Bedaş

Bedaş

Son dakika bedaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bedaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bedaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bedaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bedaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 bedaş haberi bulunmuştur. Tüm bedaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İstanbul elektrik kesintisi...
6 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İstanbul elektrik kesintisi... İstanbul elektrik kesintisine dari güncel bilgiler elimize ulaşmaya başladı. BEDAŞ'ın yer verdiği duyuruda 6 Aralık 2023 Çarşamba İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanak ilçeler açıklandı. Planlı bir kesintinin uygulanacağı ilçeler arasında Fatih, Bakırköy, Bağcılar, EyüpSultan, Beylikdüzü yer aldı. Peki yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? Detaylar haberimizde.
5.12.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi Elektrikler ne zaman gelecek sorusu araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları paylaştı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek?
28.11.2023 Gündem
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek?
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs BEDAŞ elektrik kesintisi listesi için aramalar arttı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruya göre İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ yayımladığı planlı kesinti programında Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve daha birçok ilçede bugün elektrik kesintisi yaşanacağı görülüyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını sorguluyor.
16.11.2023 Gündem
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruyla birlikte, İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı. Bugün Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Arnavutköy elektrik kesintisi yapılacak ilçeler arasında yer alıyor. İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
16.11.2023 Gündem
Yemek pişirmek için yakılan ateş her şeyini yaktı!
Yemek pişirmek için yakılan ateş her şeyini yaktı! Burdur'da, bahçede yemek pişirmek için yakılan ateşten çıkan yangında ev ile bitişiğindeki samanlık ve ahır tamamen yandı.
19.09.2023 Yaşam
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama Şişli Fulya Mahallesi'nde Cuma akşam saatlerinde yeraltı elektrik kablolarında yaşanan elektrik arızası nedeniyle 7 binaya 4 gündür elektrik verilemediği yönündeki iddialar üzerine BEDAŞ’tan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, arızanın gerçekleştiği alanda inşaat çalışmasına ait konteynerler bulunduğundan arızaya müdahalenin mümkün olmadığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı?
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ile birlikte mangalların durumu sorgulanmaya başlandı. İstanbul Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran­-15 Ekim 2023 tarihinde ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Peki, mangal yapmak yasak mı, ormanda mangal yasaklandı mı? Belgrad ormanında mangal yasak mı?
23.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 24 Haziran­ -15 Ekim 2023 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır." denildi.
23.06.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Elektrik şirketlerinden son dakika açıklaması! 8,7 milyon aboneyi kapsıyor
Elektrik şirketlerinden son dakika açıklaması! 8,7 milyon aboneyi kapsıyor BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, tüketicileri ‘planlı kesinti nedir, niçin yapılır?’ konularında bilgilendirmek üzere ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şebeke iyileştirme, tesislerin yenilenmesi ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edilerek, “Bu sırada çalışmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi adına zaruri olarak planlı kesintiler gündeme gelebilmekte. Planlı çalışmalar sırasında tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için 48 saat önceden kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılmakta” denildi.
16.09.2022 Ekonomi
Elektrik şirketlerinden planlı kesinti ‘yatırım ve bakım’ demek açıklaması
Elektrik şirketlerinden planlı kesinti ‘yatırım ve bakım’ demek açıklaması BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, tüketicileri ‘planlı kesinti nedir, niçin yapılır?’ konularında bilgilendirmek üzere ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şebeke iyileştirme, tesislerin yenilenmesi ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edilerek, “Bu sırada çalışmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi adına zaruri olarak planlı kesintiler gündeme gelebilmekte. Planlı çalışmalar sırasında tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için 48 saat önceden kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılmakta” denildi.
16.09.2022 Gündem
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 24 ilçede bugün başlıyor, 8 saate kadar sürebilir
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 24 ilçede bugün başlıyor, 8 saate kadar sürebilir İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak. Bugün, yarın ve cumartesi günleri 24 ilçede farklı saatlerde uygulanacak. Elektrik kesintileri 8 saate kadar ulaşabilir.
8.09.2022 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler! İstanbul’da elektrik kesintisi! 8-9 Eylül’de 24 ilçeye 8 saate yakın elektrik verilemeyecek. AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler ve mahalleleri paylaştı. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
8.09.2022 Gündem
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL...
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL... Ödemeler başladı. Resmi açıklama geldi. İstanbul'da sel felaketinden etkilenenler için nakit para yardımı yapılacak. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere’nin taşması sonucu Esenyurt’ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü. Yapılan incelemelerin ardından; AFAD Başkanlığı ve Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından taşkından zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesi yapılmaya başlanmıştır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika...
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika... İstanbul'u kuvvetli yağmur vurdu. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere'nin taşması sonucu Esenyurt'ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada , " 18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Gündem
İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı
İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı Son dönemde artan orman yangınlarına önlem olarak İstanbul Valiliği bir dizi karar aldı. İstanbul Valisi Yerlikaya "Ormanlık alanlara girişlerin 5 Temmuz 2022-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır" açıklaması yaptı.
