Gazete Vatan Logo

Aslan burcu gezegeni nedir? Aslan burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Burçları yöneten gezegenler bulunmaktadır. Burçları yöneten gezegenler birbirinden farklı olmaktadır. Gezegenlerin hareketleri de burçlar üzerinde etki yaratmaktadır. Bu burçlardan birisi de aslan burcudur. Peki, aslan burcu gezegeni nedir? Aslan burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Sizlere aslan burcu gezegeni hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

Aslan burcu gezegeni nedir? Aslan burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Burçların yönetici gezegenleri birbirinden farklılık göstermektedir. Burçlar üzerinde gezegenlerin etkisi de bu nedenle farklı olmaktadır. Burçların gezegenleri pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Aslan burcu gezegeni de bu sebeple pek çok kişide merak uyandırmaktadır.

Aslan Burcu Gezegeni Nedir?

Zodyak'ın 5. evresinde olan burç aslan burcudur. Aslan burcunun gezegeni ise Güneş'tir. Aslan burcunun sosyal yaşamını, çocuklarını, tutkularını, aşklarını ve maceralarını güneş gezegeni etkilemektedir. Zodyak'ın 5. evi yaratıcılık konusunda etkili olmaktadır. Bireylerin toplumda var olma savaşı zihinsel ve fiziksel yaratıcılıklarını etkileyen bir unsurdur.

Güneş gezegeni aslan burcunda aktif olarak etki göstermektedir. Bu durum da aslan burcu olan kişilerin doğum günlerini olumlu bir şekilde etkilemektedir. Bu sebeple aslan burcu olan kişiler doğum günlerinde kendilerini enerji dolu hissederler.

Güneş yönetiminde olduğu zamanda aslan burcu sakinleşmesi gerekir. Özellikle kronik bazı sıkıntılar aslan burçlarında görülebilir. Kalp hastalıkları konusunda da dikkat edilmesi gerekir. 

Haberin Devamı

Aslan Burcu Hangi Gezegeni Temsil Ediyor?

Zodyak çevresinde güneş yılda 1 tur dönmektedir. Güneş bulunduğu burçları 1 ay süresince etkisi altına almaktadır. Aslan burcu da güneş grubunda yer almaktadır. Bu sebeple güneş gezegeni aslan burcunda olduğu zaman aslan burcu olan kişiler olumlu bir şekilde etkilenmektedir.

Aslan burcu olan kişiler cömert insanlardır. Ayrıca bu kişiler plan kurma yetenekleri de gelişmiştir. Güneş aslan burcunda iken bu duygular daha yoğun yaşanmaktadır. Ayrıca aslan burcunun özellikleri güneşin bu konumunda da etkilenmektedir. Aslan burcu gezegeni olan güneş aslan burcunda olduğu zaman bu burç insanın yaşam enerjisi oldukça yüksek olmaktadır. Güneşin aydınlatıcı bir özelliği bulunmaktadır. Bu nedenle aslan burcu kişiler her zaman aktif ve parlak kişilerdir.

Aslan burcu gezegeni olan güneş aslan burcunda olduğu zaman kişiler etrafından sürekli saygı beklemektedir. Aslan burcunun en önemli özelliği özgüvenidir. Kendilerine çok fazla değer vermektedir. Bu sebeple psikolojik rahatsızlıklar da yaşayabilirler. 

Haberin Devamı

Aslan burcu kişiliklerinin gelişmesinde güneş başka bir gezegende ise bu kişilerin kendini anlatmakta zorluk çelmesine neden olur. Fakat güneş gezegeni aslan burcunda olması durumunda aslan burcu olan kişilerde merhamet ve şefkat duyguları da gelişmekte ve yükselmektedir.