Unkapanı Köprüsü

Unkapanı Köprüsü

Son dakika Unkapanı Köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Unkapanı Köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Unkapanı Köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Unkapanı Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan unkapanı köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 unkapanı köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm unkapanı köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Marmara Denizi için tehlike çanları çalıyor: "İstilacı türler kapıda"
Marmara Denizi için tehlike çanları çalıyor: "İstilacı türler kapıda" Doğu Akdeniz ve Ege Denizi’nde görülmeye başlanan istilacı türler Marmara Denizi’nde endişeye neden oldu. İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saadet Karakulak, önlemlerin alınmaması durumunda Marmara Denizi’ni büyük bir tehlikenin beklediğini söyleyerek, “Ekosisteme yabancı türler girerse Marmara Denizi’ndeki tüm biyoçeşitliliği kaybedebiliriz” dedi.
22.10.2022 Yaşam
Atatürk Köprüsü araç ve yaya trafiğine kapatıldı
Atatürk Köprüsü araç ve yaya trafiğine kapatıldı Atatürk Köprüsü (Unkapanı Köprüsü) bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 00.30 itibarıyla yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Atatürk Köprüsü saat 04.30'da yeniden trafiğe açılacak.
15.06.2022 Yaşam
Seyir halindeki İETT otobüsünün şoförüne saldırdı; "Otobüs devrilebilirdi"
Seyir halindeki İETT otobüsünün şoförüne saldırdı; "Otobüs devrilebilirdi" Beyoğlu'nda bir yolcu, İETT şoförünü seyir halindeyken saldırdı. Neye uğradığını şaşıran şoför, kaza yapmamak için büyük çaba gösterdi. Yolcularla dolu otobüste yaşanan korku dolu anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Otobüs şoförü "Bu araç devrilebilirdi. Büyük bir kaza atlattık. O kişi sadece benim canıma değil otobüste bulunan 55 kişinin canına kastetti" dedi.
25.03.2022 Yaşam
İstanbul için son dakika uyarısı! Vali saat vererek duyurdu
İstanbul için son dakika uyarısı! Vali saat vererek duyurdu İstanbul'da kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Vali Yerlikaya son durum hakkında bilgi verdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 12.00-15.00'te Anadolu Yakası ve Boğaz çevresinde kar yağışı olacağını duyurdu.
13.03.2022 Gündem
Unkapanı Köprüsü tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı
Unkapanı Köprüsü tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı Unkapanı Köprüsü'ndeki bağlantı noktasında yine ayrılma oldu. Köprünün Fatih istikameti trafiğe kapatıldı. Beyoğlu istikametinde ise trafik normal akışında devam ediyor. 
13.03.2022 Gündem
Unkapanı Köprüsü nerede, açık mı? Unkapanı köprüsü ne zaman, kaç yılında yapıldı, tarihçesi?
Unkapanı Köprüsü nerede, açık mı? Unkapanı köprüsü ne zaman, kaç yılında yapıldı, tarihçesi? Unkapanı Köprüsü yine ayrıldı. Unkapanı Köprüsü, bağlantı noktalarında yine ayrılma yaşandı. Köprü trafiğe kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü nerede? Unkapanı köprüsü ne zaman, kaç yılında yapıldı?
12.03.2022 Yaşam
Unkapanı Köprüsü yine kapatıldı
Unkapanı Köprüsü yine kapatıldı Unkapanı Köprüsü, bağlantı noktalarında meydana gelen açılma nedeniyle yeniden trafiğe kapatıldı. İBB ekiplerince köprüde yapılan kontroller sonunda yaşanan ayrılmanın trafiği tehlikeye düşürecek boyutta olmadığı tespit edildi. Çalışmaların ardından köprü yeniden trafiğe açıldı.
12.03.2022 Gündem
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı...
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı... Kar yağışı çok daha kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. İstanbul için turuncu kodlu alarm verildi. Yarın kar yağışı etkisini artırarak devam edecek. Bu gece ve yarın yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli kar yağışları MGM haritasına göre çarşamba gününe kadar sürecek. Kara kış mart ayının ortasında geri geldi. Araçlar yolda kaldı, kazalar meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise İstanbul için yeni uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Bugün olduğu gibi yarın için de turuncu uyarı yapıldı. AVM'lerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Cumartesi günü için 'Plan yapmayın, evinizden çıkmayın. Çıkacaksanız toplu taşımayı kullanın' uyarısı geldi. Yarın en yoğun karar beklenen gün olarak duyuruldu. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
11.03.2022 Gündem
Miras kavgasında kan aktı! Kardeşini öldüren oğula şok sözler: Senin hakkın idam...
Miras kavgasında kan aktı! Kardeşini öldüren oğula şok sözler: Senin hakkın idam... Antalya'da, miras anlaşmazlığı nedeniyle 52 yaşındaki ablası Gülderen Çelik'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 48 yaşındaki Kutlay Çelik, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada dinlenen 87 yaşındaki baba Ziyaeddin Çelik, "Kutlay, senin hakkın idamdır ama etmediler. Dava, para mevzusu. Mal varlığımı devlete devredeceğim. Bunlara bir şey vermeyeceğim" dedi.
