6Lı Masa

6Lı Masa

Son dakika 6lı masa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 6lı masa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 6lı masa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

6Lı Masa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 6lı masa gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 6lı masa haberi bulunmuştur. Tüm 6lı masa haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
6'lı Masa'nın 5 ayağı 31 Mart seçiminde çöktü
6'lı Masa'nın 5 ayağı 31 Mart seçiminde çöktü 2023 seçimlerinde ittifak yapan 6’lı Masa’nın CHP dışındaki 5 ayağı, 31 Mart seçiminde çöktü.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı. Partinin İstanbul adayı 9 Şubat'ta açıklanacak.
4.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti içerisindeki istifaların ardından dün sert açıklamalarda bulunmuştu. Planlı bir saldırının olduğunu ifade eden Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu da hedef almıştı. Genel seçim süreci hakkında konuşan Akşener, "Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi" dedi. Akşener'in 'korkak' sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yanıt geldi. Mansur Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor. Korkak falan değiliz" yanıtını verdi.
20.12.2023 Gündem
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı!
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü sosyal medya hesabından paylaştı. 6'lı masa ortakları, seçim sonrası gizli protokolden haberlerinin olmadığını söyleyerek Kılıçdaroğlu'nu hedef almışlardı. Ayrıca Özdağ, protokolden rahatsız olduğunu açıklayan Özgür Özel'e de sert sözlerle yüklendi.
23.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD'nin İsrail'e destek amacıyla Akdeniz'e uçak gemisi göndermesine tepki göstererek, "ABD uçak gemisi gönderiyor. Bay Amerika, Amerika nere, İsrail-Filistin nere? Ne işin var senin orada. Amerika gibi ülkeye barışı tesis mi yakışır, yoksa oraya benzinle körükle gitmek mi yakışır?" ifadelerini kullandı.
12.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için salona girmesinin öncesinde dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz. Kongrelerimizi hep kardeşlik havasında icra ettik. Sandıkta 17 zafere imza attık durmak yok. 31 Mart'ta AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsleyeceğiz." dedi.
7.10.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz"
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz" İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlere tek başına gireceklerini açıklamıştı. Akşener, katıldığı bir YouTube kanalında bir kez daha 3 büyükşehirde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Akşener, "Biz her yerde ayrı gireceğiz. İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık." çıkışını yaptı.
6.09.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi Afyonkarahisar Kocatepe’de açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerini değerlendiren eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, "Masadaki ortakların hepsine racon kesti, fırça çekti ve 'Hiçbirinizi istemiyorum' dedi. Yani burada Kemal beye de hatta iki tane çok methettiği belediye başkanına da. Bundan sonraki seçimler yine göreceksiniz, dönecektir. Söylediğim hep haklı çıkıyor. Yine ittifak yapacak. İttifaka veda etmedi. Ben ittifaka veda olduğunu zannetmiyorum. Bu meydan okumadır. Siyasetin dili, kimse bilmez bunu" diye konuştu. Sevigen, "Bazı beldelerde MHP ile de iş birliği yapabilir benim anladığım. Ama İstanbul'da, Ankara'da 'Fedakarlık yapmak bize düşer' demesi kapıları kapatmadığının belirtisidir" dedi.
26.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı 16'lı masa çıkışı sonrası Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
21.06.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
20.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na '6'lı Masa' taktiği! Kurultay tarihi için 2015 modeli
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na '6'lı Masa' taktiği! Kurultay tarihi için 2015 modeli CHP'de seçim sonuçlarının ardından başlayan 'değişim' tartışmaları sürüyor. İmamoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası Ankara'da ne konuşuluyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son bilgileri aktardı.
15.06.2023 Gündem
Yavuz Ağıralioğlu: 6'lı masa yanlıştı ve çöktü
Yavuz Ağıralioğlu: 6'lı masa yanlıştı ve çöktü 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Ağıralioğlu, "Benim öngörebildiğim bir sonuçtu. Seçmenin beklentileri ve hassasiyetleri kırmızı çizgilerle ilgili hatırlatıcı olduğum bir dünya şey söyledim ama muvaffak olamadım." ifadelerini kullandı. "6'lı masa yanlıştı" diyen Ağıralioğlu, "Masa genel olarak hayata değmez, entelektüel tartışmalara sıkıştı. Millet böyle gördü. Masa ilk defa gerçek gündemle toplandı. Aday kim olsun diye ve çöktü." şeklinde konuştu.
7.06.2023 Gündem
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Millet İttifakı'nın bir seçim ittifakı olduğunu ve seçimler bittiği için ittifakın sona erdiğini açıkladı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ise "İttifak dediğiniz şey bir iş birliğidir. Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir iş birliği içerisine girerler. Bunun adına 'ittifak' da diyebilirsiniz, 'iş birliği' de diyebilirsiniz; ama şu an itibarıyla gündemde iş birliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.
1.06.2023 Gündem
Bahçeli'den Sivas'ta konuştu: Koalisyonlar hiçbir sorunu çözemedi
Bahçeli'den Sivas'ta konuştu: Koalisyonlar hiçbir sorunu çözemedi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu siyaset üretemeyip noktanın ardına sığındığını belirterek “Noktalı siyaset olmaz” dedi.
23.05.2023 Gündem
AK Partili Zengin: Kılıçdaroğlu ve çevresinde müthiş keskin dönüşler var
AK Partili Zengin: Kılıçdaroğlu ve çevresinde müthiş keskin dönüşler var AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı.
23.05.2023 Gündem
Davutoğlu, Sinan Oğan ile görüştü
Davutoğlu, Sinan Oğan ile görüştü Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile görüştü.
18.05.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dağ seçim süreci ile ilgili olarak, 'Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Milletimiz Erdoğan'a güçlü destek verecek.' dedi. Dağ ayrıca 6'lı masaya tepki gösterirken, 'Son kullanma tarihi 28 Mayıs'a kadar uzamış oldu. Kılıçdaroğlu, CHP’ye siyasi kazık atmıştır.' ifadelerini kullandı.
17.05.2023 Gündem
İşte liderlerin 2’nci tur yol haritası! Seçim stratejileri belli oldu
İşte liderlerin 2’nci tur yol haritası! Seçim stratejileri belli oldu 28 Mayıs’taki ikinci tur öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun seçim stratejileri de belli oldu. Erdoğan televizyon programlarına ağırlık verirken deprem bölgesi başta olmak üzere birçok şehre ziyaretler ve mitingler de yapacak. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise ikinci tur için teröre karşı güçlü vurguyla sahaya inmeye hazırlanıyor.
17.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

6Lı Masa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 6lı masa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.