Askeri Destek

Askeri Destek

Son dakika askeri destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.210 askeri destek haberi bulunmuştur. Tüm askeri destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serav Antlaşması Özeti Ve Önemi... Serav Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Serav Antlaşması Özeti Ve Önemi... Serav Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğunun 1577 yılında başlayan ve uzun yıllar boyunca süren savaş sonucunda 1618 yılında Serav Antlaşması imzalanmıştır. 
14.09.2023 Eğitim
Stoltenberg: Koşullar yerine getirilince Ukrayna’yı davet edeceğiz
Stoltenberg: Koşullar yerine getirilince Ukrayna’yı davet edeceğiz Litvanya'daki NATO zirvesi sonrası NATO Genel Sekreteri Stoltenberg açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, 'Ukrayna NATO'ya üye olacak mı?' sorusuna da yanıt verdi.
11.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Putin kışı silah olarak kullanmaya çalışıyor
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Putin kışı silah olarak kullanmaya çalışıyor NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Romanya'nın başkenti Bükreş’te NATO Dışişleri Bakanları Toplantısının ilk günkü oturumunun ardından düzenlediği basın toplantısında, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kışı silah olarak kullanmaya çalıştığını belirterek, “Ukrayna'da kalıcı bir barış sağlamanın en iyi yolu askeri destek sağlamak" dedi.
29.11.2022 Dünya
TSK'nın Katar'daki Dünya Kupası'nda görevlendirilecek
TSK'nın Katar'daki Dünya Kupası'nda görevlendirilecek TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Katar'da "Dünya Kupası Kalkanı Harekatı" kapsamında 6 ay süreyle görevlendirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.10.2022 Gündem
Ukrayna’ya 26 ülkeden 1,55 milyar dolarlık askeri yardım sözü
Ukrayna’ya 26 ülkeden 1,55 milyar dolarlık askeri yardım sözü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta Danimarka, İngiltere ve Ukrayna'nın ortak ev sahipliğinde düzenlenen bağış konferansında 26 ülkeden Ukrayna'ya 1,55 milyar dolarlık askeri yardım sözü verildi.
11.08.2022 Dünya
Stoltenberg: “Savaşın yıllarca sürebileceği gerçeğine hazırlanmalıyız”
Stoltenberg: “Savaşın yıllarca sürebileceği gerçeğine hazırlanmalıyız” NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Alman medyasına verdiği röportajda, “Savaşın yıllarca sürebileceği gerçeğine hazırlanmalıyız” dedi.
19.06.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan Rusya açıklaması: Sonuçları ağır olur
ABD Başkanı Biden'dan Rusya açıklaması: Sonuçları ağır olur ABD Başkanı Joe Biden Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin açıklama yaptı. Biden yaptığı açıklamada, "Rusya için bu savaş stratejik bir kayıp" dedi. 'Savaşa karşı durmazsak sonuçları daha ağır olur.' diyen Biden, Ukrayna için kongreden ek bir bütçe istediğini belirtti.
3.05.2022 Dünya
NATO: Finlandiya ve İsveç NATO’ya üyelik başvurusunda bulunursa memnuniyetle karşılanacak
NATO: Finlandiya ve İsveç NATO’ya üyelik başvurusunda bulunursa memnuniyetle karşılanacak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya ve İsveç’in NATO üyeliğine başvurması durumunda memnuniyetle karşılanacaklarını ve sürecin hızlı ilerleyeceğini söyledi.
28.04.2022 Dünya
ABD, Rusya’ya yönelik yaptırımları artıracak
ABD, Rusya’ya yönelik yaptırımları artıracak ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Ukrayna’nın Bucha kentinde yaşanan katliama karşı kayıtsız kalmayacaklarını ifade ederek, Ukrayna’ya desteğin devam edeceğini ve Rusya’ya yaptırımların artırılacağını bildirdi.
