Yağlıdere

Yağlıdere

Son dakika yağlıdere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağlıdere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağlıdere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağlıdere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağlıdere gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 yağlıdere haberi bulunmuştur. Tüm yağlıdere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan ayında kar yağdı! Görenler şaşkına uğradı
Nisan ayında kar yağdı! Görenler şaşkına uğradı Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düştüğü yüksek kesimlerinde nisan ayında kar yağışı etkili oldu. 49 kilometre uzaklıktaki Yağlıdere köyünde kar yağışı etkili oldu. Köylüler, güne beyaz örtüyle uyandı. Evlerin çatısı, ekili araziler ve baharın müjdecisi çiçekler, karla kaplandığı belirtildi.
8.04.2024 Vatan TV
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi… Tunceli Valisi değişti mi, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Bülent Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu. Peki, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir, nereli? İşte Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
10.08.2023 Gündem
Atilla Toros kimdir? Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Atilla Toros kimdir? Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığına Mülkiye Başmüfettişi Atilla Toros atandı. Peki, Atilla Toros kimdir? Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
15.07.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Tüm yollarımız ulaşıma açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Tüm yollarımız ulaşıma açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “9 Temmuz tarihinden itibaren Batı ve Orta Karadeniz illerimizdeki sel ve heyelan afetleri ne yazık ki, can ve mal kayıplarına neden oldu. Adeta İklim değişikliğinin yıkıcı etkilerini yaşıyoruz” dedi.
12.07.2023 Gündem
Giresun’daki sel sonrası kentsel dönüşüm tamamlandı! Ev ve işyerleri sahiplerine teslim ediliyor
Giresun’daki sel sonrası kentsel dönüşüm tamamlandı! Ev ve işyerleri sahiplerine teslim ediliyor Giresun’da 2 yıl önce yaşanan sel afetinde Dereli ilçesinden sonra en çok zarar gören Doğankent ilçesindeki afet evleri ve kentsel dönüşüm projesiyle yapılan 156 konut ve 40 işyeri sahiplerine teslim edilmeye başlandı.
9.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kız isteme dönüşü feci kaza! Anne-oğul öldü, 3 kişi yaralandı
Kız isteme dönüşü feci kaza! Anne-oğul öldü, 3 kişi yaralandı Samsun’un Terme ilçesinde kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu hafif ticari aracın devrildiği kazada imam Osman Arslan (28) ile annesi Fatma Arslan (60) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
29.07.2022 Yaşam
İYİ Parti lideri Akşener: Fındık 74 lira olmalı
İYİ Parti lideri Akşener: Fındık 74 lira olmalı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Fındık en az 3,5 dolar yani 74 lira olmalı, dolar artarsa fiyat da artmalı" dedi.
20.07.2022 Siyaset
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarıları sonrası Valilikler peş peşe kar tatili açıklaması yaptı. Türkiye soğuk hava dalgasına girdi, kar yağışı ulaşımda aksaklıklara sebep oluyorken eğitimi de etkiledi. Öğrenci ve veliler ise valiliklerin kar tatili açıklamasını araştırırken, Bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2022 hangi illerde okullar tatil edildi, sorularına yanıt arıyor.
17.01.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Kalp krizi geçiren komiser yardımcısı hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren komiser yardımcısı hayatını kaybetti Ordu'nun Çamaş ilçesinde emniyet amiri vekili olarak görev yapan komiser yardımcısı Sezgin Aydın (46), odun kestiği sırada kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.
