Gazete Vatan Logo

Oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Oğlak burcunun yöneticisi olan gezegen, bu burcu pek çok açıdan ciddi anlamda etkiler. Tabii bulunduğu yere ve Zodyak’a bağlı olarak bu durum değişkenlik gösterebilir. Peki oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Oğlak burcuyla ilgili detayları ile derledik.

Oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Her burcun kendine özgü yönetici gezegeni ya da gezegenleri bulunur. Bu gezegenler kişinin anlık durumu ile beraber davranış ve karakteristik özellikleri üzerinden etkileme durumunu gerçekleştirir. Bu sebepten dolayı pek çok kişi kendi burcu üzerinden yönetici gezegenleri öğrenmeye çalışmaktadır.

OĞLAK BURCU GEZEGENİ NEDİR?

Oğlak burcu gezegeni ve aynı zamanda yöneticisi Satürn gezegenidir. Özellikle bu burç içerisinde olan bireylerin hangi tercihler yapma eğiliminde olduklarını etkileme noktasında oldukça önemlidir. Kişinin seçimlerini ve ne yapması gerektiğine dair, burç ve zodyak üzerinden yönetici gezegeni ile etkileme gerçekleştirir. Ayrıca Satürn gezegeni oğlak burcu içerisinde olan kişilerin günlük yaşamındaki kararları üzerinden de ciddi anlamda bir etkileme gerçekleştirir.

Özellikle zor ve sıkıntılı günleri geçirmeden, rahata erişmenin mümkün olmadığını gösteren bir yönetici gezegendir. Mücadeleci ve fedakarlık ile beraber, kişinin refah kavuşacağına dair durumu anlatır.

OĞLAK BURCU HANGİ GEZEGENİ TEMSİL EDİYOR?

Haberin Devamı

Oğlak burcunu temsil eden gezegen olarak Satürn ön plana çıkmaktadır. Deniz keçisi olarak da bilinen oğlak burcunun yönetici gezegeni Satürn, birçok farklı durum altında etkileme gerçekleştirir. Adını Roma tarım Tanrısı ile medeniyetin, Sosyal düzen ile uyum kurucusundan almış bir gezegendir.

Her bir Zodyak burcunda 2 yıl geçirmesi ile beraber öne çıkan oğlak burcu, bu burç içerisinde olan kişileri karar verme aşamasında etkiler. Aynı zamanda yaşanacak olan zorluk ve zorlanmaları neticesinde, gelecek olan başarıları gösterir. Yaşanabilecek olan olası sınırlama ve daralma ile hayatın zorluklarının ardından, önemli bir yere gelme eğilimini belli eder.

OĞLAK BURCU GEZEGENİ

Bütün farklı burçlar aynı zamanda temsil edildikleri gezegen üzerinden bir bütündür. Bu doğrultuda birbirlerini etkilerler ve farklı durumlar ortaya çıkar. Temel olarak ise oğlak burcu gezegeni olan Satürn üzerinden, zorlukların arkasından gelecek başarıları anlatır. Özellikle bu başarılar çetrefilli bazı yollardan geçmeye dayanmaktadır.

Haberin Devamı

Eğer zorlukları ve mücadeleyi yaşamaz ise, başarının gelmeyeceğini anlatan bir yapı ortaya çıkarır. Ayrıca anlık duygu değişimine sahip olan oğlak burcu içerisinde olan bireylerde, Satürn gezegeni ile birlikte Karar ve fikir değişikliğine çok sık rastlanır. Zamanlamayı ve dakik olmaya özen göstermek, disiplinli kişiler olmak temel felsefeleri içerisinde yer alır.