Bulancak

Bulancak

Son dakika bulancak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bulancak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bulancak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bulancak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bulancak gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 bulancak haberi bulunmuştur. Tüm bulancak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Vatan TV
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler Giresun’un Bulancak ilçesinde bir market çalışanları, markette bir müşterinin düşürdüü altın kolyeyi 69 gün iz sürerek sahibine ulaştırdı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, market çalışanlarını teşekkür belgesi takdim etti.
7.03.2024 Gündem
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı...
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı... Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
19.10.2023 Gündem
28 Plaka Neresi? 28 Hangi Şehrin Plakası? 28 Hangi İlin Plaka Kodu?
28 Plaka Neresi? 28 Hangi Şehrin Plakası? 28 Hangi İlin Plaka Kodu? Plaka bilgileri gerekli olduğu durumlarda trafikte kullanıcı hakkında bazı bilgilerin edinilmesi adına gerekli olan metal bir tabeladır. Bu tabela Türkiye'de her ile bir sayı tekabül edecek şekilde alfabetik olarak belirlenmiştir. Bu doğrultuda 28 sayısına denk gelen ilimiz Karadeniz Bölgesinde yer alan Giresun ili olarak karşımıza çıkar.
22.08.2023 Yaşam
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Tüm yollarımız ulaşıma açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Tüm yollarımız ulaşıma açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “9 Temmuz tarihinden itibaren Batı ve Orta Karadeniz illerimizdeki sel ve heyelan afetleri ne yazık ki, can ve mal kayıplarına neden oldu. Adeta İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini yaşıyoruz” dedi.
12.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı 9 millet bahçesinin açılış töreninde konuştu. Kentsel dönüşümde kararlılık vurgusu yapan ve vatandaşa çağrıda bulunan Erdoğan, "Daha kararlı adımlar atacağız. Böylesi bir konuda tamahkarlığa izin vermeyeceğiz. Gözünü para hırsı bürüyenlerin kaprislerine boyun eğmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa bu meseleyi çözeceğiz. Binanız depreme dayanıklı değilse dönüşüm süreceğini başlatın, afet kapınızı çalmadan siz tedbirinizi alın" dedi.
8.06.2023 Gündem
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın izle! TOKİ Giresun kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı...
Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın izle! TOKİ Giresun kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı... Giresun TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın ileme ve 2+1 3+1 TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi sorgulama ekranı merak ediliyor. Giresun TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 toki.gov.tr üzerinden ilan edilecek. Giresun Alucra, Bulancak, Görele ilçelerinde kura sonuçları belli olacak. Peki, TOKİ Giresun kura çekimi ne zaman? TOKİ Giresun kura sonuçları nasıl sorgulanır? Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın ile TOKİ 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı...
17.12.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
3 yaşındaki çocuk kaybolmuştu! Güzel haber geldi
3 yaşındaki çocuk kaybolmuştu! Güzel haber geldi Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki erkek çocuk sağ bulundu.
2.08.2022 Yaşam
İYİ Parti lideri Akşener: Fındık 74 lira olmalı
İYİ Parti lideri Akşener: Fındık 74 lira olmalı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Fındık en az 3,5 dolar yani 74 lira olmalı, dolar artarsa fiyat da artmalı" dedi.
20.07.2022 Siyaset
Bağcılar Belediye başkanı kim, yeni Bağcılar Belediye başkanı kim oldu?
Bağcılar Belediye başkanı kim, yeni Bağcılar Belediye başkanı kim oldu? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın istifa etmesinin ardından yeni belediye başkanının kim olacağı merak konusu oldu. Peki, Bağcılar Belediye başkanı kim, yeni Bağcılar Belediye başkanı kim oldu?
13.04.2022 Siyaset
Lokman Çağırıcı kimdir, istifa mı etti? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı hakkında merak edilenler…
Lokman Çağırıcı kimdir, istifa mı etti? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı hakkında merak edilenler… Lokman Çağırıcı istifa mı etti? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyurdu. Peki, Lokman Çağırıcı kimdir? Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı hakkında merak edilenler…
13.04.2022 Gündem
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı Giresun'da dünyaya gelen Kumral Bodur'a, isminden dolayı kız olduğunu düşünen nüfus memuru kadın kimliği çıkardı. İlkokulu bu kimlikle bitiren Bodur, ilk 2 evliliğinde resmi nikah yapamadığı için, dini nikahla evlendi. Doğan çocuklarını da ağabeyinin üzerine kaydettirdi. Resmi olarak evlenemeyen, işe giremeyen ve askerliğini yapamayan Bodur, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı. Yıllar süren hukuk mücadelesi sonucu 2010'da erkek kimliğine kavuşan ve 3'ncü evliliğini resmi olarak yapan Bodur, doğan 2 çocuğunu kendi üzerine kaydettirebildi.
4.04.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Giresun’da heyelan sonucu karayolu ulaşıma kapandı
Giresun’da heyelan sonucu karayolu ulaşıma kapandı Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen heyelan sonucu Bulancak-Kovanlık karayolu ulaşıma kapandı. Jandarma ekipleri ise yol güzergahında tedbir aldı.
26.11.2021 Yaşam
TEKNOFEST'te yarışan meslek lisesi öğrencileri iddialı
TEKNOFEST'te yarışan meslek lisesi öğrencileri iddialı Giresun'un Bulancak ilçesinde yaptıkları yük taşıyabilen İHA ile TEKNOFEST'e katılan meslek lisesi öğrencileri, daha iyi cihazlar geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Düğünde korkunç olay! Eşi isyan etti: 'Kumpas kurdular'
Düğünde korkunç olay! Eşi isyan etti: 'Kumpas kurdular' Giresun'un Piraziz ilçesinde, cumartesi akşamı düğünde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hülya Şimşek'in (48) eşi Cemil Şimşek, "Karadenizli olarak bir mermi atıldığında her tarafa bakıyoruz. Nereden geldi mermi, nereden sesi çıktı, diye bakıyoruz. Bunun önüne geçilsin. Her düğünde nedir bu mermi atılması? Buna artık 'dur' diyen biri olsun. Teksas gibi mermi sıkılıyor" dedi.
12.10.2021 Gündem
Ucuz ev fırsatı! Az peşinat, düşük taksit ve uzun vade...
Ucuz ev fırsatı! Az peşinat, düşük taksit ve uzun vade... Yüz binlerce kişi ucuz ev fırsatından yararlandı. Özellikle dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasına imkan sağlanıyor. Az miktarda peşinat ödeyerek, düşük taksit ve uzun vade imkanı ile konut sahibi olmak mümkün. Sosyal devlet anlayışıyla 2003'ten bugüne evi olmayan dar gelirli vatandaşları az peşinat, düşük taksit ve uzun vadelerle ev sahibi yapan TOKİ, 1 milyonuncu konutunu sahibiyle buluşturmaya hazırlanıyor.
4.07.2021 Ekonomi
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Giresun'da dehşet! Annesini baltayla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı
Giresun'da dehşet! Annesini baltayla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı Giresun'un Bulancak ilçesinden kan donduran bir haber geldi. T.A. isimli kişi, annesini baltayla öldürdü, kardeşi ile 2 polisi yaraladı. T.A., bu sırada yaralı polis memurlarından birisinin açtığı ateş sonucu vurularak hayatını kaybetti.
16.05.2021 Yaşam
Giresun'da uçuruma yuvarlanan kamyonetteki bir kişi öldü
Giresun'da uçuruma yuvarlanan kamyonetteki bir kişi öldü Giresun'da yaylada kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
24.04.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bulancak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bulancak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.