Dur İhtarına Uymadı

Dur İhtarına Uymadı

Son dakika dur ihtarına uymadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dur ihtarına uymadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dur ihtarına uymadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dur İhtarına Uymadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dur ihtarına uymadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 dur ihtarına uymadı haberi bulunmuştur. Tüm dur ihtarına uymadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim kanunu yarın Mecliste görüşülmeye başlanacak
Seçim kanunu yarın Mecliste görüşülmeye başlanacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Anayasa Komisyonu’nda kabul edilen Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin yarın TBMM Genel Kurulunda görüşülmeye başlanacağını açıkladı.
28.03.2022 Siyaset
‘Dur’ ihtarına uymadı, kovalamacada hayatını kaybetti!
‘Dur’ ihtarına uymadı, kovalamacada hayatını kaybetti! Beylikdüzü’nde uygulama noktasında dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüyle polis arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacada polisin açtığı ateş sonucu yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
28.03.2022 Yaşam
Dur ihtarına uymadı, 8 kilometre kaçabildi!
Dur ihtarına uymadı, 8 kilometre kaçabildi! Adana'da mahalle bekçilerinin 'dur' ihtarına uymayıp, kaçan otomobil sürücüsü, polisin 8 kilometrelik takibi sonucu yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, bagaj ve arka koltuk kısımlarında motor parçaları bulunurken, parçaların çalıntı olma ihtimali üzerine sürücü ve arkadaşı gözaltına alındı.
13.01.2022 Yaşam
Dur ihtarına uymadı! Yakalanınca her şey ortaya çıktı
Dur ihtarına uymadı! Yakalanınca her şey ortaya çıktı Konya’da sürücüsünün ‘dur’ ihtarına uymadığı otomobilden 2’si bagajda olmak üzere toplam 10 Suriyeli kaçak göçmen çıktı. Mültecilerden, 100’er dolar aldığı belirlenen ve kaçan sürücü ise aranıyor.
23.07.2021 Gündem
Jandarma ile insan kaçakçıları arasında çatışma: 2 ölü, 10 yaralı
Jandarma ile insan kaçakçıları arasında çatışma: 2 ölü, 10 yaralı Siirt'in Pervari ilçesinde, kaçak göçmenleri taşıyan kamyondan jandarma ekiplerine ateş açıldı. Çıkan çatışmada araçtaki göçmenlerden 2'si öldü, 10'u yaralandı.
27.06.2021 Gündem
İranlı turist kaza yaptı sonrasında herkesi şoke etti!
İranlı turist kaza yaptı sonrasında herkesi şoke etti! Antalya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan İran uyruklu sürücü Davood Akbari, otomobiliyle kaldırıma çarptı. Kazada Akbari ile otomobildeki 4 yolcudan 2'si yaralandı. 2.09 promil alkollü olduğu belirlenen Akbarinin, "Her zaman alkollü yola çıkıyorum demesi şaşkınlığa neden oldu.
11.06.2021 Yaşam
Polisin dur ihtarına uymadı! Ortalığı birbirine kattı
Polisin dur ihtarına uymadı! Ortalığı birbirine kattı Kastamonu’da uygulama noktasında polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan aracı takibe alan çevik kuvvet ekibinin bulunduğu minibüs ile kovaladığı otomobil, istinat duvarına çarptı. Kazada 3’ü polis olmak üzere 4 kişi yaralandı.
6.07.2020 Yaşam
Polisin "dur" ihtarına uymadı! 11 bin 332 lira ceza aldı
Polisin "dur" ihtarına uymadı! 11 bin 332 lira ceza aldı Kahramanmaraş'ta polisin "dur" ihtarına uymayan alkollü sürücü ile arkadaşına çeşitli ihlallerin dolayı 11 bin 332 lira ceza uygulandı.
26.05.2020 Yaşam
'Dur' ihtarına uymadı kazada öldü, yanındaki kadın yaralandı
'Dur' ihtarına uymadı kazada öldü, yanındaki kadın yaralandı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinden şehir merkezine giderken jandarma ve polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan sürücü otomobille yaklaşık 15 kilometre süren kovalamaca sonucu kentin giriş kapısının ayağına çarparak kaza yaptı. Kazada 15 ayrı suçtan aranan sürücü Muhammet Ali Can R. öldü, yanında bulunan Rabia S. yaralandı.
25.05.2020 Yaşam
'Dur' ihtarına uymadı polis aracına çarpınca yakalandı!
'Dur' ihtarına uymadı polis aracına çarpınca yakalandı! Muğla'da 14 yaşındaki çocuk, kullandığı otomobille polis aracına çarpınca yakalandı.
21.02.2020 Yaşam
Polisin dur ihtarına uymadı, kaçarken kaza yaptı
Polisin dur ihtarına uymadı, kaçarken kaza yaptı Düzce’de aracının ön plakası olmayan ve trafikte tehlikeli seyrettiği için vatandaşlar tarafından ihbar edilen araç polisin dur ihtarına uymadı. Polisten kaçan araç başka otomobile çarpınca polis tarafından yakalandı.
30.09.2019 Yaşam
Dur ihtarına uymadı, ticari taksiye binip...
