Motorin Zam

Motorin Zam

Son dakika motorin zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan motorin zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını motorin zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motorin Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motorin zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 545 motorin zam haberi bulunmuştur. Tüm motorin zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Motorine zam mı gelecek? Benzine indirim var mı? Güncel benzin ve motorin fiyatları!
Motorine zam mı gelecek? Benzine indirim var mı? Güncel benzin ve motorin fiyatları! Benzin ve motorine zam ve indirim haberleri araç sahiplerinin gündeminde. Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında yaşanan artış, dövizde yaşanan değişiklikler akaryakıt ürünlerine indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Peki, Motorine zam mı gelecek? Benzine indirim var mı? Motorin fiyatları ne kadar oldu? Güncel benzin ve motorin fiyatları!
15.08.2022 Ekonomi
Akaryakıtta son dakika! Rüzgar tersine döndü! Benzin, Motorin, LPG...
Akaryakıtta son dakika! Rüzgar tersine döndü! Benzin, Motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarında zam beklentisi oluştu. Bir süredir düşüş bandında yer alan brent petrolde rüzgar tersine döndü. Öyle ki; dün 101 dolar seviyesinde günü tamamlayan brent petrolün varil fiyatı, bugün sabah saatlerinde 103 dolara kadar çıktı. Söz konusu yükseliş, akaryakıtta yeniden bir zam beklentisi oluşturdu.
29.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorinde değişti, zam sonrası bu kez...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorinde değişti, zam sonrası bu kez... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Fiyatlar değişti. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Zamların ardından bu kez indirim geldi. Benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 23 Haziran Perşembe gününden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı benzin grubunda 25 kuruş fiyat indirimi meydana geldi. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 22 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte son dakika haberinin detayları...
22.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişme. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 17 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
17.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zamların ardından bu kez...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zamların ardından bu kez... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Zamların ardından bu kez indirim geliyor. Fiyatlar pompaya yansıyacak. Geçen hafta yüksek oranda zamlanan benzine, brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş nedeniyle bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 97 kuruş indirim bekleniyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 14 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
14.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzin ve motorine zam geldi. Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının yükselmesi ve döviz kurunun 16 liranın üzerinde seyretmesiyle akaryakıt fiyatları artmaya devam ediyor. Benzin ve motorine son 1 hafta içinde 3. kez zam geldi. Benzinin litresi 1 lira 22 kuruş, motorinin litresi ise 1 lira 49 kuruş arttı. Zammın ardından benzin ve motorin 26 lirayı aştı.
2.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gece yarısından itibaren geçerli! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gece yarısından itibaren geçerli! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Akaryakıt fiyatlarına ilişkin gelişmeler merakla takip edilirken araç sahipleri için kötü bir haber geldi. Akaryakıt fiyatları üzerinde doğrudan etkisi olan Brent petrolün piyasadaki durumu ve dolar kurundaki yükseliş sonrası motorin ve benzin fiyatları için son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Yurt içinde dolar kurunun 16,50 seviyesine yaklaşmasıyla akaryakıt piyasalarına kur zammı yapılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda hem benzin, hem motorin hem de LPG fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatında artış meydana geldi. Benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorin litre fiyatına 1,35 lira, LGP ise 35 kuruş zam yapıldı.
27.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Akaryakıta yeni zam geliyor. Petrol piyasasında yaşanan arz daralması, dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de seyahat sezonunun yaklaşması ve Çin'de Kovid-19 kaynaklı yeni karantinanın uygulanabileceğine ilişkin endişeler, petrol fiyatlarında baskı kurmaya devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra dolar kurunda yaşanan yükselişle beraber LPG'den sonra motorin ve benzine de zam sinyali göründü. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorine bu gece ya da yarından itibaren zam gelecek. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...
26.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarına yeni zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarına yeni zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Petrol fiyatlarındaki artış ve dolar kurundaki yükseliş sonrası “akaryakıta zam geldi mi?” “Benzin zammı ne kadar oldu?” soruları araştırılmaya başlanırken, araç sahipleri için kötü haberi akaryakıt bayileri duyurdu. Geçtiğimiz gün 1,70 liralık artış yapılan benzinin litre fiyatına bir yeni zam daha geldi. Gece yarısından geçerli olacak şekilde benzin fiyatı 1,04 lira daha artarak 24 liraya yaklaştı. İşte akaryakıt ve benzin fiyatı için son dakika gelişmeleri ve güncel fiyatlar…
19.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Kötü haber! Çarşamba itibarıyla...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Kötü haber! Çarşamba itibarıyla... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin fiyatlarına zam geliyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son olarak benzin fiyatına zam geleceği bildirildi. Benzinin litre fiyatı çarşamba gününden geçerli olmak üzere 78 kuruş artacak.
