Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sivasspor büyük oynuyor! Beşiktaş'ın iki yıldızına talip oldular

Sivasspor büyük oynuyor! Beşiktaş'ın iki yıldızına talip oldular

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Salih Uçan ve siyah beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'la masaya oturdu.

Sivasspor büyük oynuyor! Beşiktaş'ın iki yıldızına talip oldular

Geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor'dan ayrılarak Beşiktaş'a imza atan Salih Uçan, Siyah Beyazlılarda bekleneni veremedi ve devre arasında Medipol Başakşehir'e kiralandı. Beşiktaş'ın Salih Uçan ile devam etmeyeceği iddia ediliyor. Yıldız oyuncuya Süper Lig'den bazı tekliflerin olduğu ifade ediliyor.

Güven Yalçın konusunda da büyük belirsizlik yaşanıyor. Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'ın Siyah Beyazlılardan teklif beklediği öğrenilirken golcü oyuncuya Süper Lig ekipleri şimdiden talip olmaya başladı.

Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği Salih Uçan ve Güven Yalçın'a Süper Lig'den bazı takımların ilgi gösterdiği ifade edilirken gelecek hafta iki futbolcu için de resmi temasların başlayacağı belirtildi.

Sivasspor devrede

Gelecek sezon yeniden üst sıralara tırmanmak isteyen Sivasspor , kadrosunu güçlendirme konusunda bir hayli iddialı. Şimdiye kadar sağ bek için sadece Murat Paluli'yi kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, orta saha için de Badou Ndiaye ile hayli yol kat etmiş, fakat transfer sonuçsuz kalmıştı. Yiğido, şimdi ise Beşiktaş'ın iki yıldızını gözüne kestirdi. Geçtiğimiz sezon Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Salih Uçan ile golcü Güven Yalçın, Sivas'ın radarına girdi.

İmkanlar zorlanacak

Haberin Devamı

Sivas, özellikle Salih'i orta alanda çok yönlü bir oyuncu olması sebebiyle kadrosuna katmak istiyor. Sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş ile bir türlü anlaşamayan Güven de Yiğido'nun çok istediği isimlerden biri. Gelen son haberlere göre Yiğido, önümüzdeki günlerde ilk temasları sağlayacak. Sivas'ın, iki futbolcu için imkanları zorlayacağı öğrenildi.

Sivasspor büyük oynuyor Beşiktaşın iki yıldızına talip oldular