Aytemiz Alanyaspor

Aytemiz Alanyaspor

Son dakika aytemiz alanyaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aytemiz alanyaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aytemiz alanyaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aytemiz Alanyaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aytemiz alanyaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.583 aytemiz alanyaspor haberi bulunmuştur. Tüm aytemiz alanyaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş ile Alanyaspor arasında sürpriz takas!
Beşiktaş ile Alanyaspor arasında sürpriz takas! Alanyaspor'dan yetenekli futbolcu Tayfur Bingöl'ü isteyen Beşiktaş yönetimi Akdeniz ekibine Serdar Saatçı'yı teklif etti.
15.07.2022 Beşiktaş
Sivasspor büyük oynuyor! Beşiktaş'ın iki yıldızına talip oldular
Sivasspor büyük oynuyor! Beşiktaş'ın iki yıldızına talip oldular Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Salih Uçan ve siyah beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'la masaya oturdu.
18.06.2022 Beşiktaş
Önce Ömer Erdoğan'la el sıkıştılar sonra Çağdaş Atan'la imzaladılar
Önce Ömer Erdoğan'la el sıkıştılar sonra Çağdaş Atan'la imzaladılar Ömer Erdoğan'la prensip anlaşmasına varmasına rağmen son anda bu anlaşmadan vazgeçen Kayserispor Çağdaş Atan'la el sıkıştı.
15.06.2022 Kayseri Spor
Alanyaspor’un tribün isim sponsoru belli oldu
Alanyaspor’un tribün isim sponsoru belli oldu Alanyaspor Kulübü yeni tribün isim sponsorluğu anlaşmasını imzaladı.
16.06.2022 Alanyaspor
Fırat Aydınus'un hakemlik kariyeri sona erdi!
Fırat Aydınus'un hakemlik kariyeri sona erdi! Fırat Aydınus, VavaCars Fatih Karagümrük-Aytemiz Alanyaspor maçıyla birlikte profesyonel hakemlik kariyerinde son kez düdük çaldı.
22.05.2022 Süper Lig
Alanyaspor Avrupa'ya gitmek istiyor!
Alanyaspor Avrupa'ya gitmek istiyor! Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında evinde Gaziantep FK ile karşılaşan Alanyaspor, Erol Bulut'un öğrencilerini Diedhioui Eduardo ve Candeias'ın golleriyle geçti.
15.05.2022 Alanyaspor
Çağdaş Atan'ın yeni takımı belli oldu! Süper Lig derken...
Çağdaş Atan'ın yeni takımı belli oldu! Süper Lig derken... En son Alanyaspor'da çalışan ve koltuğunu Bülent Korkmaz'a devreden Çağdaş Atan Samsunspor'la anlaşmaya vardı.
12.05.2022 TFF 1.Lig
Sivasspor-Alanyaspor: 1-1
Sivasspor-Alanyaspor: 1-1 Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Demir Grup Sivasspor konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 2-1 kazanan kırmızı-beyazlı ekip finale yükseldi. Yiğido finalde Yukatel Kayserispor'la karşılaşacak.
TFF'den Trabzonspor - Altay açıklaması!
TFF'den Trabzonspor - Altay açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig’in 37. hafta programını açıklarken, Trabzonspor-Altay müsabakasının Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağını duyurdu.
9.05.2022 Trabzonspor
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final hakemleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final hakemleri belli oldu Türkiye Kupası'nda Yukatel Kayserispor - Trabzonspor maçını Halil Umut Meler, Demlir Grup Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasını ise Atilla Karaoğlan yönetecek.
Beşiktaş'ta 4 Fenerbahçe'de 6 eksik var! İşte dev mücadelenin muhtemel 11'leri...
Beşiktaş'ta 4 Fenerbahçe'de 6 eksik var! İşte dev mücadelenin muhtemel 11'leri... Süper Lig'de sezonun son derbisinde Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek olan iki ezeli rakibin karşılaşmasında Beşiktaş'ta Vida, Mert Günok, Rosier ve Montero Fenerbahçe'de ise Szalai, Arda Güler, Crespo, Serdar Aziz, Pelkas, Kim Min Jae derbide forma giyemeyecekler. İşte iki takımın muhtemel 11'leri...
