Yazılı Sınav

Yazılı Sınav

Son dakika yazılı sınav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yazılı sınav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yazılı sınav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yazılı Sınav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yazılı sınav gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.072 yazılı sınav haberi bulunmuştur. Tüm yazılı sınav haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ortak sınavlar ne zaman yapılacak? (2. dönem ortak sınav konu dağılımı): Ortak sınavlar nasıl olacak, 2. Dönem ortak sınavlar ne zaman?
Ortak sınavlar ne zaman yapılacak? (2. dönem ortak sınav konu dağılımı): Ortak sınavlar nasıl olacak, 2. Dönem ortak sınavlar ne zaman? MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) 2. dönem ortak sınav takvimini paylaştı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde yapılacak ortak yazılı sınav tarihlerine yer verildi. Peki,  2.dönem ortak sınavlar ne zaman? MEB ikinci dönem ortak sınavlar test mi klasik mi olacak? İşte MEB ikinci dönem ortak sınav tarihleri…
23.03.2024 Gündem
EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS sonuç ekranı ile EKYS sonuç sorgulama! EKYS puanı kaç kez kullanılır?
EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS sonuç ekranı ile EKYS sonuç sorgulama! EKYS puanı kaç kez kullanılır? 2024-MEB-EKYS Sınav Sonuçları Açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 18 Şubat tarihinde düzenlenen, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023-MEB-EKYS) sonuçları açıklandı. Peki, EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS puanı kaç kez kullanılır?
9.03.2024 Gündem
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, okullarda yönetici seçme ve görevlendirme faaliyetlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre, ilk defa yönetici olacaklar için yazılı sınav şartı getirildi.
2.03.2024 Gündem
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli? 2024 Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı(MEB-EKYS) tarihi belli oldu. Sınava başvurular 4 Ocak-11 Ocak arasında alınmıştı. Peki, EKYS sınavı ne zaman? 2024 EKYS kaç saat, kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
16.02.2024 Gündem
Ortak sınav sonuçları açıklandı mı, 6. 9. sınıf ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Meb.gov.tr ortak yazılı sınav sorgulama ekranı…
Ortak sınav sonuçları açıklandı mı, 6. 9. sınıf ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Meb.gov.tr ortak yazılı sınav sorgulama ekranı… Ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. dönem 2. ortak sınav sonuçları için araştırmalar hızlandı. 2023-2024 Eğitim yılının 1. Dönem 2. yazılı ortak sınavlar yapıldı. Öğrenciler, ortak sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorguluyor.
27.12.2023 Eğitim
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “KPSS puanı baz alınarak Sosyal Güvenlik Kurumumuza alınarak 25 Müfettiş Yardımcısı personel alımı gerçekleştiriyoruz” dedi.
14.11.2023 Personel Alımı
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı?
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Vakıfbank sınav sonuçları merakla bekleniyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur olarak görevlendirilmek üzere yapılacak işe alım sınavı, 2 Kasım 2023 tarihinde yapılmıştı. Peki, Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, Vakıfbank işe alım sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Vakıfbank sınav sonuçları sorgulama ve görüntüleme ekranı…
7.12.2023 Personel Alımı
MEB duyurdu! Ortak sınav ile ilgili detaylar belli oldu
MEB duyurdu! Ortak sınav ile ilgili detaylar belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı, bu öğretim yılına mahsus olmak üzere, il ve ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacağını duyurdu.
27.09.2023 Eğitim
Adalet Bakanlığı 'görevde yükselme' sınav sonuçları açıklandı
Adalet Bakanlığı 'görevde yükselme' sınav sonuçları açıklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bakanlığın merkez teşkilatı ve adliyeler için 21 ünvanda açılan 'Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği' yazılı sınav sonucunun açıklandığını duyurdu.
22.09.2023 Gündem
Ortak sınav MEB tarihleri! Ortak sınav nasıl olacak, 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. sınıf ME ortak sınav konuları neler? Ortak sınav konu dağılımı, örnek sorular...
