Akaryakıt Zam

Akaryakıt Zam

Son dakika akaryakıt zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akaryakıt zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akaryakıt zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 877 akaryakıt zam haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim sonrası zam geldi, benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim sonrası zam geldi, benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Peş peşe yapılan indirimler sonrası akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Motorin grubunda gece yarısından itibaren yansıyan 2,10 TL'lik indirim yapılmıştı. Ancak yarından yine bir zam haberi geldi. 09.07.2022 Cumartesi gününden geçerli olmak üzere motorine zam yapıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişme. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 17 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
17.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni zam
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yeni zam Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi. Dün benzine gelen 95 kuruşluk indirimin ardından bugün de motorine 1 lira 29 kuruş zam geldi. Fiyat artışının ardından motorinin litresi 29 liranın üzerine çıktı.
16.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zamların ardından bu kez...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zamların ardından bu kez... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Zamların ardından bu kez indirim geliyor. Fiyatlar pompaya yansıyacak. Geçen hafta yüksek oranda zamlanan benzine, brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş nedeniyle bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 97 kuruş indirim bekleniyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 14 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
14.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarına zam geldi! Benzin, motorin, LPG fiyatları bugün...
Akaryakıt fiyatlarına zam geldi! Benzin, motorin, LPG fiyatları bugün... Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 8 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Akaryakıt fiyatları düşer mi? soruları cevabını buldu. Motorin fiyatlarına zam geldi. Yeni zam bu geceden itibaren pompaya yansıtıldı. İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları...
8.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen zirveyi gördü: Benzin, motorin, brent petrol...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen zirveyi gördü: Benzin, motorin, brent petrol... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Aylar sonra zirveyi gördü. Ukrayna'yı işgal saldırıları nedeniyle ABD başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesi tarafından Rusya'ya uygulanan ambargolar, brent petrolün varil fiyatında tarihi bir rekor kırılmasına sebep olmuştu. Avrupa Birliği Komisyonu'nun Rusya'yı hedef alan altıncı yaptırım paketini açıklamasının ardından brent petrol, yaklaşık 3 aylık aranın ardından yeniden zirveyi gördü. Mart ayında 130 doların üstünü gören brent petrol, bugün de 120 doların üzerine çıktı. Öte yandan Geçtiğimiz günlerde motorin grubunda 1,38 TL benzin grubunda 1,43 TL fiyat artışı meydana gelmişti. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,40 liradan satılıyor. Benzinin litresi ortalama 24,98 satılıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
30.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gece yarısından itibaren geçerli! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gece yarısından itibaren geçerli! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Akaryakıt fiyatlarına ilişkin gelişmeler merakla takip edilirken araç sahipleri için kötü bir haber geldi. Akaryakıt fiyatları üzerinde doğrudan etkisi olan Brent petrolün piyasadaki durumu ve dolar kurundaki yükseliş sonrası motorin ve benzin fiyatları için son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Yurt içinde dolar kurunun 16,50 seviyesine yaklaşmasıyla akaryakıt piyasalarına kur zammı yapılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda hem benzin, hem motorin hem de LPG fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatında artış meydana geldi. Benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorin litre fiyatına 1,35 lira, LGP ise 35 kuruş zam yapıldı.
27.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Akaryakıta yeni zam geliyor. Petrol piyasasında yaşanan arz daralması, dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de seyahat sezonunun yaklaşması ve Çin'de Kovid-19 kaynaklı yeni karantinanın uygulanabileceğine ilişkin endişeler, petrol fiyatlarında baskı kurmaya devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra dolar kurunda yaşanan yükselişle beraber LPG'den sonra motorin ve benzine de zam sinyali göründü. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorine bu gece ya da yarından itibaren zam gelecek. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...
26.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarına yeni zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarına yeni zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Petrol fiyatlarındaki artış ve dolar kurundaki yükseliş sonrası “akaryakıta zam geldi mi?” “Benzin zammı ne kadar oldu?” soruları araştırılmaya başlanırken, araç sahipleri için kötü haberi akaryakıt bayileri duyurdu. Geçtiğimiz gün 1,70 liralık artış yapılan benzinin litre fiyatına bir yeni zam daha geldi. Gece yarısından geçerli olacak şekilde benzin fiyatı 1,04 lira daha artarak 24 liraya yaklaştı. İşte akaryakıt ve benzin fiyatı için son dakika gelişmeleri ve güncel fiyatlar…
19.05.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam geliyor! Yarından itibaren pompaya yansıyacak
Akaryakıta zam geliyor! Yarından itibaren pompaya yansıyacak Arabası olan milyonlarca vatandaş akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Yapılan son dakika açıklamasında benzine yeni zam geleceği duyuruldu. Zamlı fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak. Peki bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 18 Mayıs 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
18.05.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları!
Akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları! Güncel akaryakıt fiyatları vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor! Akaryakıta zam haberleri Rusya Ukrayna savaşının başından itibaren gündemden düşmüyor. Küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma petrol ve petrol ürünlerindeki zam ve indirim olarak yansıyor. Değişkenlik gösteren motorin ve benzin fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Benzin kaç TL? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları!
17.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Kötü haber! Çarşamba itibarıyla...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Kötü haber! Çarşamba itibarıyla... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin fiyatlarına zam geliyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son olarak benzin fiyatına zam geleceği bildirildi. Benzinin litre fiyatı çarşamba gününden geçerli olmak üzere 78 kuruş artacak.
10.05.2022 Ekonomi
Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol ne kadar oldu?
Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol ne kadar oldu? Benzine zam geliyor! Brent peetrol fiyatlarında dalgalanma sürerken benzin ve motorin fiyatları da güncelleniyor. Rusya Ukrayna savaşı ile birlikte Brent petrol fiyatlarındaki değişiklik küresel bazda akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Sektör yetkilileri de benzin fiyatlarına zammın pompa fiyatlarına yansıtılacağını duyurdu. Peki, Akaryakıta zam var mı? Benzin ve motorine zam geldi mi? Benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol ne kadar? İşte detaylar…
29.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geliyor! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geliyor! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 30 Nisan cumartesi günün itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 33 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor. Motorinde ise herhangi bir fiyat artışı beklenmiyor.
29.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin fiyatları kaç lira? Brent petrol fiyatı ne kadar? 18 Nisan 2022 güncel yakıt fiyatları
Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin fiyatları kaç lira? Brent petrol fiyatı ne kadar? 18 Nisan 2022 güncel yakıt fiyatları Yeni haftanın ilk gününde milyonlar akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Brent petrolün Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle hareketli seyir izlemesi nedeniyle akaryakıt ürünlerinin fiyatları ve yapılan zamlar da gündemde olmayı sürdürüyor. Cumartesi günü motorin fiyatlarına zam gelmiş, benzin litre fiyatı 1, 79 lira olmuştu. Vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki, Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin fiyatları kaç lira? Brent petrol fiyatı ne kadar? Motorin, mazot ve benzin fiyatları ne kadar oldu? İşte 18 Nisan 2022 güncel yakıt fiyatları…
18.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor Arabası olan milyonları yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar gündemdeydi. Ancak yeni gelen habere göre akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Yarından itibaren motorine 1 lira 4 kuruş indirim bekleniyor. 11 Nisan 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
11.04.2022 Ekonomi
Motorinde indirim var mı? Benzine zam gelir mi? Bezin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı ne?
Motorinde indirim var mı? Benzine zam gelir mi? Bezin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı ne? Çin'de artan Covid-19 vakaları karşısında hükümetin kapanma tedbirini devreye almasıyla dünyanın en büyük petrol tüketicilerinden olan ülkede talebin düşeceğine yönelik endişeler brent petrolde düşüşe neden oldu. Fiyatlardaki düşüşte, Rusya'nın Ukrayna'da 24 Şubat'ta başlattığı savaşın ardından tarafların iki gün sürecek müzakereler için İstanbul'da bir araya geleceğine yönelik gelişmeler etkili oluyor. Brent petroldeki düşüş diğer akaryakıt ürünlerinde de düşüş beklentisi yarattı. Sektör kaynakları, özellikle yarından itibaren motorin grubuna indirim gelebileceğini belirtiyor. Peki, Motorinde indirim var mı? Benzine zam gelir mi? Bezin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı ne? İşte tüm detaylar…
29.03.2022 Ekonomi
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta...
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta... Akaryakıt fiyatlarında rekor artış oldu. Ekonomi uzmanları fiyatların önümüzdeki hafta daha da yükseleceğini belirtiyor. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ardından Çekya’da akaryakıt fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Ülkede, akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması sürücüleri ucuz akaryakıt satan istasyonlara yönlendirirken, istasyonların önünde uzun kuyruklar oluştu. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarının artmaya devam edeceğini belirtirken ekonomi uzmanı Boris Tomciak, "Akaryakıt fiyatları önümüzdeki hafta daha da yükselecek. Bunun nedeni dünya petrol fiyatlarındaki keskin artış” dedi.
