Zodyak

Zodyak

Son dakika ZODYAK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ZODYAK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ZODYAK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zodyak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zodyak gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 zodyak haberi bulunmuştur. Tüm zodyak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır’da kaybolan 68 yaşındaki vatandaş 30 saattir aranıyor
Diyarbakır’da kaybolan 68 yaşındaki vatandaş 30 saattir aranıyor Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde akrabasını ziyaret etmek için evinden çıkan 68 yaşındaki vatandaş, 30 saattir ekiplerin yoğun çalışmasıyla aranırken, kayıp şahsın telefonuna rastlandı.
9.01.2024 Gündem
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama Ali Sabancı'nın kullandığı Zodyak bot Yunan adası Lipsi'de kayalıklara çarptı. Kendisi ve eşi Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi.
26.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
2023 Kova Çağı olacak! Yeni yılda burçları neler bekliyor? 2023 yılının en şanslı burçları hangileri? İşte tüm burçlar için 2023 burç yorumları!
2023 Kova Çağı olacak! Yeni yılda burçları neler bekliyor? 2023 yılının en şanslı burçları hangileri? İşte tüm burçlar için 2023 burç yorumları! 2023 yılına kısa bir süre kaldı. Pek çok kişi yeni yılı sabırsızlıkla beklerken, yeni yılda burçların neler yaşayacağı, aşk ve iş hayatında nelerin beklediği sıklıkla araştırılıyor. Yeni yıl hedeflerinin gerçekleşmesi için dilekler şimdiden dilenirken hepimizin dört gözle beklediği bazı hedeflerin gerçekleşmesi için 2023 yılını da beklemeye koyulduk. Hedeflere kendimiz için ulaşmayı ne kadar istesek de, kısıtlamalar ve çevresel faktörlerin yanında içsel dünyamızda da neler yaşadığımız önem taşıyor. Astrologlara göre, yeni yılda burçları bekleyen pek çok yenilik var. Gezegenlerin, zodyak burçlarının enerjileri yeni yıla damgasını vuracak ve hepimizi etkileyecek. Peki, 2023’te burçları neler bekliyor? 2023 yılının en şanslı burçları hangileri? 2023 yılında iş ve aşk hayatında burçlar neler yaşayacak? İşte tüm burçlar için 2023 yılı yıllık burç tahminleri!
26.12.2022 Astroloji
İstanbul'da özel harekat polisinden nefes kesen tatbikat
İstanbul'da özel harekat polisinden nefes kesen tatbikat İstanbul'da 540 özel harekat polisi, yıl sonu tatbikatı gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaç'ın yönettiği tatbikatta polisler helikopterlerle araziye indi, gerçek mermilerle çatıştı. Zodyak botlarının da katıldığı tatbikatta helikopter boş araziye atış yaptı.
17.12.2022 Gündem
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı Antalya’da lüks gezi yatı 6 kişiyle çıktığı turda denizin ortasında alev aldı. Lüks yatta bulunanlar Sahil Güvenlik zodyak botlarıyla diğer yatlara aktarılırken, çevredeki vatandaşlar jet-ski ve sürat tekneleri ile su püskürterek alevleri söndürmeye çalıştı.
15.09.2022 Yaşam
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran?
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran? 24 Haziran ne olacak, 24 Haziran gezegen dizilimi saat kaçta başlıyor? 21 Haziran ekinoksunu geride bıraktık ve Yengeç burçlarının dönemi ile birlikte yaz mevsimine girdik. 24 Haziran bugün ise gezen dizilimi olacak. Peki, 24 Haziran 2022 ne olacak, Deprem olacak mı 24 Haziran?
24.06.2022 Astroloji
En sinirli burç hangisi? Burçların sinirliyken davranışları!
En sinirli burç hangisi? Burçların sinirliyken davranışları! Burçlar ve yükselen burçlar kişilerin bazı karakter özelliklerinin belirleyicisidir. Astrolojide derine inildiğinde, bazıları daha sakinken bazılarının da sinirli olduğu gözlemlenebilir. Agresif burçlar, doğuştan savaşçı ve çatışmadan kaçınmayan yapılarıyla ön plana çıkar. Peki, En sinirli burç hangisi? Burçlar öfke anında nasıl davranır? Burçların sinirliyken davranışları!
27.04.2022 Astroloji
En zeki burç hangisidir? İşte en zeki burçlar sıralaması!
