Gazete Vatan Logo

Yükselen yengeç burcu özellikleri nelerdir?

Burçlar, insanların özelliklerini belirleyen önemli bir etkendir. Yıldız takımlarına verilen ad olan burçlar, Zodyak sisteminindir. Zodyak sisteminde toplamda 12 burç bulunur. Yengeç bu burçlardan biridir. Yaz aylarında doğan insanların burçlarından biri olan aynı zamanda yükselen burçta olabilir. Yükselen yengeç burcu özellikleri nelerdir? Yengeç burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri arasında neler vardır? Yükselen yengeç burcunu detayları ile derledik.

Yükselen yengeç burcu özellikleri nelerdir?

Yengeç burcu, hem ay burcu hem güneş burcu hem de yükselen burcu olabilmektedir. Yükselen burçlar kişilerin yaşam ve karakter yapılarını etkileyen önemli bir özelliktir. Kişilerin yaşam on görüleri ve kişisel özellikleri hakkında önceden bilgi sahibi olmak için yükselen burcuna bakılabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükselen yengeç burçlarının en çok bilinen özelliği duygusal olmalarıdır. Onlar mantıkları ile değil duyguları ile hareket eden insanlardır. Ruh halleri gün içerisinde hızlı şekilde değişebilir. Ağlarken bir anda gülmeye başlayabilirler. Yükselen yengeç burçlarının olumsuz bir özelliği de kıskanç olmalarıdır. Gördükleri güzel şeylere özenebilirler. Arkadaş çevreleri tarafından pek hoş karşılanmayan bu özellikleri yüzünden üzülebilirler.

Yükselen yengeçler aynı zamanda romantik kişilerdir. Partnerlerini hoşnut etmeyi severler ve karşılarındaki kişiden de aynı şekilde hoşluklar bekler. Yükselen yengeçlerin bir diğer özelliği de çok iyi ebeveyn olmasıdır. Anaç olması ile bilinir. Çocukları için varını yoğunu verir.

Haberin Devamı

YENGEÇ BURCU YÜKSELENİ OLAN İNSANLARIN GENEL ÖZELLİKLERİ

Yengeç burcu yükseleni olan kişiler korumacı bir tavır içerisinde olurlar. Sevdiklerini bir koruma çemberi içine alarak onları her daim korumak ve gözetmek isterler. Yükselen yengeçlerin bir diğer özelliği de geçmişe bağlı kalmalarıdır.

Geçmişte yaşanmış olan olayları çok zor kabullenirler ve geçmişte takılı kalırlar. Haksızlığa asla gelemezler. Haklarını aramak isterler. Ancak duygusal ve kırılgan bir yapıda olmaları onları zorlayabilir. Endişeli kişilerdir. Her zaman olayların kötü yönünü düşünerek kendilerine gereksiz endişeler verirler. Bazen bu yönleri negatif bir insan olarak algılanmalarına neden olur. Yükselen yengeçlerin bir diğer olumsuz özelliği de çıkarcı olmalarıdır. Onlar durumu bu şekilde görmeseler de çıkarları için karşılarındaki kişiden faydalanabilirler.

Gerçekten severlerle eşlerine sadık bir partner olurlar ve partnerlerini mutlu etmek için her yolu denerler. Hassas ve duygusal bir yapıya sahiptirler. Kolayca ağlayabilirler. İyi niyetli insanlardır. Bu yüzden insanlara yardım etmeyi de severler. Hatta bazen kendi dertlerini unutup karşı tarafın dertleri ile meşgul olurlar. Cömert ve eli açık kimselerdir. Yardım etmekten hiç kaçınmazlar. Sessiz ve sakin ortamları severler. Evde olmaktan daha fazla hoşlanırlar.

Haberin Devamı