Benzin kaç TL, benzine indirim geldi mi? Bugün benzinin litresi ne kadar, 30 Ağustos benzine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları
Benzin kaç TL, benzine indirim geldi mi? Bugün benzinin litresi ne kadar, 30 Ağustos benzine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları Benzin kaç TL, benzine indirim geldi mi, 30 Ağustos benzine indirim var mı? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Motorin ve benzin fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken benzine indirim iddiaları gündem oldu. Peki, Bugün benzinin litresi ne kadar, benzine indirim ne zaman gelecek?
29.08.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları!
Akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları! Güncel akaryakıt fiyatları vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor! Akaryakıta zam haberleri Rusya Ukrayna savaşının başından itibaren gündemden düşmüyor. Küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma petrol ve petrol ürünlerindeki zam ve indirim olarak yansıyor. Değişkenlik gösteren motorin ve benzin fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, akaryakıta zam geldi mi? Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Benzin kaç TL? 17 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları!
17.05.2022 Ekonomi