Tonya

Tonya

Son dakika Tonya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tonya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tonya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tonya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tonya gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 tonya haberi bulunmuştur. Tüm tonya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi… Tunceli Valisi değişti mi, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Bülent Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu. Peki, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir, nereli? İşte Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
10.08.2023 Gündem
İdamı yazdığı mektupla 25 yıl ertelendi! İki gencin aşk hikayesi trajediye döndü
İdamı yazdığı mektupla 25 yıl ertelendi! İki gencin aşk hikayesi trajediye döndü 18 yaşındaki Billy ve kız arkadaşı Tonya, kötü tecrübelerden sonra yeni bir hayata yelken açmaya karar verdi ancak kendilerini bir anda büyük hataların ortasında buldular. Genç çiftin başına gelenler ve sonrasında yaşananlar tüm ülke tarafından çokça konuşuldu. Billy Wardlow'un itiraf mektubu ise tüm ülkede büyük ses getirdi...
3.11.2022 Dünya
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Bebeğini gömmüştü karar verildi
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Bebeğini gömmüştü karar verildi Trabzon'un Tonya ilçesinde, 2,5 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden doğan erkek bebeğinin ölümüne ilişkin 'kendisini savunamayacak olan altsoyu öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası verilen Pınar Ç. (23), istinaf mahkemesinin kararıyla beraat etti. Kararda, 'Eylemin taksirle ölüme neden olma suçunu oluşturduğu anlaşıldığı' belirtildi.
1.09.2022 Yaşam
Tereyağı ile ilgili son dakika açıklaması! Marketten 70 liraya alıyorsanız...
Tereyağı ile ilgili son dakika açıklaması! Marketten 70 liraya alıyorsanız... Tereyağı üretimi ile ilgili açıklama geldi. Maliyetler artınca çok sayıda süt üreticisi ineklerini satmak zorunda kaldı. Bu nedenle süt fabrikaları olumsuz yönde etkilendi. Süt ürünlerine gelen zamların ardından çoğu kişi tereyağları marketlerde fiyatı ucuz diye alıyor ancak konu ile ilgili kritik bir uyarı yapıldı. Fiyatı ucuz olan tereyağlarının içinden patates çıkabileceğine dikkat çekildi. Tonya Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tekin Baki, reyonlarda 70-80 TL’ye satılan tereyağlarının gerçek olmasının mümkün olmadığını belirterek, "Vatandaşlar düşük fiyat görürseler uzak dursunlar. 70-80 TL’ye satılan tereyağları var. Mümkünatı yok. Olursa da içinde patates çıkar. Sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz” şeklinde konuştu.
3.06.2022 Ekonomi
Yasak aşkın kurbanı bebek oldu! Şok eden olay
Yasak aşkın kurbanı bebek oldu! Şok eden olay Trabzon'da, 2 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden doğan bebeğini boğarak öldürüp, fındık bahçesine gömen Pınar Ç. (23), tutuklu yargılandığı davada, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cinsel saldırı mağduru olduğunu öne sürüp, pişmanlık duyduğunu söyleyen Pınar Ç., "Korktuğum için gömdüm" dedi.
2.04.2022 Yaşam
Trabzon'da kaya faciası! Hepsi hayatını kaybetti
Trabzon'da kaya faciası! Hepsi hayatını kaybetti Trabzon’un Tonya ilçesinde kaya parçasının seyir halindeki bir aracın üzerine düşmesi sonucu meydana gelin olayda ilk belirlemelere göre araç içinde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.
26.03.2022 Yaşam
Belgeseli 8 ödül alan Robinson Nine: Gururlandım
Belgeseli 8 ödül alan Robinson Nine: Gururlandım Trabzon'un Tonya ilçesinde yeğeninin ölümünden sonra küstüğü köyüne dönmeme kararı alıp, 38 yıldır Karakısrak Yaylası'nda yaz-kış tek başına yaşayan ve yörede ‘Robinson Nine’ olarak tanınan Fadime Kayacı'nın (88) hayatının anlatıldığı belgesel, Türkiye'nin yanı sıra, ABD, Almanya ve İtalya'daki uluslararası belgesel film festivallerinde 8 ödüle layık görüldü. Hayatının konu edildiği belgeselin ödül kazanmasının kendisini mutlu ettiğini anlatan Kalaycı, "Gururlandım” dedi.
7.02.2022 Yaşam
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil?
