Mustafa Kayalar

Mustafa Kayalar

Son dakika mustafa kayalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa kayalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa kayalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Kayalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa kayalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 mustafa kayalar haberi bulunmuştur. Tüm mustafa kayalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Menderes Belediye başkanı kim, tutulandı mı? İzmir Menderes Belediyesi hangi partili, 2019 seçimlerini hangi parti kazandı?
Menderes Belediye başkanı kim, tutulandı mı? İzmir Menderes Belediyesi hangi partili, 2019 seçimlerini hangi parti kazandı? Menderes Belediyesi hangi parti, Menderes Belediye başkanı kimdir? Menderes Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan  Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ile Belediyenin taşınmazlarını değeri altında satarak kamu zararı oluşturduğu ortaya çıkan Aksaray Yenikent Belde Belediye Başkanı Mehmet Emin Yumuşak, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı. Peki, İzmir Menderes belediyesi hangi parti, 2019 seçimlerini hangi parti kazandı?
7.07.2022 Siyaset
Menderes Belediye başkanı görevden alındı mı, Mustafa Kayalar neden görevden alındı?
Menderes Belediye başkanı görevden alındı mı, Mustafa Kayalar neden görevden alındı? İzmir'in Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar geçtiğimiz günlerde Menderes Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. Menderes Belediye Başkanı yaptığı açıklamada soruşturmanın kendisinden önceki dönemi kapsadığını da belirtmişti. Peki, Menderes Belediye başkanı görevden alındı mı, Mustafa Kayalar neden görevden alındı?
7.07.2022 Siyaset
İçişleri 2 ilde 2 belediye başkanını görevden uzaklaştırdı
İçişleri 2 ilde 2 belediye başkanını görevden uzaklaştırdı İçişleri Bakanlığı, yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan İzmir'in Menderes ilçesi CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ile haksız kazanç elde ettiği ve kamuyu zarara uğrattığı ileri sürülen Aksaray'ın Yenikent Beldesinin bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Emin Yumuşak'ı görevden uzaklaştırdı.
7.07.2022 Yaşam
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar serbest kaldı
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar serbest kaldı İzmir Menderes Belediyesindeki yolsuzluk soruşturması çerçevesinde rüşvet iddiaları ile gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar adli kontrol şartıyla serbest kaldı  
6.07.2022 Gündem
Menderes Belediyesi'nde yolsuzluk depremi: Başkan dahil 31 şüpheli adliyeye sevk edildi
Menderes Belediyesi'nde yolsuzluk depremi: Başkan dahil 31 şüpheli adliyeye sevk edildi İzmir Menderes Belediyesindeki yolsuzluk soruşturması çerçevesinde rüşvet iddiaları ile gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın da aralarında bulunduğu 31 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
5.07.2022 Gündem
İzmir'de yolsuzluk operasyonu! Belediye başkanı ve meclis üyesi gözaltına alındı
İzmir'de yolsuzluk operasyonu! Belediye başkanı ve meclis üyesi gözaltına alındı İzmir Menderes Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturması kapsamında Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç gözaltına alındı.
5.07.2022 Gündem
Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden?
Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Menderes Belediyesi operasyon haberleri gündemdeki yerini aldı. İzmir'de Menderes Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen 28 şüpheliden 26'sı yakalandı. Söz konusu gelişmenin ardından “Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
4.07.2022 Siyaset
Sıfırın altında yaşam! Eşi ve 3 yaşındaki kızıyla mağara gibi depoda yaşam mücadelesi...
Sıfırın altında yaşam! Eşi ve 3 yaşındaki kızıyla mağara gibi depoda yaşam mücadelesi... Bursa'da evleri olmadığı için 3 aydır dere kenarındaki metruk binanın mağarayı andıran 2 metrekarelik deposunda yaşayan aile, görenlerin yüreğini burkuyor. Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü zamanlarda kızı ile eşini soğuktan korumak için odun yakan Mustafa Kayalar (20), hayırseverlerden iş ve kalacak bir ev istiyor.
23.12.2021 Yaşam
Muğla ve İzmir'de orman yangınları
Muğla ve İzmir'de orman yangınları İzmir ve Muğla'da çıkan dört ayrı yangın devam ediyor. Seferihisar'ın eski Orhanlı ve Demircili Mahallesi'nin ardından Menderes'in Bahçecik ile Kuyucak mahallelerinin bir bölümü boşaltıldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Şu anda aktif 4 yangınla mücadele ediyoruz. Urla'daki yangın neredeyse bitmek üzere. Bu sevindirici olan haber. Bodrum'daki yangınlar da iyiye doğru seyretmeye başladı. Milas'ta da kanyonun içi yanmakla birlikte etrafının çevrildiğini söylemiştim. Mumcular'daki yangında da çevrilemeyen sadece bir kuzeybatı ucu kaldı." dedi. Bakan Pakdemirli, Karabağlar'da 500 hektar ormanın yandığını Urla'daki yangının ise yangını neredeyse tamamen kontrol altına alındığını duyurdu.
