Değerlendirme

Değerlendirme

Son dakika değerlendirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan değerlendirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını değerlendirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Değerlendirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan değerlendirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.364 değerlendirme haberi bulunmuştur. Tüm değerlendirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir?
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir? Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) araştırmasının 2024 uygulaması, 81 ilden yaklaşık 230 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Peki, ABİDE uygulaması nedir, ne zaman başlıyor?
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman yapılacak?
BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman yapılacak? BİLSEM değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, bireysel değerlendirme uygulamalarının ne zaman olacağına yönelik araştırmalar arttı. Bireysel değerlendirmeler mayıs ayında yapılacak. Peki, BİLSEM bireysel değerlendirme uygulamaları ne zaman?
19.04.2024 Yaşam
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfları kapsayan BİLSEM sınavına girenler sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, BİLSEM sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 İddaa
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu. Temyiz kararında, "'Tasarlayarak kasten öldürme' yerine, yanılgılı değerlendirme ile 'kasten öldürme' hükümleri kurulmuştur" denildi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı!
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Karagümrük – Fenerbahçe maçının da bulunduğu 5 maçlık Sistem 3-4-5 kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
15.04.2024 İddaa
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından yoğun bir gündemle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak.
15.04.2024 Gündem
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Terörle mücadele devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Terörle mücadele devam edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Bursa İl Başkanlığı bayramlaşma programına canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tedbirlerimiz, Gazze'ye kesintisiz yardım ulaşıncaya dek sürecek.' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla Mehmetçik’in Ramazan Bayramını kutlarken ise, ‘Bizler gerek Mehmetçiklerimiz, gerek Komuta Kademesi hepsiyle teröristleri inşallah bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi yok edeceklerine inanıyoruz.’ ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Gündem
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
Galatasaray maçında kornerlerden kazandı… 90+4’te kullanılan 2 köşe vuruşu kuponu getirdi!
Galatasaray maçında kornerlerden kazandı… 90+4’te kullanılan 2 köşe vuruşu kuponu getirdi! Misli üyeleri dopdolu hafta içi bülteninde de kazanmaya devam ediyor. Süper Lig dün oynanan 4 karşılaşmayla milli aradan sonra geri döndü. Bir Misli üyesi, tek maç olarak Galatasaray – Hatayspor karşılaşmasına korner bahsi oynadı. “5.57” oranıyla maçta “12 ve daha fazla korner olur” seçeneğine oynadı. Üye, tek maçlık kuponunu Misli Arena’da paylaştı.
3.04.2024 İddaa
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
Kanser tedavisi gören hastalara kalp sorunu uyarısı
Kanser tedavisi gören hastalara kalp sorunu uyarısı Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Güngören onkoloji hastalarında kalp sağlığının önemini vurgulayarak, “Araştırmalar, kanser hastalarının yüzde 20’sinin kalple ilgili sorun yaşayabileceğini gösteriyor. Kalple ilgili yan etkiler, kemoterapi alındığı dönemde saatler içerisinde görülebileceği gibi, kemoterapi sonrası haftalar veya aylar içinde de ortaya çıkabilir. Fakat kemoterapi öncesi kardiyoloji uzmanı tarafından değerlendirme yapılarak riskli hastalar belirlenebilir” dedi.
1.04.2024 Sağlık
Son dakikalarda gelen gollerle güldü, 1000 TL'ye 129 bin TL kazandı!
Son dakikalarda gelen gollerle güldü, 1000 TL'ye 129 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bültenindeki 2’si canlı, 3 karşılaşmayı içeren bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
1.04.2024 İddaa
AK Parti en yüksek oyu hangi ilden aldı? 31 Mart yerel seçim sonuçlarında AK Parti en yüksek oy oranı hangi ilde?
AK Parti en yüksek oyu hangi ilden aldı? 31 Mart yerel seçim sonuçlarında AK Parti en yüksek oy oranı hangi ilde? Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. CHP’nin AK Parti’den aldığı büyükşehirler Balıkesir, Bursa, Manisa ve Denizli olurken, aldığı ilçe belediyeler ise Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Bartın, Giresun, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Uşak, Zonguldak ve Ardahan oldu. Öte yandan AK Parti’nin en yüksek oyu hangi ilden aldığı da sorgulanmaya başlandı. Peki, 31 Mart yerel seçim sonuçlarında AK Parti en yüksek oy oranı hangi ilde?
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Değerlendirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki değerlendirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.