Çekmeköy

Çekmeköy

Son dakika çekmeköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çekmeköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çekmeköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çekmeköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çekmeköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.315 çekmeköy haberi bulunmuştur. Tüm çekmeköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.
1.04.2024 Gündem
İstanbul'da hangi ilçeler değişti? Son 5 yılda el değiştiren 12 ilçe hangisi?
İstanbul'da hangi ilçeler değişti? Son 5 yılda el değiştiren 12 ilçe hangisi? İstanbul'da hangi ilçeler el değiştirdi? 2019 ve 2024 yerel seçimleri kıyaslandığında 12 ilçe Cumhur İttifakı'ndan CHP'ye geçti. Bu 12 ilçenin 1 MHP, 11'i AK Parti yönetimindeydi. CHP ise 2019'a göre 14 olan ilçe sayısını 26'ya çıkardı. Son 5 yılda el değiştiren 12 ilçe hangisi?
1.04.2024 Gündem
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi?
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi? 31 Mart 2024 Pazar Mahalli İdareler Seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Oy sayımına geçildikten ve seçim yasağı kalktıktan sonra ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul'un 39 ilçe seçim sonuçları da belli olmaya başladı. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları İstanbul seçim sonuçları son dakika gelen oy oranları ile anbean güncelleniyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için Türkiye sandığa gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17:00'da sandıklar kapandı ve YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla İstanbul'daki seçim yarışı başladı. İstanbul'da seçim sandıklarının yüzde 99'u açıldı. İşte İstanbul ve ilçelerindeki son durum...
1.04.2024 Gündem
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024 SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANIYOR… 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları, il il seçim sonuçları, ilçe ilçe oy sonuçları, canlı seçim sonuçları ve son dakika seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağının ve seçim yasaklarını kaldırması ile anlık seçim sonuçları araştırılmaya başlandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve tüm Türkiye il genel seçim sonuçları YSK verileri gelmeye başladıkça sandık sonuçları blog üzerinden anbean görülebiliyor. İşte Seçim sonuçları canlı yayın linki…
31.03.2024 Gündem
Canlı seçim blogu: İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB'de kim önde?
Canlı seçim blogu: İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemi bitti. Sandıklar kapandı ve oy sayımına geçildi. Yüksek Seçim Kurulu'nun verilerine göre İstanbul'un hangi ilçesinde kim önde merak edilmeye başlandı. 39 ilçeye sahip İstanbul'da büyükşehirde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Peki İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB seçiminde kim önde götürüyor?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları İstanbul'un 39 ilçesinin 24'ünde AK Parti, CHP ilçede 14'ünde CHP birinci oldu. MHP ise İstanbul'da ilk kez bir belediye kazandı. Peki, 2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı?
21.03.2024 Gündem
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı Üsküdar-Çekmeköy metro hattında teknik arıza nedeniyle seferler yarım saat boyunca yapılamadı. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
7.03.2024 Gündem
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı Çekmeköy'de tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldüren Hakan Araz 'Tasarlayarak kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakan Araz savcılıktaki ifadesinde, "Balkona doğru ben atlayacağım diyerek yürüdü. Ben de bunun üzerine Emine'ye elimdeki silahla ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, daha sonra Emine yere düştü. Bende balkon kapısının eşiğinde şuurumu kaybederek bayılmışım" dedi.
28.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! Yaralılar var
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! Yaralılar var Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy mevkinde şehirler arası yolcu otobüsü önünde ilerleyen TIR'a çarptı. İlk belirlemelere göre kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
2.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
Seçil Erzan olayından sonra ponzi Ümit vurgunu ortaya çıktı! Kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca dolandırdı...
Seçil Erzan olayından sonra ponzi Ümit vurgunu ortaya çıktı! Kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca dolandırdı... Seçil Erzan vakasından sonra başka bir bankada da vurgun ortaya çıktı. Bir bankada çalışan Ümit Gönek’in, kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca lira dolandırdığı iddia edildi.
20.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Altunizade-Bosna Bulvarı Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. 2025 yılında açılması planlanan Altunizade - Bosna Bulvarı metro hattıyla ilgili de konuşan Bakan Uraloğlu, "Projemizi tamamladığımızda, saatte 8 bin 100 yolcumuz, Altunizade-Bosna bulvarı arasında 8 dakika 40 saniye gibi kısa bir sürede seyahat edebilecektir. "dedi. Bakan Uraloğlu, "Bugüne kadar İstanbul’da yapımını tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunduğumuz metro hatları toplamda 130.2 kilometredir. Yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 338.8 kilometreden 394.5 kilometreye yükselecek. Böylece İstanbul raylı sistem ağının yüzde 50'den fazlasını bakanlığımız inşa etmiş olacak." dedi.
15.12.2023 Gündem
İstanbul'da 1 gün boyunca yapan yağmur barajlarda büyük artış sağladı
İstanbul'da 1 gün boyunca yapan yağmur barajlarda büyük artış sağladı İstanbul'da yağmur barajlara yaradı. 1 günlük yağışla barajlardaki doluluk oranı yüzde 25.62'den yüzde 31.03'e çıktı. Yüzde 74 doluluk oranıyla en yüksek doluluk oranına sahip baraj Elmalı Barajı olurken, yüzde 9 ile Pabuçdere barajı en düşük doluluk oranına sahip baraj oldu.
30.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı! Böyle saldırmışlar
Dilan Polat ve Engin Polat'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı! Böyle saldırmışlar Haklarında “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Dilan Polat, 21 Eylül'de katıldığı bir programda altın tozlu kahve içip günde 750 bin lira harcadığı yönünde açıklamalar yaptı. Dilan Polat'ın bu ifadelerinin ardından MASAK'ın radarına girdiği öğrenildi. Ünlü fenomenin, hakkında inceleme talimatı verildiği gün ise gözyaşları içinde "Alın teriyle çalışıyoruz, her şeyimiz şeffaf" diyerek video çekip paylaşım yaptığı öğrenildi. Öte yandan Dilan Polat ile Engin Polat’ın Çekmeköy’deki doğum günü partisinde komşularıyla yaşadığı park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
12.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'ın park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'ın park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile Engin Polat’ın Çekmeköy’deki doğum günü partisinde komşularıyla yaşadığı park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
12.11.2023 Vatan TV
Dilan Polat - Engin Polat çiftinden yeni skandal! Operasyonlar başlamadan önce lüks sitede komşularına kabus olup saldırmışlar
Dilan Polat - Engin Polat çiftinden yeni skandal! Operasyonlar başlamadan önce lüks sitede komşularına kabus olup saldırmışlar Dilan Polat - Engin Polat çiftini tüm Türkiye konuşmaya devam ederken çiftin dosyasından yeni skandallar gün yüzüne çıkıyor. Polat çiftinin, tutuklanmadan önce Çekmeköy'de yaşadıkları lüks sitede komşularına saldırdığı ana ilişkin görüntülere Kanal D Haber ulaştı.
11.11.2023 Gündem
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
Şahinler suç örgütüne operasyonda flaş gelişme: Uğur Vergili yakalandı!
Şahinler suç örgütüne operasyonda flaş gelişme: Uğur Vergili yakalandı! İstanbul merkezli 7 ilde 'Şahinler' suç örgütüne yapılan operasyonda firari olarak aranan Uğur Vergili, yakalandı.
7.10.2023 Gündem
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddua etti.
3.10.2023 Gündem
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı!
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çekmeköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çekmeköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.