3.07.2022 Gündem
İftardan imsak saatine kadar planlı kesinti yapılmayacak
İftardan imsak saatine kadar planlı kesinti yapılmayacak BEDAŞ, Ramazan ayı boyunca tüketicilerin enerjide sıkıntı yaşamaması için yatırım, bakım ve onarım çalışmalarının saatlerini yeniden düzenlediğini duyurdu. İstanbul Avrupa Yakası’nda iftardan imsak saatine kadar olan sürede, mesken ağırlıklı kullanıcıların bulunduğu bölgelerde acil olanlar dışında hiçbir kesinti gerçekleştirilmeyecek. Gün içerisinde yapılması kaçınılmaz olan kesintiler ise en geç saat 15.00 itibarıyla sonlandırılacak.
31.03.2022 Gündem
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Tam 6 bin 99 ton...
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Tam 6 bin 99 ton... Ayçiçek yağı fiyatlarının artmasının ardından ve stok haberleri sonrası kritik gelişme! Rusya’nın Yisk Limanı'ndan 9 Mart'ta çıkış yapan 6 bin 99 ton ayçiçek yağı yüklü Lilac isimli gemi bu sabah Mersin'e ulaştı. Gemideki tonlarca ayçiçek yağı, 5 mil açıktaki özel bir firmaya ait platformdan firmanın depolarına aktarılmaya başlandı.
16.03.2022 Ekonomi
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! Memur ve emekli milyonlar bekliyordu ve tarih verildi...
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! Memur ve emekli milyonlar bekliyordu ve tarih verildi... 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren 3600 ek göstergede bir aşama daha aşıldı. Hükümet ve Memur-Sen, öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubu çalışanını etkiyecek toplantı bugün yapıldı. 3600 ek gösterge düzenlemesi için yapılan ikinci toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri, Memur-Sen'den 11 sendika temsilcisiyle bir araya geldi. Üçüncü toplantının 10 Mayıs'ta yapılacağını söyleyen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Emekli maaş ve ikramiyelerine dokunacak şekilde bir yaklaşımı kamu tarafıyla paylaştık” dedi.
16.03.2022 Ekonomi
Akkuyu NGS'nin 1'inci ünitesine ait turbo jeneratörü sahaya ulaştı
Akkuyu NGS'nin 1'inci ünitesine ait turbo jeneratörü sahaya ulaştı Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Türkiye'nin ilk nükleer güç santrali olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali için Rusya'dan yola çıkarılan 1'inci güç ünitesine ait türbin tesisinin ana ekipmanları olan stator, turbo jeneratör rotoru ve düşük basınçlı silindir inşaat sahasına ulaştı.
16.03.2022 Ekonomi
Enflasyon, petrol, elektrik ve doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Nebati duyurdu: Hızlı bir şekilde normalleşecek
Enflasyon, petrol, elektrik ve doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Nebati duyurdu: Hızlı bir şekilde normalleşecek Enflasyon, petrol, elektrik ve doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Enflasyonu yıl sonu itibarıyla belli seviyeye getirip 2023 Haziran seçimlerinde tek rakamlı olma hususundaki kararlılığımızla devam ediyoruz. Enflasyonda mutlaka suretle yaz aylarından itibaren özellikle yılsonundan itibaren de düşüşü ve hızlı bir şekilde normalleşmeyi görmüş olacağız" dedi.
16.03.2022 Ekonomi
Elektrik tüketimi ile ilgili flaş uyarı! BEDAŞ resmen açıkladı: Yüzde 20...
Elektrik tüketimi ile ilgili flaş uyarı! BEDAŞ resmen açıkladı: Yüzde 20... Elektrik tüketimi ile ilgili flaş açıklama! BEDAŞ uyardı, can ve mal güvenliğini de tehdit ediyor. Elektrik tüketicilerinin sistemden bağlantı anlaşmalarının üzerinde güç çekmesi, elektrik altyapısında ağır hasara neden oluyor. İstanbul Avrupa Yakası’nda 5,3 milyondan fazla tüketiciye dağıtım hizmeti veren BEDAŞ, elektrik arızalarının yaklaşık yüzde 20’sinin ana kaynağı olan ‘güç aşımı’ konusunda tüketicileri dikkatli olmaya çağırırken, böyle bir durumda neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirmede bulundu.
16.03.2022 Ekonomi
Marmaray seferleri uzatıldı! Bakanlık duyurdu
Marmaray seferleri uzatıldı! Bakanlık duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 9-13 Mart'ta Marmaray seferlerinin saat 02.00'ye kadar devam edeceğini duyurdu. 
9.03.2022 Gündem
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir'
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir' İstanbul için AKOM'dan kritik açıklama geldi. AKOM kar yağışı için önlemlerini aldı. AKOM Meteoroloji Mühendisi Osman Çaylak "Perşembe sabah 05.00'ten sonra etkili olmasını bekliyoruz. Perşembe günü tam gün kar yağışı olacak. Çarşamba için zaten karla karışık yağmur yağacak diye uyarılar yapılmıştı. Çarşamba günkü yağışlar çok etkili olmayacak. 1987 yılı özel bir yıldı. Şu anki beklenen durum mart ayı ortalamalarının üzerinde 87 kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir gibi gözüküyor." diye konuştu.
9.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bedaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bedaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.