Gazete Vatan Logo

Akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları!

Güncel akaryakıt fiyatları vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor! Akaryakıta zam haberleri Rusya Ukrayna savaşının başından itibaren gündemden düşmüyor. Küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma petrol ve petrol ürünlerindeki zam ve indirim olarak yansıyor. Değişkenlik gösteren motorin ve benzin fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Benzin kaç TL? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları!

Akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları!

Rusya-Ukrayna savaşının başından beri brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma gündemden düşmüyor. Brent petrolde yaşanan dalgalanma benzin ve motorine indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Peki, akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Benzin kaç TL? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki hareketlilik benzin ve motorin fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Benzine gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geldi.

BENZİN KAÇ TL?

Benzine gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 68 kuruş fiyat artışı yapıldı. Zam pompaya yansırken, benzin fiyatları 5 ay sonra ilk kez motorini geçmiş oldu.

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 22 lira 3 kuruştan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 22 lira 82 kuruştan satılıyor.