19.08.2019 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir adaylarını tanıttı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir adaylarını tanıttı Partisinin İzmir’deki belediye başkan adayları tanıtım töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Tarımda büyümeyi nasıl yapmak istiyorsanız, kırsal kesimle kent arası ilişkiyi güzel yapmak istiyorsanız geleceksiniz Aziz Kocaoğlu’ndan ders alacaksınız” dedi.
17.02.2019 Siyaset
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı...
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı... Parti Meclisi'nin, yeni belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yaptığı toplantı yaklaşık 13 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin bir ortamda geçen, tartışmaların yaşandığı toplantıya üç kez ara verdi. Bazı ilçelerde "kapalı oylama" yönteminin uygulandığı toplantıda, bazı isimler PM'nin onayını alamadı. Görevinden istifa ettiğini duyuran İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
28.01.2019 Siyaset
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi Sanatta Engel Yok Vakfı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak ve engelli yaşamlara dokunmak amacıyla “Deprem ve Umut” adlı bir sergi düzenlendi. 52 sanatçının 70 özgün eserle katıldığı sergi, İstanbul Kadıköy’de nisan boyunca açık kalacak. Sergiden elde edilecek gelirin, engelli depremzedelere akülü araç almak için harcanacağı açıklandı.
3.04.2023 Kültür Sanat
Bursa'da korku dolu anlar! İstinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü
Bursa'da korku dolu anlar! İstinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yamaçta bulunan 5 katlı bir apartmanın istinat duvarının çökmesi sonucu alt tarafta bulunan apartmandaki dairelerde hasar oluştu. Polis ekipleri tedbir amaçlı binalarda oturanları tahliye etti. Olay bölgesine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, " Saat 16.30 itibariyle, yaklaşık 1 haftadır yağışların sonucu oluşan bir durum söz konusu. Can kaybımızın olmaması çok sevindirici." dedi. Tahliye edilen bir apartmanın sakinlerinden Selma Bolamat, ''Büyük bir gürültü oldu. Bomba patladı sandım'' dedi.
25.03.2021 Yaşam
Tunceli'de, otomobiller çığ tünelinde çarpıştı: 4 yaralı
Tunceli'de, otomobiller çığ tünelinde çarpıştı: 4 yaralı Tunceli-Erzincan karayolundaki çığ tünelinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
7.07.2020 Gündem
Nejat Atilla Demirhan hakkında karar verildi!
Nejat Atilla Demirhan hakkında karar verildi! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği karara yönelik temyiz incelemesini tamamladı.
16.06.2020 Gündem
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı!
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı! 25 Kasım İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. BEDAŞ tarafından yayımlanan elektrik kesintisi listesine göre, 25 Kasım 2019 Pazartesi İstanbul’un birçok ilçesindeki sem ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
25.11.2019 Yaşam
22 Kasım Cuma İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri! BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintisi programı
22 Kasım Cuma İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri! BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintisi programı BEDAŞ, İstanbul’da yaşanacak planlı elektrik kesinti listesini yayımladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintisine göre İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 22 Kasım Cum İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri listesi…
22.11.2019 Yaşam
21 Kasım elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? (BEDAŞ listesi)
21 Kasım elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? (BEDAŞ listesi) BEDAŞ, İstanbul’da yaşanacak programlı elektrik kesintisi listesi yayınladı. İstanbul’da 21 Kasım 2019 Perşembe günü birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 21 Kasım 2019 Perşembe günü İstanbul'da elektrik olmayacak semtler…
21.11.2019 Yaşam
19 Kasım 2019 BEDAŞ elektrik kesintisi
19 Kasım 2019 BEDAŞ elektrik kesintisi BEDAŞ 19 Kasım Salı günü İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintisi listesini açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintisine göre İstanbul’da birçok ilçesindeki semt ve mahallerdeki elektrik kesintisi olacak. İşte 19 Kasım 2019 Salı günü BEDAŞ tarafından İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
19.11.2019 Yaşam
18 Kasım 2019 İstanbul BEDAŞ planlı elektrik kesintisi
18 Kasım 2019 İstanbul BEDAŞ planlı elektrik kesintisi BEDAŞ 18 Kasım 2019 İstanbul’da yaşanacak planlı elektrik kesintisi programını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan elektrik kesintisi programında İstanbul’da birçok semt ve mahalle de elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 18 Kasım 2019 İstanbul elektrik kesintisi programı…
18.11.2019 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Definecilik nedir? Definecilik neden yasak?
Definecilik nedir? Definecilik neden yasak? Toprak altına gömülerek saklanan, altın, para, değerli eşyaların tümüne define denir. Bu yer altında saklı bulunan gömüleri detektör aracılığıyla bulmaya çalışma işlemi ise defineciliktir. Çanakkale Lapseki’de kaçak kazı sırasında bulunan bin 500 yıllık mozaiğin gün yüzüne çıkarılmasıyla, definecilik hakkında merak edilenler de arttı. Peki, Definecilik nedir? Definecilik neden yasak?
11.10.2019 Yaşam
Siren Ertan kimdir?
Siren Ertan kimdir? Siren Ertan kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Hamileliği ile gündeme gelen Siren Ertan, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Bu gelişme gündeme bomba gibi düştü ve Siren Ertan'ın hayatı merakla araştırılmaya başlandı.
28.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Kayalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa kayalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.