Ali Sabancı

Ali Sabancı

Son dakika ali sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 774 ali sabancı haberi bulunmuştur. Tüm ali sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Deniz kazasında yaralanan Ali Sabancı taburcu oldu
Deniz kazasında yaralanan Ali Sabancı taburcu oldu Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte deniz kazası geçirerek ağır yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.
13.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı çiftine ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı çiftine ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde deniz kazası geçiren Sabancı çiftini hastanede ziyaret etti.
3.09.2023 Gündem
Ali Sabancı yoğun bakımdan çıktı
Ali Sabancı yoğun bakımdan çıktı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’da geçirdikleri bot kazasında yaralanmıştı. Ali Sabancı yoğun bakımdan çıktı.
31.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama Ali Sabancı'nın kullandığı Zodyak bot Yunan adası Lipsi'de kayalıklara çarptı. Kendisi ve eşi Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi.
26.08.2023 Ekonomi
Ev almak isteyenlere konut kredisi müjdesi! Detaylar ortaya çıktı
Ev almak isteyenlere konut kredisi müjdesi! Detaylar ortaya çıktı BDDK, ikinci konutunu alacak olanlara yönelik kredi kısıtlaması getirdi. Tüketicilerin ikinci ev alımında şartlar değiştirildi. İşte ev almak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar...
26.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Kaza sonucu iki isim de ağır yaralandı.
25.08.2023 Haber
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı!
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı! Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Gündem
Sabancı Ailesi'nin acı günü! Şevket Sabancı hayatını kaybetti...
Sabancı Ailesi'nin acı günü! Şevket Sabancı hayatını kaybetti... Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti. Sabancı'nın cenazesi cuma günü ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak ve Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek.
22.07.2021 Yaşam
Emine Erdoğan: Teknolojiyi tasarlayan ve üreten olmak en büyük hedefimiz
Emine Erdoğan: Teknolojiyi tasarlayan ve üreten olmak en büyük hedefimiz Emine Erdoğan, "Geleceği yazmaya niyetli genç kızlarımızı ve kadınlarımızı, insanı kendine esir eden değil, insana hizmet eden teknoloji dünyasına davet ediyorum." dedi.
27.11.2018 Gündem
Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar
Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar Erdoğan Demirören’in cenazesine iş, medya, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Fatih Camii’nde erken saatlerden itibaren bir araya gelen kalabalık, taziye çadırının önünde uzun kuyruk oluşturdu.
11.06.2018 Gündem
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören sonsuzluğa uğurlandı. Demirören için Fatih Camii'nde düzenlenen törene siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü isimler Erdoğan Demirören'in ardından duygularını paylaştı. Başbakan Binali Yıldırım, "Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için, çalışanın alın teri için ülkemizin kalkınması için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum"dedi. Bakan Albayrak ise "Türk enerji camiasına öncülük etti" ifadesini kullandı.
10.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 180 milyon doları buldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 180 milyon doları buldu Global Girişimcilik Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçtiğimiz 15 yılda yaptığımız reformlar ile ülkemize sınıf atlattık. Sadece 2006 yılından 2017 yılına kadar 180 milyar dolarlık uluslararası yatırım çekmiş bir ülkedir. Yüzde 7.4'lük büyüme ile G20'de birinci sırada, OECD'de ikinci sırada yer aldık. Türkiye'nin büyüme başarısı daha da iyi anlaşılacaktır.Kamu ve özel sektör yatırımlarının tutarı ilk defa 1 trilyon lirayı aşacak. Bu da 4 katlık bir artışa denk geliyor"dedi. Erdoğan, Türkiye'nin bu yıl 36 milyon turisti çekebileceğini dile getirdi. IMF örneğini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur baskısına karşı dolar yerine altınla borçlanmayı önerdi.
16.04.2018 Gündem
Ali Şen tarafını seçti! Seçimde...
Ali Şen tarafını seçti! Seçimde... Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, Fenerbahçe ve Türk futbolunun geleceğine ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Şen, Ali Koç’un başkan adaylığının Fenerbahçe için şans olduğunu ifade etti.
13.02.2018 Fenerbahçe
Ali Şen'den Ali Koç açıklaması
Ali Şen'den Ali Koç açıklaması Fenerbahçe kulübü eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. Şen, Aziz Yıldırım'ın hakem eleştirilerini kabul etmediğini söylerken "Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon" tezahüratı için de ne düşündüğünü dile getirdi.
6.02.2018 Fenerbahçe
Belediye istiyor
Belediye istiyor Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 13 Ocakta Trabzon Havalimanı’na indikten sonra pistten çıkarak, denize 25 metre kala saplandığı yamaçtan 5 gün sonra çıkarılan Boeing 737- 800 tipi yolcu uçağını sosyal ve kültürel hizmetlerde kullanılması için Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’dan istediklerini söyledi.
28.01.2018 Yaşam
Yazılımın sultanları ödüllerini aldı
Yazılımın sultanları ödüllerini aldı TOBB, Turkcell ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde hayata geçirilen “Geleceği Yazan Kadınlar” projesinin ödül gecesinde Türkiye’nin geleceğini yazacak kadınlar sahnedeydi. En başarılı üç projenin sahibi kadınlara ödülleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras tarafından verildi. Gökçe Demir ve Hilal Şener, ‘Otizmo’ adlı projeleriyle gecenin birincilik ödülünün sahibi oldu. Proje, Turkcell ve TOBB önderliğinde ticarileşme aşamasında desteklenecek.
24.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Mete Akyol son yolculuğuna uğurlandı
Mete Akyol son yolculuğuna uğurlandı Duayen gazeteci Mete Akyol, Büyükada'da bulunan Hamidiye Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Usta gazeteci Akyol'u son yolculuğunda CHP milletvekilleri Mehmet Haberal, Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Eski Milletvekillerinden gazeteci yazar Oktay Ekşi, Eski 1. Ordu Komutanı Hurşit Tolon, İş adamı Ali Sabancı'nın da aralarında bulunduğu siyaset, iş dünyası ve basın camiasında çok sayıda kişi uğurladı
29.09.2021 Gündem
Türk Sivil Havacılık Akademisi temel atma töreni yapıldı
Türk Sivil Havacılık Akademisi temel atma töreni yapıldı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, "Uluslararası kuruluşların öngörülerine göre, Türkiye önümüzdeki 5 yıllık dönemde havacılık sektöründe yıllık yaklaşık yüzde 6 büyüyerek Avrupa'da birinci ülke olacak" dedi.
7.09.2016 Ekonomi
Türk öğrencilere Sancar desteği
Türk öğrencilere Sancar desteği Nobel ödüllü bilim adamı Aziz Sancar’ın ABD’de hayata geçireceği Sancar Türk Kültür Merkezi projesi Çalık Holding ev sahipliğindeki bir davetle kamuoyuna tanıtıldı...
25.05.2016 Magazin
Spor saati
Spor saati PEGASUS Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, önceki gün Kuruçeşme’de görüntülendi...
22.05.2016 Magazin
Can’dan büyük destek
Can’dan büyük destek Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri, Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV) tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Polis Balosu’nun 34...
18.04.2016 Magazin
Sizin çocuğunuz maker mı?
Sizin çocuğunuz maker mı? Bazı çocuklar bilgisayarda oynuyor, bazıları ise oynamak yerine kodlamaya yöneliyor, teknolojik cihazlar ve hayatı kolaylaştıracak ürünler üretiyorlar. İşte yeni endüstri devriminin yeni oyuncuları, maker çocuklar...
16.04.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ali Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.