Menderes Belediye başkanı kim, tutulandı mı? İzmir Menderes Belediyesi hangi partili, 2019 seçimlerini hangi parti kazandı?
Menderes Belediye başkanı kim, tutulandı mı? İzmir Menderes Belediyesi hangi partili, 2019 seçimlerini hangi parti kazandı? Menderes Belediyesi hangi parti, Menderes Belediye başkanı kimdir? Menderes Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan  Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ile Belediyenin taşınmazlarını değeri altında satarak kamu zararı oluşturduğu ortaya çıkan Aksaray Yenikent Belde Belediye Başkanı Mehmet Emin Yumuşak, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı. Peki, İzmir Menderes belediyesi hangi parti, 2019 seçimlerini hangi parti kazandı?
7.07.2022 Siyaset
İzmir'de yolsuzluk operasyonu! Belediye başkanı ve meclis üyesi gözaltına alındı
İzmir'de yolsuzluk operasyonu! Belediye başkanı ve meclis üyesi gözaltına alındı İzmir Menderes Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturması kapsamında Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç gözaltına alındı.
5.07.2022 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
İki ilde art arda korkutan orman yangınları! Vatandaşlar tahliye ediliyor
İki ilde art arda korkutan orman yangınları! Vatandaşlar tahliye ediliyor İzmir'in Aliağa ve Menderes ilçelerinde orman yangını çıktı. İki yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızı karadan ve denizden tahliye ediyoruz" dedi. Muğla'nın da iki ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangınların kontrol altına alındığı bildirildi.
10.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkalım
Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkalım  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cuma Namazı’nı Tuzla’daki İmam-Gazali Camii’nde kıldı. Ardından esnafı ve Şifa Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Bakan Kurum, seçimlere 2 gün kaldığını belirterek “Herkesi kucaklayalım, ulaşalım, kendimizi anlatalım. Cumhurbaşkanımıza İnşallah hak ettiği desteği vererek bir kez daha sahip çıkalım diyorum” dedi. 
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yerli otomobil Togg'u inceledi. Bakan Çavuşoğlu, Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi olduğunu ve Uzak Doğu'ya kadar her yerde Togg'un boy göstereceğini dile getirdi.
8.04.2023 Gündem
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar serbest kaldı
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar serbest kaldı İzmir Menderes Belediyesindeki yolsuzluk soruşturması çerçevesinde rüşvet iddiaları ile gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar adli kontrol şartıyla serbest kaldı  
6.07.2022 Gündem
Menderes Belediyesi'nde yolsuzluk depremi: Başkan dahil 31 şüpheli adliyeye sevk edildi
Menderes Belediyesi'nde yolsuzluk depremi: Başkan dahil 31 şüpheli adliyeye sevk edildi İzmir Menderes Belediyesindeki yolsuzluk soruşturması çerçevesinde rüşvet iddiaları ile gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın da aralarında bulunduğu 31 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
5.07.2022 Gündem
Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden?
Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Menderes Belediyesi operasyon haberleri gündemdeki yerini aldı. İzmir'de Menderes Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen 28 şüpheliden 26'sı yakalandı. Söz konusu gelişmenin ardından “Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
4.07.2022 Siyaset
Zamlı yeni fiyatlar açıklandı! Her ay güncellenecek
Zamlı yeni fiyatlar açıklandı! Her ay güncellenecek İzmir'de, toplu ulaşıma gelen zamların ardından yeni tarifeler belli olurken, belirlenen yeni biniş ücretlerinin 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli olacağı bildirildi. Öte yandan, tarifelerin her ay TÜİK tarafından açıklanan Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) ışığında otomatik olarak güncellenmesi kararı alındı.
17.03.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya duyurdu: Oyunlarını bozduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya duyurdu: Oyunlarını bozduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gökbel Barajı, 4398 Kişilik Öğrenci Yurdu, ADÜ Hastane Ek Hizmet Binası ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Aldığımız tedbirlerle yurtdışından Türkiye'ye yapılan saldırılarda kullanılan araçları etkisiz hale getirdik. Kura endeksli Türk Lirası dedik tüm oyunları bozuldu. Başaramayacaksınız" dedi.
15.01.2022 Siyaset
İzmir'de 3 kardeşin öldüğü yangın faciasında kahreden detay!
İzmir'de 3 kardeşin öldüğü yangın faciasında kahreden detay! İzmir'in Bayındır ilçesinde evde çıkan yangında hayatını kaybeden 2 yaşındaki ikizler Yahya ve Remzi ile 3 yaşındaki ağabeyleri Talha Menderes'in cansız bedenlerinin birbirlerine sarılmış halde bulunduğu belirtildi. Anne Nuriye Menderes'in polise verdiği ifadede, yangın sırasında evin alt katındaki mutfakta kahvaltı hazırladığını, durumu fark edip yukarı çıktığında alevlerin her yeri sardığını, bu nedenle çocuklarına ulaşamadığını söylediği ifade edildi.