En zeki burç hangisidir? İşte en zeki burçlar sıralaması! Dünyanın en zeki insanlarının birçok ortak özelliği vardır. Doğuştan zekidirler, kolayca fikir üretebilirler ve genellikle onları başarıya götüren güçlü bir iş ahlakına sahiptirler . Bu nitelikler, yeni icatlar yaratmalarına, işitsel veya görsel şaheserler yazmalarına veya dünyayı değiştiren şirketler kurmalarına yardımcı olabilir. Ama neden bazı insanların diğerlerinden daha zeki olduğunu hiç merak ettiniz mi? Astrolojinin bununla bir ilgisi olabilir. Peki, En zeki burç hangisidir? En zeki burçlar sıralaması…
25.04.2022 Astroloji
Burçların negatif özellikleri nelerdir? Hangi burcun hangi özelliği kötüdür? İşte burcunuza göre en toksik kişilik özelliğiniz!
Burçların negatif özellikleri nelerdir? Hangi burcun hangi özelliği kötüdür? İşte burcunuza göre en toksik kişilik özelliğiniz! Bazı burçlar her şekilde masum ve mükemmel olduklarını düşünmek isteyebilirler. Ama gerçek biraz farklı olabilir. Bazıları ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarında mükemmel olabilirler ancak, çoğu zaman en yakın arkadaşlarının ve sevdiklerinin bile zorlayan şeyler yapabilirler. Biz de burçların olumsuz özelliklerini derledik. Peki, Burçların negatif özellikleri nelerdir? Hangi burcun hangi özelliği kötüdür? İşte burcunuza göre en toksik kişilik özelliğiniz!
11.04.2022 Astroloji
Kaplan Yılı nedir, özellikleri? 2022 Çin takvimi Kaplan Yılı nasıl geçer, ne alama geliyor?
Kaplan Yılı nedir, özellikleri? 2022 Çin takvimi Kaplan Yılı nasıl geçer, ne alama geliyor? Çin'in başkenti Pekin'de geleneksel 12 Hayvanlı Ay Takvimi'ne göre 1 Şubat'tan itibaren 'Öküz Yılı' geride bırakılarak 'Kaplan Yılı'na girildi. Çin Yeni yılı bu yıl şubat ayının ilk haftasında kutlanacak. Bu yıl 1-3 Şubat tarihlerinde Çin'de 'Kaplan Yılı'nın gelişi kutlanacak. Peki, Kaplan Yılı nedir, 2022 Kaplan Yılı özellikleri nelerdir?
2.02.2022 Gündem
Oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor?
Oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Oğlak burcunun yöneticisi olan gezegen, bu burcu pek çok açıdan ciddi anlamda etkiler. Tabii bulunduğu yere ve Zodyak’a bağlı olarak bu durum değişkenlik gösterebilir. Peki oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Oğlak burcuyla ilgili detayları ile derledik.
21.01.2022 Astroloji
Yükselen yengeç burcu özellikleri nelerdir?
Yükselen yengeç burcu özellikleri nelerdir? Burçlar, insanların özelliklerini belirleyen önemli bir etkendir. Yıldız takımlarına verilen ad olan burçlar, Zodyak sisteminindir. Zodyak sisteminde toplamda 12 burç bulunur. Yengeç bu burçlardan biridir. Yaz aylarında doğan insanların burçlarından biri olan aynı zamanda yükselen burçta olabilir. Yükselen yengeç burcu özellikleri nelerdir? Yengeç burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri arasında neler vardır? Yükselen yengeç burcunu detayları ile derledik.
19.01.2022 Astroloji
Yükselen yay burcu özellikleri nelerdir?
Yükselen yay burcu özellikleri nelerdir? Burçlar, insanların doğduğu tarih ve saate bağlı olan aynı zamanda kişilerin özelliklerini belirleyen unsurlardır. Zodyak sisteminde yer alan 12 burcun her biri belirli bir tarih aralığını kapsar. Ayrıca her bir doğum saati de yükselen burcu belirler. Yayda bu 12 burçtan biridir. Peki, yükselen yay burcu özellikleri nelerdir? Yay burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri nasıldır detayları ile derledik.
19.01.2022 Astroloji
Yükselen başak burcu özellikleri nelerdir?
Yükselen başak burcu özellikleri nelerdir? Herkesin bir burcu birde yükselen burcu bulunur. Çünkü her kişinin bir doğum tarihi ve bir doğum saati vardır. Başak burcu da Zodyak'ın 12 burcundan biridir. Aynı zamanda Başak burcu kişilerin yükselen burcu da olabilir. Peki, Yükselen Başak burcu özellikleri nelerdir? Başak burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri nelerdir? Yükselen başak burcunu tüm detayları ile derledik.
18.01.2022 Astroloji
Aslan burcu gezegeni nedir? Aslan burcu hangi gezegeni temsil ediyor?
