Gazete Vatan Logo

Yükselen yay burcu özellikleri nelerdir?

Burçlar, insanların doğduğu tarih ve saate bağlı olan aynı zamanda kişilerin özelliklerini belirleyen unsurlardır. Zodyak sisteminde yer alan 12 burcun her biri belirli bir tarih aralığını kapsar. Ayrıca her bir doğum saati de yükselen burcu belirler. Yayda bu 12 burçtan biridir. Peki, yükselen yay burcu özellikleri nelerdir? Yay burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri nasıldır detayları ile derledik.

Yükselen yay burcu özellikleri nelerdir?

Yay burcu, 12 burç içerisinde 9. Sırada yer alır. Tarih aralığı ise 22 Kasım ve 21 Aralık'tır. Ancak yükselen yay tarihe göre belirlenmez. Kişinin doğum saatine ve tarihine bağlıdır. Yükseleni doğru bulabilmek için mutlaka doğum saati bilinmelidir.

YÜKSELEN YAY BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükselen yaylar, diğer burçlardan farklı olarak özgürlüklerine düşkün olmaları ile bilinirler. Yükselen yaylar içi dışı bir insanlardır. Hatta bu özellikleri bazen patavatsızlık olarak algılanabilir. Gezmeyi çok severler. Maceraperest bir yapıları vardır. Her yerde her şeyde kendilerine bir eğlence bulabilirler. Spor yapmayı da severler. Vücutları genelde biçimli güzel ve kaslı olur. Sevecen be merhametli bir yapıları vardır. Empati yapmayı iyi bildikleri için karşılarındaki insana asla kötülük yapamazlar.

Karşısında bulunan insanın her zaman iyiliğini düşünür. Bu durum bazen başına dert olsa da onlar asla iyilikten yana olmayı bırakmazlar. Dış görünüşleri oldukça havalıdır. Onları tanımadan ilk kez görenler burnu havada ve kibirli olduğunu düşünebilir. Sohbet ettikçe ve tanıdıkça tüm düşünceleri değişir. Yay yükselen kişileri samimiyeti severler. Samimi olmayan insanları çevrelerinde istemezler. Onlarla geçinmek kolaydır. Her ortama ayak uydururlar.

Haberin Devamı

YAY BURCU YÜKSELENİ OLAN İNSANLARIN GENEL ÖZELLİKLERİ

Yay burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri arasında hırslı bir yapıya sahip olmaları yer alır. İstedikleri her zaman elde etmek isterler. İstediği bir şey için varını yoğunu ortaya koyar. Kinci bir insan değildir ancak hırslı yapıları bazen gözünü karartabilir. Kendilerine yapılan ne iyiliği ne kötülüğü asla unutmazlar ve bir gün karşılığını vermek için beklerler. Yay yükselenin olumsuz bir özelliği kararsız ve değişken olmasıdır.

Kararlarından hemen vazgeçebilirler. Bu yüzden kolay kolay memnun olmazlar. Dışa dönük ve sosyal olmaları ile bilinirler. Yükselen yaylar arkadaş ortamlarında aranan isim olurlar. Onların bir ortama girmesi ile tüm hava değişir ve eğlence artar. İletişimleri kuvvetlidir. İyi bir konuşmacıdır. Enerjiktirler. Yorulmak nedir pek bilmezler. Her işe kendileri yetişmek isterler. Bu durum onları psikolojik olarak zedeleyebilir. Motivasyonlarını her zaman güçlü tutarlar.

Haberin Devamı