Deprem Açıklaması

Deprem Açıklaması

Son dakika Deprem açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deprem açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deprem açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 608 deprem açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm deprem açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni fay hattı hangi illeri tehdit ediyor? Deprem uzmanı  Şükrü Ersoy açıkladı
Yeni fay hattı hangi illeri tehdit ediyor? Deprem uzmanı Şükrü Ersoy açıkladı Bugünlerde en çok konuşulanlardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Neresi riskli bölge, bu hattın tehlikesi ne ölçüde? Büyük depremler üretebilir mi? CNN TÜRK Spikeri Meltem Bozbeyoğlu, Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'la değerlendirdi.
18.03.2024 Vatan TV
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
17.03.2024 Gündem
Naci Görür Tunceli için ne dedi? Tunceli deprem bölgesi mi, Tunceli depremi nereleri etkiler, Elazığ’ı, Diyarbakır’ı etkiler mi? Naci Görür Tunceli deprem açıklaması
Naci Görür Tunceli için ne dedi? Tunceli deprem bölgesi mi, Tunceli depremi nereleri etkiler, Elazığ’ı, Diyarbakır’ı etkiler mi? Naci Görür Tunceli deprem açıklaması Prof. Dr. Naci Görür, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Depremin 1'inci yılında deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatan Görür, 'Bağırıyorum 'Tunceli’ye dikkat edin' diye. Bunu söylerken de laf olsun diye değil' dedi. Peki, Tunceli'de deprem olsa hangi iller etkilenir, Tunceli depremi nereleri etkiler, Elazığ’ı, Diyarbakır’ı etkiler mi? Tunceli'de deprem ne zaman olacak?
7.02.2024 Gündem
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta  son 1 yılda 50 bin deprem oldu
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta son 1 yılda 50 bin deprem oldu Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Yaşam
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Tuncay Taymaz o bölgeyi işaret etti: 7'lik deprem oluşturabilecek potansiyele sahip
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Tuncay Taymaz o bölgeyi işaret etti: 7'lik deprem oluşturabilecek potansiyele sahip İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) Prof. Dr. Tuncay Taymaz, "Kahramanmaraş depreminin bıraktığı noktadan itibaren, Doğanyol- Sivrice depreminin ucundan Karlıova'ya kadar giden kısımda, Sivrice, Palu, Bingöl, Hazar arasındaki olan kesim ve oradan Karlıova'ya kadar olan bölüm kırılmadı. Buralar da 6.5, 7 büyüklüğünde deprem oluşabilecek potansiyele sahip" dedi.
4.02.2024 Gündem
Deprem açıklaması! Prof.Dr. Kutoğlu'ndan 5 il için kritik uyarı
Deprem açıklaması! Prof.Dr. Kutoğlu'ndan 5 il için kritik uyarı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bu yeni bir hat, mevcut fay haritalarında gözükmüyor. Ancak yer hareketlerine baktığımız zaman burada bir fay mevcut olduğunu görüyoruz. Fay 30 ile 40 kilometre üzerinde bir uzunluğa sahip. Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi.
28.01.2024 Gündem
Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem! İlk bilgiler geldi
Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem! İlk bilgiler geldi AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın Kale ilçesinde saat 15.41'de 4 büyüklüğünde deprem oldu.
21.01.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem | 19 Ocak son depremler
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem | 19 Ocak son depremler AFAD'dan Ege Denizi'nde deprem olduğunu duyurdu. Saat 17.14'te Çeşme açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
19.01.2024 Gündem
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
Yeni deprem açıklaması Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Tam olarak kırılmadı
Yeni deprem açıklaması Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Tam olarak kırılmadı Prof. Dr. Naci Görür, bu sabah Bolu'da meydana gelen depremle ilgili değerlendirmede bulundu.
14.01.2024 Gündem
Doç. Dr. Toker'den deprem açıklaması: Yüksekova depremleri levha sınırında meydana geldi
Doç. Dr. Toker'den deprem açıklaması: Yüksekova depremleri levha sınırında meydana geldi Van YYÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Toker, Yüksekova depremlerinin levha sınırında meydana geldiğini belirterek, “Depremler küçük ve etkisiz olmasına rağmen oluştukları ortam çok kritik bir bölgededir” dedi.