10.05.2022 Ekonomi
Motorin zam var mı? Motorin litre fiyatı ne kadar oldu? Otogaza indirim var mı? Otogaz fiyatları!
Motorin zam var mı? Motorin litre fiyatı ne kadar oldu? Otogaza indirim var mı? Otogaz fiyatları! Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte petrol ve petrol ürünlerinde yapılan zamlar gündemde yer alamaya devam ederken benzin, motorin ve otogaza yapılan zam ve indirimler vatandaş tarafından dikkatle takip ediliyor. Son gelen bilgilere göre, motorin grubunda fiyat artışı olması beklenirken, otogazda ise indirim haberi geldi. Peki, Motorin zam var mı? Motorin litre fiyatı ne kadar oldu? Otogaza indirim var mı? İşte motorin ve otogaz fiyatları!
5.05.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geliyor! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geliyor! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 30 Nisan cumartesi günün itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 33 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor. Motorinde ise herhangi bir fiyat artışı beklenmiyor.
29.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 28 arttı! Benzin ve motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 28 arttı! Benzin ve motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. EPDK resmen açıkladı. Birçok ülkede artış yaşandı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Vatandaşlar akaryakıt fiyatlarına ilişkin gelişmeleri araştırıyor. Petrol fiyatlarındaki hareketliliğe bağlı olarak akaryakıt fiyatları değişiyor. Pandemi döneminde düşük seviyelerde seyreden petrol fiyatları, Rusya-Ukrayna savaşının da etkisi ile rekor seviyelere ulaştı. Bütün ülkeler bu artışlardan olumsuz etkilenirken, yakıt tüketiminde de paralel bir artış yaşanması dikkat çekti. Öte yandan EPDK’nın mart ayı verilerine göre, Malta’da 1 litre kurşunsuz benzin yüzde 56,25 artışla 21,59 TL, İtalya’da yüzde 50,68 artışla 32,82 TL, Hollanda’da yüzde 53,54 artış oranı ile 37,03 TL, Finlandiya’da yüzde 52,96'lık artış ile 34,64 TL, Fransa’da yüzde 51,44 artışla 32,35 TL olarak kayıtlara geçti. Türkiye’de ise kurşunsuz benzinin 1 litre vergisiz hali 13,58 TL olurken, vergilerle 19,02 TL oldu. Artış oranı ise yüzde 28,58 TL olarak kayıtlara geçti. İşte son dakika haberinin detayları...
14.04.2022 Ekonomi
Çiftçilere güzel haber! Destek ödemeleri bugün hesaplara aktarılıyor
Çiftçilere güzel haber! Destek ödemeleri bugün hesaplara aktarılıyor Destek ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Paralar bugün hesaplara aktarılıyor. Yüz binlerce çiftçi bekliyordu, güzel haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Bakan Kirişçi, yaptığı açıklamada, "890 milyon 642 bin 249 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugünden itibaren çiftçilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz" dedi.
1.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Zam geldi, motorin ve...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Zam geldi, motorin ve... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Fiyatlar değişti, Bir zam daha geldi. Motorinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 1,37 lira zam geldi. Artış pompa satış fiyatlarına yansıyacak. İşte son dakika haberinin detayları...
24.03.2022 Ekonomi
Motorine yeni zam! Litre fiyatı...
Motorine yeni zam! Litre fiyatı... Vatandaşlar benzine peş peşe gelen zamlarına sevinirken bu gece yarısından itibaren geçerli olacak motorinin litre fiyatı 1 lira 96 kuruş zamlandı. Zam sonrası motorinin litre fiyatı, İstanbul'da 18,67 liradan 20,63 liraya, Ankara'da ve İzmir'de 18,78 liradan 20,74 liraya yükseldi.
19.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Fiyatlar arttı, piyasaları etkileyen açıklama...
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Fiyatlar arttı, piyasaları etkileyen açıklama... Petrol fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Fiyatlar arttı. Piyasaları etkileyen açıklama geldi. Petrol fiyatları, IEA'nın Rus petrolüne ilişkin açıklamalarıyla yüzde 8’e yakın artarak 106 dolar/varile yaklaştı.
17.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt zammı ile ilgili flaş açıklama! EPDK tek tek duyurdu! Benzin ve motorin fiyatları...
Akaryakıt zammı ile ilgili flaş açıklama! EPDK tek tek duyurdu! Benzin ve motorin fiyatları... EPDK'dan son dakika açıklaması! Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili kritik duyuru geldi. Benzin ve motorin fiyatı zammı son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya devam ederken EPDK’dan son dakika açıklaması geldi. Türkiye’de akaryakıt pompa satış fiyatlarının, uluslararası piyasalardaki fiyat oluşumu ile kur hareketlerine bağlı şekilde oluştuğunu hatırlatan kurum, tüketicinin ödediği fiyatın içinde ÖTV olduğu gibi onun KDV’sinin de olduğunu kaydetti. İşte akaryakıt zammı için son dakika açıklaması…
11.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine yeni zam...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine yeni zam... Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. EPGİS resmen duyurdu. Benzin ve motorine zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın açıklamasına göre benzinin litre satış fiyatında 79 kuruş, motorinde 2 lira 25 kuruş artış oldu.
