Bolu

Bolu

Son dakika bolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.069 bolu haberi bulunmuştur. Tüm bolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Dinlenme tesisinde 1 milyon 200 bin liralık altını unuttluar
Dinlenme tesisinde 1 milyon 200 bin liralık altını unuttluarBolu'da şehirler arası yolculuk yapan aile, içerisinde 1 milyon 200 bin TL değerinde altın olan çocuk çantasını mola verip çorba içtikleri lokantada unuttu. Çantayı bulan çalışanlar polise haber verirken, yaklaşık 2 saat sonra Ankara’ya vardıklarında durumu fark eden aile, kente geri dönüp, altınlarını teslim aldı.
25.07.2024Gündem
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardı
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardıGök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, İç Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve İskenderun Körfezi, İç Anadolu'nun batı ve güneyi, (Samsun hariç) Batı ve Orta Karadeniz kıyı illeri ve Bolu ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya'nın kuzeyi, İç Ege'nin doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü, 50 gün ulaşıma kapalı olacak
Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü, 50 gün ulaşıma kapalı olacakBolu'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır, heyelan riski geçen yıl Ankara yönündeki tüpü uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönünde de tüp uzatma çalışması yapılacağını, bu nedenle temmuz sonu ya da ağustos başında İstanbul yönünün 50 gün ulaşıma kapatılacağını açıkladı.
22.07.2024Gündem
Adanaspor Bolu'da güç depoluyor
Adanaspor Bolu'da güç depoluyor Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
19.07.2024Adana
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk etti
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk ettiCHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti.
17.07.2024Gündem
Adana Demirspor'un İtalya kampına 'Vize' engeli! Kamp iptal oldu
Adana Demirspor'un İtalya kampına 'Vize' engeli! Kamp iptal olduTrendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un İtalya'da düzenleyeceği hazırlık kampı 'vize' engeline takıldı. İtalya Konsolosluğu'na tepki gösteren kulüp, kampı Bolu'da yapacaklarını duyurdu.
15.07.2024Adana
15 Temmuz Gazisi Asım Bulat: O kurşun bizim için bir şeref
15 Temmuz Gazisi Asım Bulat: O kurşun bizim için bir şeref15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında başkan yardımcısı olarak görev yapan Asım Bulat, engellemeye çalıştığı darbeci askerlerin ateş açması sonucu bacağından vurularak gazi oldu. 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı olarak görevine devam eden Bulat, o gece yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
14.07.2024Gündem
Son hava durumu raporu yayınlandı Meteoroloji'den sağanak ve sel uyarısı geldi
Son hava durumu raporu yayınlandı Meteoroloji'den sağanak ve sel uyarısı geldiSon dakika haberine göre sağanak yağışlar yurdun birçok ilinde etkili olacak. Meteoroloji yaşanabilecek olumsuzlulara karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Adana, Osmaniye, Ankara, Eskişehir, Sivas, Bolu, Çorum, Ordu ve Tokat çevreleri Hatay’ın batı ilçelerinin yerel sağanak ver gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi ile Kuzey ve Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
13.07.2024Gündem
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildiTürkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.
14.07.2024Adana
Adana Demirspor'da Teknik Direktör Michael Valkanis ilk antrenmanına çıktı
Adana Demirspor'da Teknik Direktör Michael Valkanis ilk antrenmanına çıktıAdana Demirspor'un yeni teknik direktörü Michael Valkanis, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.
9.07.2024Adana
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
Kuğu emojili ilaç parası olayında yeni gelişme! Soruşturma derinleşecek
Kuğu emojili ilaç parası olayında yeni gelişme! Soruşturma derinleşecekBolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi göndererek kazancın yarısını istedikleri iddiasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
27.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyor
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyorBolu’da 1 Temmuz itibarıyla ormanlara giriş yasaklandı. Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Abant ve Yedigöller Milli Parkı ile Gölcük Tabiat Parkı’nda da mangal ve ateş yakılmasına yasak getirildi.
26.06.2024Gündem
Hastalara yazdıkları her reçeteye emoji gönderdiler! Doktorların oyunu ortaya çıktı
Hastalara yazdıkları her reçeteye emoji gönderdiler! Doktorların oyunu ortaya çıktıBolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının ilaç mümessilleri ile ortak çalışarak hastaya uygulanan ilaçtan gelen kazancın yarısını aldıkları iddiasıyla 4 doktor hakkında soruşturma başlatıldı. Bazı doktorların hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi gönderdiklerine ilişkin kayıtlar soruşturma dosyasına girdi.
25.06.2024Gündem
Şok eden olay: Yeni gelin kocasını zehirleyerek öldürdü! 'İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek'
Şok eden olay: Yeni gelin kocasını zehirleyerek öldürdü! 'İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek'Bolu'da Azerbaycan uyruklu ebe hemşire Gülare S. bakımından sorumlu olmak şartıyla Niyazi Sezer ile yakınları vesilesiyle tanışarak, anlaşmalı evlilik yaptı. Bir süre sonra rahatsızlanan Sezer'i her gün 10 mg kırmızı reçeteli ilaçla zehirleyerek öldürdükleri iddia edilen Sezer ve arkadaşı Mahabat Ç. 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandı. Mahkemede dinlenen tanık A.T, Gülare S'nin, eşi öldükten sonra arkadaşı Mahabbat Ç'yi aradığını "İlaçları yok ettin mi? Başımız belaya girecek" gibi cümleler duyduğunu söyledi. Ancak Azerbaycanlı kadınlar delil yetersizliğinden beraat etti.
23.06.2024Ekonomi
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
Yollarda trafik, havalimanlarında izdiham yaşanıyor! Bayram tatili için göç başladı
Yollarda trafik, havalimanlarında izdiham yaşanıyor! Bayram tatili için göç başladıKurban Bayramı'nı memleketinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen çok sayıda vatandaş araçlarıyla yola koyuldu. Kocaeli ve Bolu gibi geçiş güzergahı olan illerde trafik oluştu. D-100 kara yolunun Bolu geçişindeki yoğunluk havadan görüntülendi.
14.06.2024Gündem
Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın örgüt davasında mütalaa açıklandı! Adliyeden tespih sallayarak çıktı
Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın örgüt davasında mütalaa açıklandı! Adliyeden tespih sallayarak çıktıAgos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastının tetikçisi Ogün Samast, "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada 4. kez Trabzon Adliyesi'ne gelerek SEGBİS üzerinden duruşmaya katıldı. Savcılık, davanın zaman aşımına uğradığı gerekçesiyle düşmesini talep etti. 16 Ekim'e ertelenen duruşmada savunma yapan Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı.
12.06.2024Gündem
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldı
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldıMeteoroloji Genel Müdürlüğü bugün Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Afyonkarahisar, Konya, Çorum, Bolu’nun güney ve doğusu, Karabük'ün güney kesimleri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt çevreleri ile Rize ve Artvin illerinin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da yağış yerel olarak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
8.06.2024Gündem
TEM'de minibüs takla attı! Ölü ve yaralılar var
TEM'de minibüs takla attı! Ölü ve yaralılar varTEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde kontrolden çıkan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
7.06.2024Gündem
Termometreler çıldırdı! Adana'da sıcaklık 42 dereceyi gördü: Sıcaktan bunalanlar kendini denize attı
Termometreler çıldırdı! Adana'da sıcaklık 42 dereceyi gördü: Sıcaktan bunalanlar kendini denize attıMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Isparta, Burdur, Eskişehir ve Hakkari çevreleri ile Ankara'nın batı, Bolu'nun güney ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
4.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.