Ortak sınav MEB tarihleri! Ortak sınav nasıl olacak, 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. sınıf ME ortak sınav konuları neler? Ortak sınav konu dağılımı, örnek sorular... Milli Eğitim Bakanlığı'nca, 6'ncı sınıf Türkçe ve matematik ile 9'uncu sınıf Türk dili ve edebiyatı ve matematik dersleri için 1'inci dönem 2'nci ortak yazılı sınav tarihleri belli oldu. Peki, ortak sınav nedir, nasıl olacak? İşte ortak sınavı tarihleri, konuları ve örnek sorular…
20.09.2023 Eğitim
Ortaokul ve liselerde ilk kez yapılacak "ortak sınav" tarihleri belli oldu
Ortaokul ve liselerde ilk kez yapılacak "ortak sınav" tarihleri belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bu yıl ilk kez ortaokul 6. sınıfların "Türkçe" ve "matematik" dersleri ile lise 9. sınıfların "Türk dili ve edebiyatı" ve "matematik" derslerinin ikinci yazılı sınavlarını "ülke genelinde ortak sınav" olarak düzenleme kararı aldı.
20.09.2023 Eğitim
İlkokullarda yazılı sınav kalktı mı, okullarda yazılı sınav olacak mı? İlkokullarda artık sınav yok mu, ilkokullarda yazılı sınav kaldırıldı mı?
İlkokullarda yazılı sınav kalktı mı, okullarda yazılı sınav olacak mı? İlkokullarda artık sınav yok mu, ilkokullarda yazılı sınav kaldırıldı mı? İlkokullarda sınav kalktı mı 2023? Resmi Gazete'de yayımlanan kararla ilkokulda sınav sisteminde değişikliğe gidildi. Karara göre ilköğretimde yazılı sınav kaldırılırken ortaokul ve liseler için ise "ortak sınav" uygulaması başlayacak. Söz konusu karar sonrası kafa karışıklığı yaşayan veliler arama motorlarına yöneldi ve “okullarda sınav olacak mı 2023? İlkokullarda artık sınav yok mu, İlkokul 1 2 3 ve 4 sınıflarda yazılı sınavlar kaldırıldı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı.
11.09.2023 Eğitim
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yazılı sınavlar kalktı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yazılı sınavlar kalktı Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ölçme değerlendirme ile ilgili esasları düzenleyen yönetmeliğe göre, okullarda sınav haftası uygulaması yapılacak. Sınavların hangi tarihlerde yapılacağı, öğretim yılı başında ilan edilecek.
9.09.2023 Eğitim
(Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı) 103. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ÖGG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı?
(Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı) 103. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ÖGG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları sorgulama süreci başladı. 24 Haziran'da özel güvenlik görevlisi olmak için sınava katılan vatandaşlar Özel Güvenlik Görevlisi 103. ÖGG sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme Eğitimi Sınavı ÖGG sonuçları adayların T.C. kimlik numaraları ile sorgulanabilecek. Peki, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, 10. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2023 ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı...
18.07.2023 Çalışma Hayatı
Ankara merkezli FETÖ operasyonu: 14 gözaltı kararı
Ankara merkezli FETÖ operasyonu: 14 gözaltı kararı Başkentte 2008 yılında komiser yardımcılığına geçiş sınavında FETÖ/PDY örgüt üyelerinin soruları sızdırarak örgüt mensuplarına dağıttığının tespiti üzerine Ankara merkezli 12 ilde 14 örgüt mensubu hakkında gözaltı kararı verildi.
20.06.2023 Gündem
Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı!
Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı! Halkbank mülakat sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Halkbank personel alımı yazılı sınav sonuçları açıklandı. 1.375 kadro için mülakata girdi. Yazılı sınavda başarı sıralamasına giren adaylar mülakata davet edilecektir. Mülakat tarihi, saati, yeri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler https://halkbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilen sınav sonuç belgesinde belirtildi. Peki, Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, Halkbank mülakat sonuçları nereden öğrenilir? Halkbank mülakat sonuçları 2023
3.02.2023 Personel Alımı
12 yaşındaki kız öğrenci, sınıfın penceresinden atladı! Hayati tehlikesi var
12 yaşındaki kız öğrenci, sınıfın penceresinden atladı! Hayati tehlikesi var Elazığ'da, okulun 2’nci katından atlayan 7'nci sınıf öğrencisi M.Ö.'nün (12) yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Vücudunda kırıklar olan M.Ö.'nün, sağlık durumunun iyiye gitmesi durumunda ameliyata alınacağı belirtildi.
