Şimşek'ten cevap geldiHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Bu program kaynak çekmez dediler. Tarihte eşi benzeri görülmemiş kaynak girişi var" ifadelerini kullandı. Bakan Şimşek ayrıca 'yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı?' sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...
3.06.2024Ekonomi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın, Erzurum ve Karaman merkezli 5 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Kuyu-2' Operasyonları'nda Aydın’da Hakan Gürel’in, Erzurum'da Erkan Yaprak ve Muhammet Tokyay'ın, Karaman’da İbrahim Öztürk’ün elebaşılığını yaptığı 3 suç örgütü çökertildi.
31.05.2024Gündem
Bayram öncesi şaşırtan fark: Otobüs bileti  1.500, uçak 550 TL!
Bayram öncesi şaşırtan fark: Otobüs bileti 1.500, uçak 550 TL!Hem yaz tatilinin başlaması hem de yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle şehirlerarası otobüs bileti fiyatları uçak biletini geçti. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, bu durumu fırsat bilen otobüs firmalarının bilet fiyatlarına zam yaptığını öne sürerek tepki gösterdi. Firmaların internet üzerinden bilet satışı yaptıkları sitelere bakıldığında 1 Haziran'da İstanbul'dan Dalaman'a gidecek bir yolcu için 1500 liraya otobüs bileti varken, aynı tarihte Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Dalaman'a 550 liraya uçak bileti bulunuyor. 10 Haziran'da ise 900 liraya uçak bileti bulunurken, aynı tarihte 1250 liraya otobüs bileti satıldığı görülüyor. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım ise otobüs firmalarının 4 aylık periyotlar halinde Ulaştırma Bakanlığı'na fiyatlarını belirttiğini ancak bu süre içerisinde akaryakıt zamlarını ön gören firmaların yüksek fiyatla onay aldığını söyledi. Yüksek fiyatların normal günlerde uygulanmadığını, yüzde 30 indirim ile biletlerin satıldığını söyleyen Yıldırım sadece bayramlarda ve tatil günlerinde firmaların tavan fiyatı uyguladığını belirtti.
30.05.2024Gündem
Araba sahipleri dikkat! Benzine indirim geliyor, bu gece başlıyor
Araba sahipleri dikkat! Benzine indirim geliyor, bu gece başlıyorAkaryakıt fiyatları tarafında indirim bekleyen araç sahiplerinin beklediği haber geldi. Bu gece yarısı itibariyle benzin fiyatı değişiyor. Peki ne kadar indirim gelecek? İşte detaylar...
24.05.2024Ekonomi
Akaryakıtta tek fiyat dönemi!
Akaryakıtta tek fiyat dönemi!Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başladı. Bu adımı tüketiciler ve akaryakıt bayi istasyonları nasıl buldu? İşte dikkat çeken detaylar...
16.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.