15 Ocak

15 Ocak

Son dakika 15 Ocak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Ocak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Ocak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Ocak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 ocak gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.149 15 ocak haberi bulunmuştur. Tüm 15 ocak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
Samsun'da 17 yaşındaki İpek’ten haber alınamıyor
Samsun'da 17 yaşındaki İpek’ten haber alınamıyor Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kaldığı Sevgi Evleri Sitesi’nden kaçtığı belirtilen İpek Bilecen’den (17) 19 gündür haber alınamıyor.
3.02.2024 Gündem
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye’nin ABD’den tedarik edeceği 40 adet F-16 blok 70 ve 79 adet modernizasyon kitine dair merak edilen tüm soruları cevapladı. MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "Bazı Yunanistan kaynaklı haber sitelerinde iddia edildiğinin aksine F-16 tedariki ve modernizasyonu konusu herhangi bir şarta bağlı değildir." denildi.
1.02.2024 Gündem
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Yeni düzenleme sonrası kılınan ilk cuma namazına giriş yoğunluğunun azaldığı görüldü. 
19.01.2024 Gündem
Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç imkansızı istiyor, 4 burç kendini buluyor, 5 burç gerçeklerle yüzleşiyor!
Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç imkansızı istiyor, 4 burç kendini buluyor, 5 burç gerçeklerle yüzleşiyor! Bu hafta gerçek anlamda her şey yıkılıp yeniden yapılandırılıyor. Değişim 15 Ocak haftasında başlıyor.. Astrolog Aygül Aydın, 15-21 Ocak haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
17.01.2024 Astroloji
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
15 Ocak reyting sonuçları: Pazartesi kim birinci oldu? Ömer, Safir, Kudüs Fatihi... Dün reytinglerde kim birinci oldu?
15 Ocak reyting sonuçları: Pazartesi kim birinci oldu? Ömer, Safir, Kudüs Fatihi... Dün reytinglerde kim birinci oldu? 15 Ocak Pazartesi reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Dün gece Safir, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (tekrar), Ömer, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, Kara dizisi (tekrar) ve Survivor All Star seyircisi ile buluştu. Dün reytinglerde kim birinci oldu?
16.01.2024 Televizyon
Survivor All Star'da bitmeyen tartışma: Son konseyde Turabi çaldı, Sercan söyledi! 15 Ocak eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da bitmeyen tartışma: Son konseyde Turabi çaldı, Sercan söyledi! 15 Ocak eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da oyunlar devam ediyor. Haftanın üçüncü eleme adayının belirlendiği oyun kıran kırana geçti. Konsey toplandı ve yine aynı ikili karşı karşıya geldi. Turabi, iddialarının arkasında durdu; Sercan, "Kendimi güvende hissetmiyorum" dedi. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler ve 15 Ocak eleme adayı...
16.01.2024 Televizyon
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesislerden oluşan 23 hedefin imha edildiğini duyurdu.
15.01.2024 Gündem
Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? 15 Ocak Kızıl Goncalar neden yok? İşte Fox Tv yayın akışı
Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? 15 Ocak Kızıl Goncalar neden yok? İşte Fox Tv yayın akışı FOX TV'de her hafta pazartesi akşamı seyircisiyle buluşan Kızıl Goncalar bu akşam TV yayın akışında yer almıyor. Geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmemesi sebebiyle "Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı, neden yok?" soruları gündeme geldi. İşte, 15 Ocak 2024 FOX TV yayın akışı ile Kızıl Goncalar yeni bölüm tarihi...
15.01.2024 Televizyon
Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? Laz Kızı Böreği tarifi ve malzemeleri: 15 Ocak Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği Yapımı
Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? Laz Kızı Böreği tarifi ve malzemeleri: 15 Ocak Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği Yapımı Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarihi ile ilgili aramalar arttı. Yeni haftanın ilk gününde Gelinim Mutfakta’da Laz Kızı Böreği yapılıyor. Lezzetiyle şapka çıkaran Laz Kızı Böreği nasıl yapılır, sorusuna yanıt arıyor. Kanal D canlı yayında izlenen Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarifi ve yapımını derledik. Peki, Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarifi…
15.01.2024 Televizyon
EFT'ler neden gitmiyor? Bekleyen EFT neden olur, FAST sistemi kapalı durumda ne demek? EFT'lerde sorun mu var 15 Ocak 2024?