29.03.2022 Dünya
Akaryakıta zam mı geldi? Motorine benzine zam geldi mi? Mazota zam gelecek mi?
Akaryakıta zam mı geldi? Motorine benzine zam geldi mi? Mazota zam gelecek mi? Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yaşanan akaryakıt zammı günlerdir Türkiye’nin gündeminde. Brent petrol fiyatlarının artmasıyla birlikle ard arda yaşanan artışlar vatandaşın takip ettiği konular arasında yer alıyor. Motorin fiyatlarına dün gece yarısından itibaren zam geldi. Zammın pompa fiyatlarına yansıyıp yansımadığı merak ediliyor. Peki, Akaryakıta zam mı geldi? Motorine benzine zam geldi mi? Mazota zam gelecek mi? İşte tüm detaylar…
19.03.2022 Ekonomi
Motorine yeni zam! Litre fiyatı...
Motorine yeni zam! Litre fiyatı... Vatandaşlar benzine peş peşe gelen zamlarına sevinirken bu gece yarısından itibaren geçerli olacak motorinin litre fiyatı 1 lira 96 kuruş zamlandı. Zam sonrası motorinin litre fiyatı, İstanbul'da 18,67 liradan 20,63 liraya, Ankara'da ve İzmir'de 18,78 liradan 20,74 liraya yükseldi.
19.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine yeni zam...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine yeni zam... Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. EPGİS resmen duyurdu. Benzin ve motorine zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın açıklamasına göre benzinin litre satış fiyatında 79 kuruş, motorinde 2 lira 25 kuruş artış oldu.
9.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzin, Motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzin, Motorin, LPG... Benzin, motorin ve LPG fiyatları değişti! Akaryakıt ile ilgili flaş açıklama geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan alınan bilgiye göre, LPG'ye 61 kuruş zam geldi. Geçtiğimiz gün ise benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelmişti. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre satış fiyatına 23 kuruş motorinin ise 96 kuruş indirim yapılmıştı, İndirimin ardından benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 16,78 liradan 16,55 liraya, Ankara'da 16,88 liradan 16,65 liraya, İzmir'de ise 16,90 liradan 16,67 liraya gerilemişti. Motorin fiyatları ise ortalama İstanbul'da 16,99 liradan 16,03 liraya, Ankara'da 17,10 liradan 16,14 liraya ve İzmir'de 17,10 liradan 16,14 liraya gerilemişti.
1.03.2022 Ekonomi
Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine zam var mı 25-26 Şubat? Motorine zam geldi mi? Akaryakıt zam haberleri!
Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine zam var mı 25-26 Şubat? Motorine zam geldi mi? Akaryakıt zam haberleri! Benzine zam var mı, motorin zam geldi mi? Güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Rusya-Ukrayna krizi nedeniyle Brent petrolün varil fiyatı 8 yılın zirvesini gördü ve 105 dolara çıktı. Petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarına da etkiledi. Ukrayna Rusya savaşının devam etmesiyle benzin ve motorin fiyatlarına gelecek zammı araştırıyor. Peki benzine ne kadar zam geldi? Motorin zammı ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...
25.02.2022 Ekonomi
Akaryakıtta kriz! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında rekor artış!
Akaryakıtta kriz! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında rekor artış! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin ve LPG ile ilgili flaş gelişme. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın hükümetin akaryakıt fiyatlarıyla ilgili harekete geçtiğini duyurarak, “Mevcut iktidar, akaryakıt fiyatlarındaki artışların bir sarmala dönüşmemesi ve tüketici yararına kontrol altına alınması için çalışmalara başlamıştır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Rusya ve Ukrayna arasında artan gerilim petrol fiyatlarına zirve getirdi. Petrol fiyatları 2014 sonundan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) 2022 yılında petrol talebinin artacağı öngörüsünde bulunurken uzmanlardan da petrol fiyatlarına ilişkin yeni tahminler geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2022 yılı için 107 dolar tahmininde bulunarak Türkiye’de akaryakıt ve ulaşım fiyatlarına yıl boyunca zam yapılabileceğinin işaretini verdi. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler....
15.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.