7.11.2021 Yaşam
Organları 6 hastaya umut oldu
Organları 6 hastaya umut oldu Giresun'un Yağlıdere ilçesinde trafik kazasında yaralandıktan sonra tedaviye alındığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen İsmail Bayram'ın (27) organları, 6 hastaya umut oldu.
29.10.2021 Sağlık
Sivas'ta kayıp 2 çocuk annesi Özlem aranıyor
Sivas'ta kayıp 2 çocuk annesi Özlem aranıyor Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde dün öğle saatlerinde yayladaki evinden ayrılan Özlem İrinsi (24), geri dönmeyince bölgede jandarma ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) ekiplerince arama çalışması başlatıldı.
14.09.2021 Dünya
Karaismailoğlu: Mağduriyetleri çok kısa bir sürede giderdik
Karaismailoğlu: Mağduriyetleri çok kısa bir sürede giderdik Sel felaktiyle ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Giresun'da vatandaşlarımızın mağduriyetlerini çok kısa bir sürede giderdik. Köprülerimizi, yollarımızı tamamladık. Giresun'da olduğu gibi diğer afet bölgelerini hızla normale döndüreceğiz" dedi.
24.08.2021 Gündem
Otobüs biletleriyle ilgili son dakika açıklaması!
Otobüs biletleriyle ilgili son dakika açıklaması! Otobüs biletleriyle ilgili kötü haber geldi. Biletler tükendi. Otobüs firmaları ek sefer koymaya başladı. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan, "Firmaların Kurban Bayramı biletleri bitmiş durumda. Ek seferlerin biletleri satılmaya başlandı. Bazı vatandaşlar dönüş biletlerini de aldılar." dedi.
16.07.2021 Ekonomi
Giresun’da aşırı yağmur sele dönüştü! 200 kişi mahsur kaldı
Giresun’da aşırı yağmur sele dönüştü! 200 kişi mahsur kaldı Giresun'un Güce ilçesinde etkili olan yağış hasara neden oldu. Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, derenin taşması sonucu yıkılan köprünün yerine geçici köprü yapıldığını ve bölgede mahsur kalan araçların tamamının kurtarıldığını söyledi.
14.07.2021 Gündem
Yerli antikorla Kovid-19 antijen testi üretiliyor
Yerli antikorla Kovid-19 antijen testi üretiliyor İzmir'de kurulu tıbbi malzeme firması Türklab, yerli antikor kullanarak ürettiği Kovid-19 antijen testinin satışına başladı.
14.12.2020 Bilim ve Teknoloji
PCR'ye alternatif test! Yerli antikorla koronavirüs antijen testi üretildi!
PCR'ye alternatif test! Yerli antikorla koronavirüs antijen testi üretildi! Yerli antikorla Kovid-19 antijen testi üreten Türklab, ürünün satışına başladı. Firmanın geliştirdiği, 5 dakikada sonuç veren Kovid-19 antijen tanı kiti için herhangi bir laboratuvara ihtiyaç duyulmuyor. Türklab Genel Müdürü Kartal Yağlıdere, "Antikorlar ithal edilirken çok ciddi paralar ödeniyor. Bu ürünle antikorlarda yurt dışına bağımlılığımızı engelledik" dedi.
13.12.2020 Sağlık
Türker Öksüz kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Valisi’ne yeni görev! Kars Belediye Başkan Vekili olan Türker Öksüz nereli, kaç yaşında?
Türker Öksüz kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Valisi’ne yeni görev! Kars Belediye Başkan Vekili olan Türker Öksüz nereli, kaç yaşında? Kars Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Türker Öksüz, göreve başladı. İçişleri Bakanlığının onayı ile görevinden uzaklaştırılan Ayhan Bilgen'in yerine Belediye Başkan Vekili olarak Türker Öksüz görevlendirdi. Türker Öksüz kimdir? Türker Öksüz nereli, kaç yaşında?
2.10.2020 Gündem
AFAD'dan korkutan Giresun uyarısı!
AFAD'dan korkutan Giresun uyarısı! AFAD, öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyılarında görülecek olan kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Giresun'un doğu ilçelerinde etkili olacağına dikkat çekip vatandaşları uyardı.
5.09.2020 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.

Benzer Haber Etiketleri

Yağlıdere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağlıdere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.