8.05.2022 Beşiktaş
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a 4 farklı maddeden toplam 600 bin TL, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ise saha olayları nedeniyle 32 bin TL para cezası verdi.
5.05.2022 Galatasaray
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Pazar günü saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek.
5.05.2022 Süper Lig
Alanyaspor 55 metreden yedi ikinci yarı maçı zor çevirdi
Alanyaspor 55 metreden yedi ikinci yarı maçı zor çevirdi Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında Dicko'nun yaklaşık 55 metreden attığı golle 1-0 geriye düşen Alanyaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle Malatyaspor'u 2-1 yendi.
1.05.2022 Alanyaspor
Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, satışa çıktı mı? Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?
Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, satışa çıktı mı? Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman 2022, Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları satışa çıktı mı? Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta programı belli oldu. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi ağırlayacağı maçın tarihi de açıklandı
28.04.2022 Futbol
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu!
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu! Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi 8 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.
28.04.2022 Süper Lig
"Galatasaray ile oynamak çok zor"
"Galatasaray ile oynamak çok zor" Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay kritik Galatasaray maçı öncesi "Büyük bir taraftar önünde oynayacağız. Çok iyi taraftara sahipler. Oradaki atmosfer bambaşka olacak" ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Sivas Spor
İşte Valerien İsmael'in üzerini çizdiği ilk yıldız!
İşte Valerien İsmael'in üzerini çizdiği ilk yıldız! Fransız çalıştırıcı Valerien İsmael'in Kasımpaşa maçında Alex Teixeira’yı kesip Brezilyalı orta sahanın yerine Kevin Nkoudou’ya şans verecek.
22.04.2022 Beşiktaş
Alanyaspor 1-2 Sivasspor
Alanyaspor 1-2 Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Demir Grup Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.
Tam 6 takım Beşiktaş'ın yıldızı için sıraya girdi! En yüksek teklif 6 milyon euro
Tam 6 takım Beşiktaş'ın yıldızı için sıraya girdi! En yüksek teklif 6 milyon euro Alanyaspor maçında oynadığı futbolla göz dolduran ve tam 6 Avrupa kulübünü peşinden koşturan Rıdvan Yılmaz için 6 milyon euro'luk teklif yapıldı.
11.04.2022 Beşiktaş
Çebi önce mesafeliydi camia İsmael'e ısınınca o da kararını değiştirdi
Çebi önce mesafeliydi camia İsmael'e ısınınca o da kararını değiştirdi Beşiktaş'a imza atarken kafalarda soru işaretleri bırakan Valerien İsmael'in bıraktığı ilk izlenimler hem yönetimde hem de camiada bir hayli olumlu etki bıraktı.
11.04.2022 Beşiktaş
Beşiktaş: 4 - Alanyaspor: 1
Beşiktaş: 4 - Alanyaspor: 1 Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.
9.04.2022 Beşiktaş
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası...
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası... Beşiktaş, finansal duruma dair daha önce verilen taahhütlerin yerine gelmemesi nedeniyle UEFA'ya gitti.
9.04.2022 Beşiktaş
Alanyaspor maçı öncesi Beşiktaş'ta tam 5 eksik
Alanyaspor maçı öncesi Beşiktaş'ta tam 5 eksik Beşiktaş'ın Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu açıklandı.
9.04.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman?
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? Spor Toto Süper Lig maçları devam ediyor. Gözler bu haftasonu oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisine çevrildi. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 32. haftasında Fenerbahçe Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakip, Ülker Stadı’nda kozalarını paylaşacak. Fenerbahçe hem UEFA Şampiyonlar Ligi biletini cebine koymak hem ligde yakaladığı çıkışı sürdürüp galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Futbolseverler FB GS derbisi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? İşte detaylar…
6.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aytemiz Alanyaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aytemiz alanyaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.