9.03.2022 Ekonomi
Bu gece benzin ve motorine zam geliyor mu? EPGİS zam açıklaması!
Bu gece benzin ve motorine zam geliyor mu? EPGİS zam açıklaması! Rus petrolüne ambargo söylentileri petrol fiyatlarına yansıyor. Petrol etkisi akaryakıt fiyatlarında da yükselişe neden oluyor. Bu gece yarısından sonra geçerli olmak üzere zam gelmesi bekleniyor. EPGİS açıklama yaptı. Peki, Bu gece benzin ve motorine zam geliyor mu? Bu akşam akaryakıta zam var mı? İşte EPGİS açıklaması…
8.03.2022 Ekonomi
Benzin ve motorine zam geldi, EPGİS resmen duyurdu! Son dakika akaryakıt açıklaması...
Benzin ve motorine zam geldi, EPGİS resmen duyurdu! Son dakika akaryakıt açıklaması... Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. EPGİS resmen duyurdu. Benzin ve motorine zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın açıklamasına göre benzinin litre satış fiyatında 57 kuruş, motorinde 1 lira 44 kuruş artış oldu.
7.03.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları rekor kırdı! Böylesi ilk kez oldu! Benzin ve motorine yeni zam yolda
Petrol fiyatları rekor kırdı! Böylesi ilk kez oldu! Benzin ve motorine yeni zam yolda Petrol fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! brent petrolün varil fiyatı, ABD ve Avrupa ülkelerinin Rus petrolüne yönelik ambargo uygulamasının arzı daraltacağı endişeleriyle uluslararası piyasalarda 130 doların üzerine çıktı. ABD'nin Rusya petrolü, sıvılaştırılmış doğalgazı ve petrokimya ürünlerini de yasaklayacağına yönelik yasa tasarısının oluşturulması ve tedarik endişeleriyle Şubat 2013'ten bu yana en yüksek seviye olan 118,4 dolara seviyesine kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı, geçen haftayı yüzde 23,8 değer kazancıyla 116,7 dolardan tamamlamıştı. Bu sabah 122,79 dolardan güne başlayan Brent petrolün varil fiyatı, gün içinde 139 doların üzerine çıktı. Daha sonra gerileyerek, yüzde 10,13 artarak 130,08 dolardan işlem gördü. Petrol fiyatları, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarının doğrudan belirlenmesinde önemli bir etken. Tamamlanmış petrol ürünleri ham petrolden rafine edildiği için, ham petrolün fiyatının artması durumunda tüm tamamlanmış ürünlerin fiyatları da artıyor. Benzin fiyatları son olarak geçtiğimiz hafta zamlandı. Petrol fiyatlarındaki sert artış nedeniyle akaryakıtta zam yağmurunun bu hafta da sürmesi bekleniyor. Son olarak bu gece litre fiyatının motorinde 1 lira 44 kuruş, benzinde 57 kuruş zamlanması bekleniyor.
7.03.2022 Ekonomi
Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine zam var mı 25-26 Şubat? Motorine zam geldi mi? Akaryakıt zam haberleri!
Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine zam var mı 25-26 Şubat? Motorine zam geldi mi? Akaryakıt zam haberleri! Benzine zam var mı, motorin zam geldi mi? Güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Rusya-Ukrayna krizi nedeniyle Brent petrolün varil fiyatı 8 yılın zirvesini gördü ve 105 dolara çıktı. Petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarına da etkiledi. Ukrayna Rusya savaşının devam etmesiyle benzin ve motorin fiyatlarına gelecek zammı araştırıyor. Peki benzine ne kadar zam geldi? Motorin zammı ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...
25.02.2022 Ekonomi
Benzin ve motorine zam geliyor
Benzin ve motorine zam geliyor Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine zam geliyor! Dolar/TL kurunda ve petrol fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından benzin ve motorin fiyatlarına zam bekleniyor. Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Benzin grubunda 1,61 TL, motorin grubunda 1,51 TL fiyat artışı beklenmektedir. Ancak fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilmektedir."
25.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Fiyatlara zam geldi! Benzin, motorin ve LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Fiyatlara zam geldi! Benzin, motorin ve LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Fiyatlara zam geldi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. LPG'nin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 40 kuruş fiyat artışına gidildi. Öte yandan EPGİS geçtiğimiz günlerde benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurmuştu.
3.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Motorin Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motorin zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.