20.04.2022 Dünya
NATO liderlerinden Çin'e 'Rusya'ya destek olmayın' çağrısı! Stoltenberg'den açıklama
NATO liderlerinden Çin'e 'Rusya'ya destek olmayın' çağrısı! Stoltenberg'den açıklama NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg düzenlediği basın toplantısında, “NATO liderleri Ukrayna’ya daha fazla destek vermeye karar verdi. NATO kimyasal, biyolojik ve nükleer tehditlerden korumak için Ukrayna’ya ekipman sağlayacak. Bugün NATO liderleri Çin’e Rusya’ya destek olmaması konusunda çağrıda bulundu. Çin Rusya’ya ekonomik ya da askeri destekte bulunmamalı.” dedi.
24.03.2022 Dünya
İngiltere Başkanı Boris Johnson: 'Putin kırmızı çizgiyi çoktan aştı!'
İngiltere Başkanı Boris Johnson: 'Putin kırmızı çizgiyi çoktan aştı!' İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya yönelik saldırılarda kırmızı çizgiyi aştığını belirterek, "Putin, Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne çıkarılmalı. Yaptıklarının savaş suçu olduğu konusunda hiç şüphe yok” dedi.
24.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Rusya'nın Harkiv kentindeki Barabashovo pazarın saatler sonra bir kez daha hedef aldığı açıklandı.İngiltere Savunma Bakanlığı, Rus güçlerinin Ukrayna’daki saldırı gücünü korumakta zorlandığını açıkladı. Rusya'ya karşı bir dizi yaptırım kararı alan ABD Başkanı Biden bugün Çinli mevkidaşı ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Biden'ın yarınki görüşmede Çin Devlet Başkanı Şi'ye "Rusya'ya askeri destek vermesi durumunda bunun karşılığı olacağı" uyarısında bulunacağını söyledi.
19.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler...  Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu!
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler... Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu! Rusya'nın Ukrayna işgalinde 22. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Rusya'nın Ukrayna’nın Çernihiv kentinde ekmek kuyruğunda bekleyen sivilleri hedef almasının yankıları sürüyor. Dün yapılan saldırı sonucunda ölenlerin sayısının 13'e yükseldiği açıklandı. Harkiv ve Chernihiv'deki hasar uydu görüntülerine yansıdı. Maxar iki kentin uzaydan çekilmiş görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu belirtti.
18.03.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Rus işgalciler Karadeniz'den Odesa'yı bombardımana tuttu, Kiev ve diğer şehirlerde patlamalar var. Rus ordusu, bu kez Suriye'de de bulunmuş bir generalini kaybetti. İki gazeteci daha öldürüldü, Kiev'e gelen ilk yabancı liderler Zelenskiy ile buluştu. Ukrayna lideri ABD'ye seslenerek "11 Eylül'ü hatırlayın" dedi ve hava sahasının kapatılmasını istedi. ABD'nin Kiev Büyükelçiliğinden de korkunç bir iddia geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yeni açıklama yaptı. Stoltenberg Ukrayna'nın NATO'ya katılıp katılmayacağı konusundaki soruya da yanıt verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna kararı! Emri verdi, İHA ve SİHA dahil...
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna kararı! Emri verdi, İHA ve SİHA dahil... ABD Başkanı Joe Biden, Rusya-Ukrayna savaşının 21. gününde önemli açıklamalarda bulundu. Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in çok ağır bir bedel ödeyeceğini söyledi. Ukrayna'ya yeni destek paketini açıklayan Biden, "800 milyon dolarlık yeni güvenlik desteği vereceğiz. Pakette 800 uçaksavar ve tanksavar da olacak. Top mermileri ve 20 milyon mühimmat sağlayacağız. Bunların içinde İHA'lar da SİHA'lar da olacak." dedi.
16.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı bitti mi? Ukrayna Rusya savaşında son durum!
