Gazete Vatan Logo

Yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri

Her insanın kendi burcunu yanı sıra ayrıca bir yükseleni bulunur. En az kişinin kendi burcu kadar yükselen burcu da pek çok açıdan bireyi etkiler. Peki, yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri üzerine merak edilenleri derledik.

Yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri

Burç olarak diğer burçlardan biraz daha öne çıkan kova burcu, aynı zamanda yükseleni üzerinden de pek çok kişiyi etkiler. Ayrıca yükselen kova burcu içerisinde olan kişilerin karakteristik özellikleri ve davranışlarını gösterir.

 YÜKSELEN KOVA BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

 Yükselen kova burcu içerisinde olan kişiler hem inatçı hem de yenilikçi bireylerdir. Temel felsefe açısından bu yönleriyle karakteristik özelliklerini ortaya çıkarırlar. Özellikle inatçı olmalarının yanı sıra tembel insanlardan hoşlanmayan kişilerdir. Girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çekmeleri ile beraber, diğer kişilerden kendilerini önemli oranda ayırırlar.

 Farklı karakter yapılarına sahiplerdir ve aynı zamanda daha geniş bakış açıları bulunur. Bu da başka insanların göremediklerini görmelerine fırsat vermektedir. Tabii en önemli karakteristik özellikleri içerisinde özgür olmaları gelir. Bu sebepten dolayı ikili ilişkilerde bazı dönemler birtakım sıkıntılar yaşarlar.

 KOVA BURCU YÜKSELENİ OLAN İNSANLARIN GENEL ÖZELLİKLERİ

Haberin Devamı

 Yönetici gezegeni Uranüs olması ile beraber kova burcu yükseleni 11. zodyak içerisinde yer alır. Bu yönüyle arkadaşlık kurma ve sosyal ortamları girme konusunda oldukça başarılı bir yapıya sahiplerdir.

 Akıllı karakterlerinin olması ile beraber, girdikleri ortamda hemen dikkat çekmeyi başarırlar. İnsanlarla beraber olmayı seven, etkinlik düzenlemekten de seyahat etmekten hoşlanan kişiler olarak öne çıkarlar. Özellikle fikirleri, sergilemiş oldukları imajları ve gerçekleştirdikleri akıcı konuşmaları insanları önemli oranda etkileyen bir karaktere sahiptir.

  KOVA BURCU YÜKSELENİ

 Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri arasında özellikle yenilikçi bir yapı gelir. Aynı zamanda özgürlüklerine düşkün olmaları ile bu durum temel felsefeleridir. Sosyal olmayı severler ancak aynı zamanda tek başına vakit geçirmekten de hoşlanırlar. Her zaman çevresindeki diğer insanlardan bir adım önde olurlar. Aynı zamanda düşünceleri fikirleri ve bakış açıları ile çevresindeki insanları etkilerler.

Haberin Devamı

 Pozitif enerjiye sahip olmalarının yanı sıra ayrıca sır tutma yetenekleri ile dikkat çekerler. Kendinden emin, saygılı, sevgi dolu ve çevresindeki insanların sevgisini kazanmış kişiler olduklarını söylemek mümkün. Bununla birlikte kibar ve centilmen kişiler olarak da ön plana çıkarlar. Olaylar karşısında duygusal bir tavır içerisinde olmak yerine, daha akılcı ve pratik çözümlere yönelirler. Bu yönleriyle herhangi bir soruna çözüm bulma noktasında önemli bir yetenekleri olduğunu ifade etmek gerekir.