Aslan burcu gezegeni nedir? Aslan burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Burçları yöneten gezegenler bulunmaktadır. Burçları yöneten gezegenler birbirinden farklı olmaktadır. Gezegenlerin hareketleri de burçlar üzerinde etki yaratmaktadır. Bu burçlardan birisi de aslan burcudur. Peki, aslan burcu gezegeni nedir? Aslan burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Sizlere aslan burcu gezegeni hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
13.01.2022 Astroloji
Yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri
Yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri Her insanın kendi burcunu yanı sıra ayrıca bir yükseleni bulunur. En az kişinin kendi burcu kadar yükselen burcu da pek çok açıdan bireyi etkiler. Peki, yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri üzerine merak edilenleri derledik.
18.01.2022 Astroloji
Akrep burcu gezegeni nedir? Akrep burcu hangi gezegeni temsil ediyor?
Akrep burcu gezegeni nedir? Akrep burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Akrep burçları öncülüğü ile bilinen ve aldığı enerjiyi etrafına saçma konusunda başarılı olan burçlardan birisidir. Astroloji ile ilgili olan kişiler akrep burcu gezegeni hakkında merak etmektedir. Peki, akrep burcu gezegeni nedir? Akrep burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Sizlere akrep burcu gezegeni hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
10.01.2022 Astroloji
Tunca Nehri'nde kadın cesedi bulundu
Tunca Nehri'nde kadın cesedi bulundu Edirne'de, köprü yakınından geçenlerin ihbarıyla Tunca Nehri'nde kadın cesedi bulundu. Cansız beden, otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.
22.12.2021 Gündem
Yengeç burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Yengeç burcu erkekleri evlilikte nasıldır?
Yengeç burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Yengeç burcu erkekleri evlilikte nasıldır? Astronominin başlangıcı tarih öncesine kadar dayanmaktadır ve ilk burç bilgisinin Hazreti İdris'e verildiği tahmin edilmektedir. Daha sonra Babiller, Sümerler ve Mısırlılar gibi kadim toplumlar astronomiyi yalnız bilim ve gerçeği öğrenmede değil aynı zamanda sosyal gereksinimleri için de kullanmaya başlamışlardır. Bu sebeple astronomi ilk çağlarda büyü ya da dinsel tören olarak kabul edilmekteydi. Takım yıldızlar da bu inanışların uzantısı olarak ortaya çıkmıştır.
16.02.2022 Astroloji
Aslan Burcu Erkeği Kiminle Evlenmelidir? Aslan Burcu Erkekleri Evlilikte Nasıldır?
Aslan Burcu Erkeği Kiminle Evlenmelidir? Aslan Burcu Erkekleri Evlilikte Nasıldır? Zodyak'ın 12 burcu bulunmaktadır. Bu burçlar, her biri farklı tarihleri kapsayıp yine her biri farklı özelliklere sahiptir. Bununla beraber burçların daha düzenli bir ilişki kurabilmeleri yine burçlarına göre planlanabilir. 12 burçtan biri olan aslan burcu erkeğinin de evlilikte, diğer burçlara göre daha iyi anlaştığı ve daha düzenli bir ilişkiye sahip olması beklenen burçlar vardır. Ayrıca aslan burcu erkeğinin evlenmek ve ilişki kurabilmesi için karşı tarafta aradığı kendine hitap eden birçok özellik vardır.
16.02.2022 Astroloji
Oğlak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu kadını aşık olursa ne yapar?
Oğlak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu kadını aşık olursa ne yapar? Zodyak burçları arasında yer alan oğlak, inadıyla ün yapmış durumdadır. Dolayısıyla bu burcun insanın aşık olunca nasıl davrandığı özellikle karşı taraftan oldukça merak edilir. Oğlak burcu kadınını etkilemek isteyenlerin, bu burcun yönlerini iyice öğrenmesi gerekir. Ufak ipuçları sayesinde oğlak kadınının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını fark edebilirsiniz.
16.02.2022 Astroloji
11 yaşındaki Muhammet gölde boğuldu
11 yaşındaki Muhammet gölde boğuldu Erzurum'un Uzundere ilçesinde Muhammet Taha Altay (11), serinlemek için girdiği Tortum Gölü’nde boğuldu.
26.07.2021 Gündem
Şahan Gökbakar’ın villasındaki iskele için karar verildi
Şahan Gökbakar’ın villasındaki iskele için karar verildi Muğla MUĞLA Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nce komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel mülktür' tabelası asmasıyla ilgili başlatılan inceleme tamamlandı.
13.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zodyak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zodyak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.