11.03.2022 Gündem
Annesine fırlattığı şişe silah sayıldı! 2 yıl hapis...
Annesine fırlattığı şişe silah sayıldı! 2 yıl hapis... Bolu'da mont almak için para istediği 58 yaşındaki annesi Bircan Canayakın’a şişe fırlatıp, zorla parasını aldığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 29 yaşındaki Cüneyt Canayakın, 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Canayakın’ın annesine fırlattığı şişeyi silah saydı.
11.03.2022 Gündem
Onur Anıtı’na saldıran kuzenlere 9'ar yıla kadar hapis istemi
Onur Anıtı’na saldıran kuzenlere 9'ar yıla kadar hapis istemi Samsun'da Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na saldırı gerçekleştiren kuzenler Celal Rahman Fidan (39) ile Batuhan Fidan (25) hakkında, 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' ve 'kamu malına zarar vermek' suçlarından 9'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
11.03.2022 Gündem
Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek?
Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek? İstanbul Unkapanı Köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma meydana geldi. Unkapanı Köprüsü yaşanan sorun nedeniyle trafiğe kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek? Unkapanı Köprüsü ne zaman yapıldı? İşte detaylar…
11.03.2022 Gündem
Evde sağlık raporu uygulaması ülke genelinde yaygınlaşıyor
Evde sağlık raporu uygulaması ülke genelinde yaygınlaşıyor Sağlık Bakanlığı'nca yatağa bağımlı hastaların sağlık kurulu raporlarının evlerinde görüntülü görüşme ile düzenlenmesine imkan sağlayan uygulama, ülke genelinde yaygınlaştırılıyor. 
11.03.2022 Gündem
Mehmetçik, eksi 40 derecede hudut güvenliği için görevde! MSB paylaştı
Mehmetçik, eksi 40 derecede hudut güvenliği için görevde! MSB paylaştı Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Şehitler İrfan ve Tunahan Üs Bölgesi'nde görev yapan Mehmetçik, zorlu kış şartlarına rağmen operasyonları sürdürüp, gece gündüz nöbet tutarak hudut güvenliğini sağlıyor.
11.03.2022 Gündem
Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kızın sevgilisine silahlı saldırı düzenledi
Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kızın sevgilisine silahlı saldırı düzenledi Ankara’da Okan G., arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kızın sevgilisi Çağatay K.'nin çalıştığı iş yerine 3 arkadaşıyla pompalı tüfekle ateş edip, otomobille kaçtı. Saldırı ve çevredeki panik anları, güvenlik kamerasına yansırken, 4 şüpheli gözaltına alındı.  
11.03.2022 Gündem
Unkapanı köprüsü trafiğe kapatıldı!
Unkapanı köprüsü trafiğe kapatıldı! İstanbul Unkapanı Köprüsü'nde rüzgar nedeniyle bağlantı noktaları ayrıldı, köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.
11.03.2022 Gündem
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
"Cici Baba" ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı!
"Cici Baba" ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! İstanbul'da sel felaketinde ölen 59 yaşındaki Sezai Gülek'in hayatıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Gülek'in 6 yıldır sokaklarda yaşadığı öğrenildi. Yakınları çevresinde "Cici Baba" olarak tanınan Gülek'in ölümünü polis merkezinden gelen telefonla öğrendi.
20.08.2019 Yaşam
Selde ölen "Cici Baba"nın kimliği belli oldu
Selde ölen "Cici Baba"nın kimliği belli oldu İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağış sırasında uyuduğu Unkapanı Köprüsü altında hayatını kaybeden evsiz kişinin kimliği belirlendi.
19.08.2019 Yaşam
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapalı!
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapalı! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı Alanı'nda gerçekleştirilecek kutlamalar nedeniyle ve kutlamalara kapatılan Taksim meydanı çevresinde bazı yollar trafiğe kapatıldı.
1.05.2019 Gündem
İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği Bakırköy'de yapılacak 1 Mayıs kutlaması nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
30.04.2019 Gündem
Haliç'teki 3 köprü trafiğe kapatılacak
Haliç'teki 3 köprü trafiğe kapatılacak Atatürk, Galata ve Haliç Metro köprüleri bu gece araç ve yaya trafiğine kapatılarak deniz trafiğine açılacak.
26.11.2018 Gündem
İstanbullular dikkat! 3 köprü bu gece araç trafiğine kapatılacak
İstanbullular dikkat! 3 köprü bu gece araç trafiğine kapatılacak Galata Köprüsü, Atatürk (Unkapanı) Köprüsü ve Haliç Metro Köprüsü UKOME kararı gereği bu gece 02.30 - 03.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılarak deniz ulaşımına açılacak.
21.11.2018 Gündem
Unkapanı Köprüsü yakınında ceset bulundu
Unkapanı Köprüsü yakınında ceset bulundu Unkapanı Köprüsü yakınlarında erkek cesedi bulundu.
14.11.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Unkapanı Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki unkapanı köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.