Motorin

Motorin

Son dakika motorin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan motorin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını motorin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motorin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motorin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.260 motorin haberi bulunmuştur. Tüm motorin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Deniz ticaretinde rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı
Deniz ticaretinde rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde yaşanan ekonomik iyileşmenin ticari hayata yansımaya başladığını belirterek, 2024 yılı ilk çeyreğinde limanlarda elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,2 artarak 134 milyon 327 bin 597 tona yükseldiğini bildirdi. Uraloğlu, limanlarda elleçlenen konteyner miktarının ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,9 gibi rekor bir oranda artarak 3 milyon 350 bin 817 TEU’ya ulaştığını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
Motorine indirim geliyor!
Motorine indirim geliyor! Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 1 lira indirim geliyor. Fiyat indiriminin ardından motorinin litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 42,98 liradan 41,98 liraya, Ankara’da 43,82 liradan 42,82 liraya, İzmir’de ise 44,04 liradan 43,04 liraya gerileyeceği belirtildi.
22.03.2024 Gündem
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Prof. Dr. Kadir Aydın: Araç yangınlarının sebebi yanlış yakıt kullanımı'
Prof. Dr. Kadir Aydın: Araç yangınlarının sebebi yanlış yakıt kullanımı' Otomotiv Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Aydın, araç yangınlarının sebepleri arasında bakımsızlık, yanlış yakıt kullanımı, aşırı tonaj ve elektrik arızalarının yer aldığını belirterek, yangınları önlemek için ise bakım, periyodik kontrol ve kaliteli yakıt kullanımının yapılması gerektiğini ifade etti.
25.02.2024 Adana
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25.61 oranında artırıldı. Benzin grubunda 2.31 lira, motorinde ise 2.17 liralık bir zam oldu.
4.01.2024 Ekonomi
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı Motorine (mazota) indirim geldi mi, motorin fiyatlarına indirim var mı? Brent petrol 2018'den bu yana en uzun haftalık kayıp serisine doğru ilerliyor. Araç sahipleri brent petroldeki kaybın pompaya yansıyıp yansımadığını merak ediyor. Motorin fiyatları ard arda gelen indirimlerle gerileyerek 35 TL seviyelerine inerken, benzin fiyatı için de indirim geldi. Peki, 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı ne kadar, motorin fiyatı kaç TL?
9.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Elleçlenen yük miktarı 391 milyon 801 bin 393 ton oldu
Bakan Uraloğlu: Elleçlenen yük miktarı 391 milyon 801 bin 393 ton oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ocak- eylül döneminde limanlarda elleçlenen yük miktarının 391 milyon 801 bin 393 ton, konteyner miktarının ise 9 milyon 369 bin 438 TEU olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Gündem
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek? Araç sahipleri bezin indirimi haberlerini yakından takip ediyor. Brent Petrol fiyatları benzin ve motorin fiyatlarında artışa ya da azalışa neden oluyor. Benzine 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Benzine yapılan indirim sonrası, yeni bir indirimin olup olmayacağı sorguluyor. Peki benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
5.10.2023 Ekonomi
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi? Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Motorine ve benzine zam haberleri yakından takip ediliyor. Son olarak 5 Eylül'de LPG'ye 1 lira 30 kuruş zam geldi. Peki, Bu gece benzine zam gelecek mi 12 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
12.09.2023 Ekonomi
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL?
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL? Dolar kurundaki düşüş petrol fiyatlarına da yansıdı. Son günlerde yüksek ivme takip eden benzimden indirim haberi geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalarda son olarak motorine 22 Ağustos tarihinde 1 TL'lik bir zam geldi. Bu zammın ardından araç sahiplerini sevindirecek indirim yapıldı.