10.01.2023 Yaşam
Valeye yeni düzen! Belge şartı geliyor
Valeye yeni düzen! Belge şartı geliyor Valelere belge şartı başlıyor. Tecavüz ve uyuşturucu hükümlüsü vale olamayacak, psikoteknik rapor istenecek. Çizgiyi aşmadan parkedip, radyo açık gezmeyecekler.
13.12.2022 Gündem
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 ilde 2 bin personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 ilde 2 bin personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) duyurdu! 81 ile personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular ocak ayında başlayacak. Adayların Gelir İdaresi Başkanlığı’nın “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olmaları gerekiyor. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı başvuru şartları ne? Gelir uzman yardımcısı alımı şartları!
11.12.2022 Personel Alımı
2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne?
2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne? 2023 yılına kısa bir süre kala binlerce kişi ehliyet almak için sürücü kurslarının yolunu tutuyor. Yeni yılda artacak sınav ve harç bedellerine ek ehliyet kursaları da hizmetlerini zamlı olarak uygulayacak. Peki, 2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Hakimlik Savcılık sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 Adalet Bakanlığı hakimlik savcılık sınavı…
Hakimlik Savcılık sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 Adalet Bakanlığı hakimlik savcılık sınavı… Adalet Bakanlığı hakimlik savcılık sınavı geride kaldı. Başvuruların 4 - 11 Ekim 2022 tarihleri arasında alındığı Adalet Bakanlığı 2022 hakimlik ve savcılık sınavlarının 1. ve 2. oturumu bugün yapıldı. Peki, Hakimlik Savcılık sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
26.11.2022 Çalışma Hayatı
Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı
Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, 2022 Ziraat Bankası personel alımı yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ziraat Bankası personel alımı için yazılı sınav 5 Kasım'da yapıldı. Kasım ayının bitmesine az bir süre kala İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri Şubelerinde görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımlarına ilişkin gelişmeler yoğun bir şekilde takip ediliyor. İşte Ziraat Bankası sınav sonuçları hakkında merak edilenler ve Ziraat Bankası sınav sonucu sorgulama ekranı...
25.11.2022 Personel Alımı
ÖGG 100. Dönem sınav sonucu sorgulama! ÖGG sınav sonuçları 100. dönem ne zaman açıklanacak, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı?
ÖGG 100. Dönem sınav sonucu sorgulama! ÖGG sınav sonuçları 100. dönem ne zaman açıklanacak, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? 100. dönem ÖGG sınav sonuçları araştırmaları yoğunlaştı. ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt aranıyor. EGM tarafından 100. özel güvenlik sınavı 30 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi. Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir. Peki, ÖGG 100. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı? İşte ÖGG sınav sonucu sorgulama
18.11.2022 Çalışma Hayatı
ÖGG 100. dönem sınav sonuçları sorgulama! Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? ÖGG sınav sonucu öğrenme!
ÖGG 100. dönem sınav sonuçları sorgulama! Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? ÖGG sınav sonucu öğrenme! ÖGG sınav sonucu sorgulama için araştırmalar arttı. 30 Ekim’de yapılan 100. özel güvenlik sınavı sonuç tarihini merak ediliyor. Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir. Peki, ÖGG sınav sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak? 100. dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama…
18.11.2022 Eğitim
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Aile ve Sosyal Hizmetler müfettiş yardımcısı alınacak. Yayımlanan ilana göre, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları arasından 17, sosyal hizmet, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çocuk gelişimi, psikoloji ve sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları arasından 3 olmak üzere giriş sınavı ile personel alınacak. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte müfettiş yardımcısı alımı sınavı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Yazılı Sınav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yazılı sınav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.