Dur ihtarına uymadı, ticari taksiye binip... Adana'da "dur" ihtarına uymayıp kaçan zanlıyı ticari taksiye binerek takibi sürdüren polis yakaladı.
26.08.2018 Yaşam
Yaralı halde 45 kilometre otomobil kullandı
Yaralı halde 45 kilometre otomobil kullandı Adana'da karnına aldığı 3 bıçak darbesiyle hastaneye gitmek için 45 kilometre otomobil kullanan Özkan Genç (26), yolda kendisini durduran polislerce çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
5.06.2018 Yaşam
"Dur" ihtarına uymadı polise çarparak kaçtı!
"Dur" ihtarına uymadı polise çarparak kaçtı! Aydın'ın Kuşadası ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayan bir sürücü, polis memuruna çarparak kaçtı
28.03.2018 Yaşam
Dur ihtarına uymadı! Şehri birbirine kattı
Dur ihtarına uymadı! Şehri birbirine kattı Konya’da polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen ehliyetsiz sürücü, biri polis aracı, biri belediye otobüsü olmak üzere 4 araca çarptıktan sonra yakalandı. Polis merkezine götürülen sürücü, “Bu alemde unutulanlardan değil iz bırakanlardan ol. Alem buysa kral biziz” dedi.
18.12.2017 Yaşam
Ataşehir'de gaspçılar polisle çatıştı!
Ataşehir'de gaspçılar polisle çatıştı! Ataşehir'de bir markete gelen 3 soyguncu polis ile çatıştı. 1 soyguncu ölürken 1 polis yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi
29.09.2021 Gündem
Üç metrelik duvarı merdivenle aşmışlar!
Üç metrelik duvarı merdivenle aşmışlar! Suriye sınırına çekilen dev beton duvarlar kaçak geçişleri büyük ölçüde önledi ancak bazı azimli göçmenleri engelleyemedi. Hatay’da bir kamyonette yakalanan 11 Suriyelinin duvarı merdivenle aştığı anlaşıldı
29.09.2021 Gündem
Tuzla'da hırsızın vurduğu polis memuru şehit oldu
Tuzla'da hırsızın vurduğu polis memuru şehit oldu Tuzla'da polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan şüpheli ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Şüpheli kaçarken ateş ederek polisi ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan polis şehit düştü.
29.09.2021 Gündem
Polis noktasından kaçan terör şüphelisi aranıyor
Polis noktasından kaçan terör şüphelisi aranıyor Kırşehir’de polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve terör örgütü mensubu olduğu iddia edilen şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı
29.09.2021 Gündem
AK Parti'ye saldıran terörist ölü ele geçirildi
AK Parti'ye saldıran terörist ölü ele geçirildi Ajanslardan gelen bilgilere göre; İstanbul'da Ak Parti İl Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü binalarına saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden biri olduğu belirtilen DHKP/C'li Bilgehan Karpat, Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde yaklaşık yarım saat süren çatışmanın ardından ölü olarak ele geçirildi. İşte son dakika haberi ile igili detaylar...
29.09.2021 Gündem
'Dur' ihtarına uymadı! Polisleri alarma geçirdi
'Dur' ihtarına uymadı! Polisleri alarma geçirdi Konya’da uygulama yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak ters yönde hareket eden sürücü polis ekiplerinin barikatı sayesinde durduruldu
9.01.2017 Yaşam
'Dur' ihtarına uymadı! Ölü ve yaralılar var
'Dur' ihtarına uymadı! Ölü ve yaralılar var Hatay'da, sınırdan yasa dışı yollarla geçen yabancı uyrukluları taşıyan minibüsün, sürücüsünün polisin "dur" ikazına uymayıp kaçtığı sırada bariyerlere çarpması sonucu bir kişi öldü, çoğunluğu çocuk 25 kişi yaralandı.
5.01.2017 Yaşam
Dur ihtarına uymayan şüphelilere polis ateş açtı
Dur ihtarına uymayan şüphelilere polis ateş açtı Sultangazi'de, 'dur' ihtarına uymayan iki şüpheli araçla kaçmaya başladı. Kovalama sırasında polisin açtığı ateşle aracın sürücüsü başından vurularak ağır yaralandı. Diğer şüpheli ise araçtan inerek kaçtı.
29.09.2021 Gündem
Bingöl’de ’dur’ ihtarına uymayan araçtaki 3 kişi yaralı ele geçirildi
Bingöl’de ’dur’ ihtarına uymayan araçtaki 3 kişi yaralı ele geçirildi BİNGÖL’ün Genç İlçesi’nde jandarma ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymadığı araç, ateş açılarak durduruldu. Olayda yaralanan 3 kişi, hastanede tedaviye alındı.
29.09.2021 Gündem
Bomba yüklü kamyonet ‘kapan’la durduruldu!
Bomba yüklü kamyonet ‘kapan’la durduruldu! Van’ın Erciş ilçesinde patlayıcı yüklü olduğu tespit edilen bir kamyonet, yola kapan atılarak durduruldu. Kasasından çok miktarda patlayıcı çıkan araç, büyük bir gürültüyle imha edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dur İhtarına Uymadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dur ihtarına uymadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.