EFT'ler neden gitmiyor? Bekleyen EFT neden olur, FAST sistemi kapalı durumda ne demek? EFT'lerde sorun mu var 15 Ocak 2024? EFT’lerde sorun mu var, bekleyen EFT ne demek? Bekleyen EFT ifadesi, para transferi yapmak isteyenler tarafından sabah saatleriyle karşılaşılan bir sorun oldu. EFT işlemleri, gönderen kişinin hesabından çıkan para miktarının alıcı kişinin hesabına ulaşmasıyla tamamlanır. Bugün EFT işlemleri "bekleme" aşamasında kalıyor. Peki, FAST ve EFT sorun mu var, neden gitmiyor? Bankalarda FAST EFT sorunu mu var?
15.01.2024 Ekonomi
E-Okul VBS neden açılmıyor, çöktü mü son dakika gelişmesi | 15 Ocak 2024 E-Okul'da sorun mu var?
E-Okul VBS neden açılmıyor, çöktü mü son dakika gelişmesi | 15 Ocak 2024 E-Okul'da sorun mu var? e-Okul VBS neden açılmıyor ve e-Okul çöktü mü son dakika gelişmeleri ile 15 Ocak Pazartesi günü takip ediliyor. 15 Ocak’ta e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yapmaya çalışan ve sorunla karşılaşan kullanıcılar sorunun kaynağını öğrenmek istiyor. e-Okul’a giriş yapmaya çalışan ve hata ile karşılaşan kullanıcılar ise “ E-okul çöktü mü, sorun mu var” sorularına cevap arıyor.
15.01.2024 Gündem
Pazartesi tüm okullarda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulacak
Pazartesi tüm okullarda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
14.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Ocak'ta yapılması planlanan aday tanıtımlarıyla ilgili, "Bu hafta da büyük ihtimalle Pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor ve pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz" dedi. İngiltere ve Amerika'nın Yemen'e yönelik başlattığı saldırıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orantılı bir eylem söz konusu değil. Bu yapılanların hepsi de orantısız güç kullanımıdır. Bu orantısız güç kullanımını şu anda Amerika aynı şekilde İsrail Filistin'de de yapmakta" ifadelerini kullandı. 
12.01.2024 Gündem
Halil Umut Meler geri döndü! İşte haftanın hakemleri
Halil Umut Meler geri döndü! İşte haftanın hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 20. haftasındaki maçlarda görev alacak hakemleri açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi Süper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık Süper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024 Beşiktaş
CHP Kadıköy belediye başkan adayı kim? AK Parti, MHP, İYİ Parti Kadıköy belediye başkan adayları 2024
CHP Kadıköy belediye başkan adayı kim? AK Parti, MHP, İYİ Parti Kadıköy belediye başkan adayları 2024 İstanbul Kadıköy Belediye Başkan adayı kim oldu? Türkiye’de yerel seçim maratonu başladı. Bu yıl il, ilçe, köy ve mahalle seçimleri yapılacak. Belediye başkanları ve muhtarlar için aday belirleme süreci, devam ederken AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı merak konusu oldu. İşte detaylar…
10.01.2024 Gündem
15 tatil ne zaman 2024, tatil 1 ay mı oldu? Sömestr tatili kaç gün 2024?
15 tatil ne zaman 2024, tatil 1 ay mı oldu? Sömestr tatili kaç gün 2024? Sömestr tatili 1 ay mı oldu, yarıyıl tatili kaç gün 2024? Okullar 1 ay tatil olacak iddiaları birçok öğrenci tarafından heyecan yarattı. Öğrenciler, 15 tatil olarak da bilinen yarıyıl tatiline 15 Ocak’ta başlayacak. Cuma günü karne dağıtılacak. 2023/2024 1. dönemi, 5 Şubat tarihinde okulların açılmasının ardından 2. dönem başlayacak. Peki, 15 tatil 30 gün mü oldu 2024? 15 tatil 1 ay mı? 15 tatil kaç gün?
10.01.2024 Eğitim
AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak?
AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak? 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde il, ilçe ve büyükşehir belediye başkanları belli olacak. Seçime kısa bir süre kala AK Parti, adaylarını açıklamaya başladı. Bu illerden birisi de Trabzon oldu. AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu sorusu da gündemdeki yerini aldı. Trabzonlu vatandaşların merakla araştırdığı bu sorunun cevabı 15 Ocak'ta belli olacak. Peki AK Parti Trabzon Belediye Başkanı ne zaman açıklanacak?
8.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade ederek 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Gündem
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Gözler, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere aday gösterilecek isimlerde. 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adayları, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda duyurulacak.
7.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Ocak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 ocak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.