1.01.2024 Gündem
Deprem açıklaması! Marmara bölgesindeki  faylar çok gergin, İstanbul için kritik 2 hat
Deprem açıklaması! Marmara bölgesindeki faylar çok gergin, İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemlediklerini belirten Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu belirterek, "İstanbul anlamında sadece kuzey koldan değil; Sakarya'dan güneye dalan Geyve-Pamukova hattında devam eden yine Gemlik'ten Mudanya önlerinden devam eden Bandırma- Erdek hattına da son derece dikkat edilmesi gerekiyor" dedi.
31.12.2023 Gündem
Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
28.12.2023 Gündem
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti içerisindeki istifaların ardından dün sert açıklamalarda bulunmuştu. Planlı bir saldırının olduğunu ifade eden Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu da hedef almıştı. Genel seçim süreci hakkında konuşan Akşener, "Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi" dedi. Akşener'in 'korkak' sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yanıt geldi. Mansur Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor. Korkak falan değiliz" yanıtını verdi.
20.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti Haramidere, Ayamama, Kurbağalıdere’nin olası Marmara depreminde en riskli alanlar olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyledi.
17.12.2023 Gündem
Fırıncıdan liseli kıza zincirleme istismar! Mahkeme kararını verdi
Fırıncıdan liseli kıza zincirleme istismar! Mahkeme kararını verdi Adana’da işlettiği fırında çalışan lise öğrencisi E.A.’ya (16), cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan fırıncı R.A. (63), 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.12.2023 Gündem
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 42,9 milyar dolar artarak 141,4 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.
14.12.2023 Ekonomi
Deprem açıklaması! İstanbul'un en riskli ilçeleri belli oldu, Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Süre doldu, her an olabilir
Deprem açıklaması! İstanbul'un en riskli ilçeleri belli oldu, Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Süre doldu, her an olabilir İstanbul için deprem uyarısı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan geldi. Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında 22 bloklu 370 konutta yıkım çalışmaları başladı. Yıkımı yerinde inceleyen deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, “Marmara’da en son 1766’da çifte bir deprem olmuş. Bunun süresi doldu. Dolayısıyla her an Marmara’da bir deprem olma potansiyeli var" dedi.
14.12.2023 Gündem
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Çalışanın ücreti, çalışma süresi, izni, sosyal hakları iş sözleşmeleriyle düzenlenirken, hem çalışan hem de işveren hakları İş Kanunu ile koruma altında bulunuyor. Geçerli mazeret olmadan işe geç kalınması, devamsızlık iş sözleşmesinin feshine imkân tanırken, İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşanan trafik sorunu nedeniyle geç kalınması Yüksek yargı tarafından bu kapsamda değerlendirilmiyor. İşyerinde çalışanın dedikodu yapması haklı fesih nedeni kabul ediliyor.
11.12.2023 Ekonomi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini tek tek sıraladı
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini tek tek sıraladı Uzman isim Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremiyle ilgili açıklama yaptı. ABD'li araştırmacının verilerini açıklayan Naci Görür, "Her an İstanbul'da büyük deprem olabilir diye düşünüyorum." dedi. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini açıkladı.
11.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak'
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak' Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür bu kez 18 ili uyardı.
5.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza
Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza Kuzey Marmara Otoyolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil otoyol kenarındaki şantiye alanına uçtu. Çakıl taşlarının üzerine yan yatan otomobilden sürücü yara alamadan kurtuldu.
29.11.2023 Gündem
Deprem açıklaması korkuttu! Prof. Dr. Naci Görür: Marmara’da şu anda deprem olsa, yerle bir oluruz
Deprem açıklaması korkuttu! Prof. Dr. Naci Görür: Marmara’da şu anda deprem olsa, yerle bir oluruz Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Marmara’da şu anda deprem olsa, yerle bir oluruz. Anormal bir yıkım olur çünkü kent yoğunluğu nüfus yoğunluğu kadar. Burada inşaat yoğunluğu da fazla olduğundan can kaybımız çok fazla olabilir. Marmara böyle bir tehdit altında. Ve maalesef insanlar hala bunun farkında değil” dedi.
29.11.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.