Rusya Ukrayna savaşı bitti mi? Ukrayna Rusya savaşında son durum! Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken, müzakerelerin 4'üncü turunun bugün yapılması planlanıyor. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy bir açıklama yaparak Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleşen müzakerelere katılan heyetlerin görevinin, iki ülkenin devlet başkanlarının katılacağı bir toplantıyı organize etmek olduğunu söyledi. Peki, Ukrayna Rusya savaşında son durum ne, Rusya Ukrayna savaşı bitti mi?
14.03.2022 Dünya
3 ülke lideri kameralar karşısına geçerek açıkladı! Yeni yaptırımlar...
3 ülke lideri kameralar karşısına geçerek açıkladı! Yeni yaptırımlar... İngiltere, Kanada ve Hollanda, Rusya’nın saldırıları karşısında Ukrayna’ya desteği artırmak için "Uluslararası Ukrayna Destek Grubu" kurduklarını duyurdu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise, Ukrayna'ya 175 milyon pound ek yardım yapılacağını açıkladı.
7.03.2022 Dünya
NATO Ukrayna’ya askeri destek gönderecek mi? NATO’dan dikkat çeken açıklama!
NATO Ukrayna’ya askeri destek gönderecek mi? NATO’dan dikkat çeken açıklama! NATO Genel Sektreteri Stoltenberg’ten önemli açıklama geldi. Rusya Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Stoltenberg, "NATO mukabele gücünü hazırlıyoruz" diye konuştu. Peki, NATO Ukrayna’ya askeri destek gönderecek mi? İşte detaylar…
4.03.2022 Dünya
Fransa Savunma Bakanı Parly: Hiçbir ülke, Rusya’ya karşı savaş açmak istemiyor
Fransa Savunma Bakanı Parly: Hiçbir ülke, Rusya’ya karşı savaş açmak istemiyor Rusya’nın, Ukrayna’ya başlattığı askeri harekatın ardından Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, “Hiçbir ülke, Rusya’ya karşı savaş açmak istemiyor” dedi.
25.02.2022 Dünya
Almanya'dan son dakika Rusya açıklaması: Ağır bir bedel ödeyecek
Almanya'dan son dakika Rusya açıklaması: Ağır bir bedel ödeyecek Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Putin'in Ukrayna'ya yönelik operasyonu ile büyük bir hata yaptığını belirterek, "NATO, bugün Rusya'ya karşı daha sert yaptırımlara karar verecek. Yaptırımların amacı, Rusya'da yaptıkları saldırının bedelini ödetmektir" dedi.
24.02.2022 Dünya
3. Dünya savaşının ayak sesleri! İngiltere Rusya ile savaşa girebilir!
3. Dünya savaşının ayak sesleri! İngiltere Rusya ile savaşa girebilir! İngiliz emekli general, Rusya’nın NATO bölgesine girmesinin halinde İngiltere’nin de savaşa katılacağını söyledi. Emekli general Sir Richard Shirreff, Rusya’nın Avrupa’ya girmesi halinde ordunun göreve çağrılacağını belirtti.
24.02.2022 Dünya
NATO'dan yeni açıklama! 'Şu anda Avrupa'da savaş var'
NATO'dan yeni açıklama! 'Şu anda Avrupa'da savaş var' Rusya'nın Ukrayna'ya operasyon başlatmasının ardından sert sözler sarf eden ve yarın acil olarak toplanma kararı aldığını açıklayan NATO, Genel Sekreter Jens Stoltenberg'in ağzından önemli açıklamalarda bulundu. Stoltenberg "Şu anda Avrupa'da savaş var" ifadesini kullandı.
24.02.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Dışişleri: Kabul edilemez
Ukrayna-Rusya savaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Dışişleri: Kabul edilemez Dışişleri Bakanlığı, Rusya Federasyonu tarafından Ukrayna’ya yönelik başlatılan askeri operasyon hakkında açıklamada bulundu. Açıklamada, "Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri tarafından Ukrayna’ya yönelik olarak başlatılan askeri operasyonu kabul edilemez buluyoruz ve reddediyoruz" denildi.
24.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.