25.12.2021 Yaşam
Kars Harakani Havalimanı'nda 'uçak kazası' tatbikatı
Kars Harakani Havalimanı'nda 'uçak kazası' tatbikatı Kars Harakani Havalimanı'nda uçak kazası tatbikatı yapılırken, piste iniş sırasında kaza kırıma uğrayarak, yangın çıkan uçağa 50 saniyede müdahale edildi. Senaryoya göre, 150 yolcunun bulunduğu uçaktaki yaralılar, ekipler tarafından kurtarıldı.
19.11.2021 Yaşam
AK Parti'li Turan'dan semazen tepkisi: Hiç kimse Mevlana’yı o hale düşüremez
AK Parti'li Turan'dan semazen tepkisi: Hiç kimse Mevlana’yı o hale düşüremez Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, sağlık tesisinin açılış töreninde konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, İzmir'de 'semazen' temasıyla yapılan ve üzeri çıplak dansçının sergilediği gösteri üzerinden muhalefete tepki gösterdi. Turan, "Muhalefet başka, ihanet başka. Hiç kimse bu topraklarda 'PYD komşumuz olsun' diyemez. Hiç kimse bu topraklarda Mevlana'yı o hale düşüremez" dedi.
17.09.2021 Siyaset
AK Parti bölge toplantıları Balıkesir'de başlayacak
AK Parti bölge toplantıları Balıkesir'de başlayacak AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları, 17 Eylül'de Balıkesir'de başlayacak. Toplantılarda belediye başkanları ile diğer katılımcılara çeşitli eğitimler verilmesi planlanıyor.
14.09.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz
Kılıçdaroğlu: Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak ülkeye demokrasiyi getireceklerini belirterek, “Çiftçi üretecek, sanayici üretecek, Türkiye üretecek, işsizlik son bulacak. Bu sözlerin tamamını yerine getireceğim. Yeter ki destek verin. Bölgesinde ve dünyasında saygın olan bir devleti inşa edeceğiz. Ahlaklı siyaset, düzgün siyaset, herkesin çalıştığı bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz" dedi.
25.06.2021 Siyaset
Menderes Belediyesi'nde rüşvet soruşturması! Gözaltına alındı
Menderes Belediyesi'nde rüşvet soruşturması! Gözaltına alındı İzmir'de Menderes Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü A.Ş, rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı.
9.06.2021 Gündem
Bursa'da CHP lideri Kılıçdaroğlu'na vatandaştan tepki!
Bursa'da CHP lideri Kılıçdaroğlu'na vatandaştan tepki! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki programı kapsamında Osmangazi ilçesine geçerek, Emek Adnan Menderes Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na ziyareti sırasında bir vatandaş, "İşe yaramaz insanlardan kendiniz arınmadığınız sürece siz gönüllerin başkanı olamayacaksınız. Sizi her şekilde başkan olarak görmek istiyoruz ama siz bu gidişte mahallemizdeki muhtar bile olamayacağınıza emin olun" diyerek, tepki gösterdi. Vatandaş korumalar tarafından uzaklaştırıldı.
26.03.2021 Siyaset
İzmir felaketi yaşıyor! Uyarılar peş peşe geldi: 2 kişi hayatını kaybetti...
İzmir felaketi yaşıyor! Uyarılar peş peşe geldi: 2 kişi hayatını kaybetti... Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Birçok ev ve iş yerini su bastı. Belediye ve itfaiye ekipleri su tahliye su tahliye ihbarlarına yetişemeyince vatandaşlar kendi imkanlarını seferber etti. İzmir Valisi Köşger son olarak yaptığı açıklamada "Değerli İzmirliler, Öncelikle yaşanan afet dolayısıyla geçmiş olsun. Yağışlar yer yer şiddetli olmak üzere yarın sabaha kadar devam edecek. Trafik kısmen rahatlamakla birlikte açılamayan noktalar bulunmaktadır. Bu sebeple kamu çalışanlarının idari izni tüm güne uzatılmıştır." ifadelerini kullandı. Vali acı haberi duyurdu, 2 kişi hayatını kaybetti...
2.02.2021 Gündem
Antalya ve İzmir'de alarm! İki kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Antalya ve İzmir'de alarm! İki kişinin cansız bedenine ulaşıldı Antalya'nın Serik ilçesinde, dün başlayıp, gece boyu yer yer şiddetli olarak etkisini sürdüren yağış nedeniyle tarım alanları ve seralar, sular altında kaldı. Bölgede yağışın devam ettiği ve Acısu Deresi'nde taşkın riski olduğu belirtildi. Öte yandan İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yağmurun ardından denizin taşması sonucu çok sayıda araç su içerisinde kalırken, vatandaşlar araçlarını kurtarmak için çaba harcarken belediye siren sesleriyle uyarı yaptı. Menderes'de derede sürüklenen araçta kaybola iki kişinin cansın bedenine ulaşıldı.
14.12.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Buradan ilk kez açıklıyorum' diye duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Buradan ilk kez açıklıyorum' diye duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Tekirdağ 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Başkan Erdoğan, Namık Kemal Stadyumu'ndaki kongrede vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'da açılışı yapılacak şehir hastanesine İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi adının verildiğini açıkladı.
13.11.2020 Siyaset