31.08.2023 Ekonomi
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları Benzine motorine zam geldi mi, akaryakıta zam var mı? Benzin ve motorin fiyatları dolar/TL ve brent petrol ile bağlantılı olarak hakaret ediyor. Dolar endeksi ve Çin ekonomisine yönelik endişeler pompa fiyatlarını etkiliyor. Araç sahipleri benzine zam var mı, motorine zam geldi mi? sorularına günlük olarak yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. Brent petrol varil fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanma sürerken motorine benzine fiyatları yakından takip ediliyor. Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş sonrası akaryakıtta son durum merak ediliyor. Peki, Motorine zam geldi mi, 11 Ağustos mazota zam var mı? İşte güncel akaryakıt fiyatları 2023…
11.08.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, motorine 4 TL zam geldi mi 10 Ağustos 2023? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Mazota zam var mı, motorine 4 TL zam gelecek mi?
Motorine zam var mı, motorine 4 TL zam geldi mi 10 Ağustos 2023? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Mazota zam var mı, motorine 4 TL zam gelecek mi? 10 Ağustos mazota zam var mı 2023, motorine zam geldi mi? Akaryakıt fiyatları ile ilgili aramalar devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceği iddiaları ile vatandaşlar arama motorlarına yönelerek zam gelip gelmediğini sorguluyor. Benzine 2, motorine 4 TL zam geleceği iddiaları sonrası 10 Ağustos motorine zam var mı, mazota zam geldi mi? sorularına yanıt arıyor. İşte 10 Ağustos 2023 akaryakıt fiyatlarında son durum...
10.08.2023 Ekonomi
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir, benzin fiyatı
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir, benzin fiyatı Motorine gelen 1 lira 55 kuruşluk zammın ardından araç sahipleri akaryakıt fiyatların araştırıyor. Brent petrol ve döviz piyasasındaki hareketlilik benzin ve mazot fiyatlarını da etkiliyor ve sık sık benzin, motorin fiyatlarının değişmesine neden oluyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıtta yapılan ÖTV zammı, Gabar’da keşfedilen petrole yönelik de açıklamada bulundu. Peki, Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzin ve mazot kaç TL?
22.07.2023 Ekonomi
Bakanlıktan akaryakıtta ÖTV artışına ilişkin flaş açıklama
Bakanlıktan akaryakıtta ÖTV artışına ilişkin flaş açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı, akaryakıttaki ÖTV artışına ilişkin, "ÖTV tutarları, maktu olması hasebiyle enflasyon karşısında erimiştir. Bunun sonucunda, akaryakıt ürünlerinden alınan ÖTV'nin; 2016 yılında GSYH içindeki payı yüzde 4,58 iken 2022 yılında yüzde 2,80'e, vergi gelirleri içindeki payı ise 2016 yılında yüzde 26,23 iken 2022 yılında yüzde17,84'e düşmüştür. Artışlar, 2016 yılından itibaren meydana gelen enflasyon artışının çok altındadır" açıklamasında bulundu.
16.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi İstanbul’da kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi. Rekor miktarda kaçak akaryakıt ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı. Kaçak akaryakıtların tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu ifade edildi.
5.07.2023 Gündem
Dizel Nedir, Ne İşe Yarar? Dizel Yakıt Avantajları Nelerdir?
Dizel Nedir, Ne İşe Yarar? Dizel Yakıt Avantajları Nelerdir? Dizel, bir çeşit petrol türevidir. Bu nedenle de yakıtlardan söz açıldığın zaman benzinden sonra ilk akla gelen yakıt olma özelliğine de sahiptir. Ama dizel yakıtın bilinirliğinin yüksek olmasına rağmen dizel yakıtın ne şekilde ve nasıl üretildiği, diğer yakıt türlerinden ayrılmasını sağlayan özellikleri ile ilgili pek çok sürücü de fikir sahibi değildir. 
3.06.2023 Gündem
Motorin Nedir? Mazot, Benzin Ve Motorin Farkları Nelerdir?
Motorin Nedir? Mazot, Benzin Ve Motorin Farkları Nelerdir? Hidrojen ve karbon yapı bileşenlerinin bir araya gelmesiyle oluşmuş olan petrol türevli akaryakıt motorin olarak ifade edilebilir. Aynı zamanda diğer bir ismiyle mazot şeklinde anlatmak mümkündür. Tabii benzin ile bazı farklılıkları olduğunu söylemek mümkün.
3.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Motorin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motorin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.