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil? Yarın okullar tatil mi, 24 Aralık hangi illerde okullar tatil? Kar yağışının bazı kentlerde etkili olması okulların tatil olup olmadığının araştırılmasına neden oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye’de birçok ilde havanın karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği belirtildi. İşte Kar tatili ile ilgili son gelişmeler…
23.12.2021 Eğitim
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Artvin, Trabzon, Giresun, Zonguldak, Kastamonu ve Bartın'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın da tatil edildi.
22.12.2021 Gündem
Trabzon'da 2 yaşındaki Gamze feci şekilde can verdi!
Trabzon'da 2 yaşındaki Gamze feci şekilde can verdi! Trabzon'un Tonya ilçesinde süt taşıyan kamyonetin hareket etmesiyle altında kalan Gamze Olgun (2), hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü, gözaltına alındı.
15.09.2021 Yaşam
Yaylada tek başına yaşayan 'Robinson Nine' belgeseline İtalya'dan ödül
Yaylada tek başına yaşayan 'Robinson Nine' belgeseline İtalya'dan ödül Trabzon'un Tonya ilçesinde yeğeninin ölümünden sonra küstüğü köyüne dönmeme kararı alıp, 37 yıldır Karakısrak Yaylası'nda yaz- kış tek başına yaşayan ve yörede ‘Robinson Nine’ olarak tanınan Fadime Kayacı'nın (87) hayatı belgesel oldu. Yapımcı ve yönetmen Nurdan-Orhan Tekeoğlu çifti tarafından hazırlanan 'Fatma Kayacı'nın bilinmeyen hikayesi' adlı belgesel, İtalya'da düzenlenen NuoviMondi Film Festivali'nde 600 eser arasında Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.
8.07.2021 Gündem
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar!
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar! Kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren kaymakam adaylarının ataması yapıldı. 99 kaymakamın ataması yapıldı ve bazı mülki idare amirlerinin de görev yerleri değiştirildi. İşte yeni atanan kaymakamlar!
20.03.2021 Gündem
İlçe eski başkanı yalnız yaşadığı evde ölü bulundu
İlçe eski başkanı yalnız yaşadığı evde ölü bulundu Trabzon'un Tonya ilçesinde, Refah Partisi İlçe eski Başkanı Mahir Kadıoğlu (69), yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
5.03.2021 Yaşam
Valilikler peş peşe açıkladı! İstanbul dahil çok sayıda ilde flaş karar
Valilikler peş peşe açıkladı! İstanbul dahil çok sayıda ilde flaş karar Bazı kentlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yüz yüze eğitime başlanamadı. İstanbul'un aralarında bulunduğu çok sayıda şehrin valilikleri, okulların kapalı olacağını açıkladı. İşte yüz yüze eğitime kar tatili arası veren iller...
17.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Gara düştü iş bitti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Gara düştü iş bitti! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Gara hadisesi milletimiz ve devletimizi korumak için sınırlarımızın ötesinde güvenli bir alan oluşturmak fikrimizi pekiştirdik. Gara önemli, sıkıntılı bir bölgeydi ve Gara düştü, Allah'ın izniyle iş bitti." dedi.
16.02.2021 Siyaset
Süs tavuğu hobisi kazanca dönüştü
Süs tavuğu hobisi kazanca dönüştü Trabzon’un Tonya ilçesinde plastik doğrama işi yapan Ali Arslan (35), 10 yıl önce hobi olarak beslemeye başladığı süs tavukları ve yumurtalarını, Türkiye'nin çeşitli illeri ile farklı ülkelere satıyor. Çiftliğe dönüştürdüğü arazisinde beslediği 100'ü aşkın kanatlı hayvanı gözü gibi koruyan Arslan, "Süs tavuğu yetiştirerek çok para kazanmak mümkün” dedi.
11.02.2021 Yaşam
Bacanak cinayeti! Kayıtlara kaza olarak geçti
Bacanak cinayeti! Kayıtlara kaza olarak geçti Trabzon'un Tonya ilçesinde 1,5 yıl önce şarampole devrilip evin duvarına çarpan cipte hayatını kaybeden, yapılan otopside başına mermi isabet ettiği tespit edilen Osman Öztürk'ün (37) bacanağı Murat Altuntaş, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.
23.01.2021 Yaşam
Yaşlı adam feci şekilde can verdi
Yaşlı adam feci şekilde can verdi Trabzon’un Tonya ilçesinde tek katlı evde çıkan yangında Hüseyin Yılmaz (90), hayatını kaybetti.
3.01.2021 Yaşam
Trabzon'da alarm! Komandolar operasyon başlattı
Trabzon'da alarm! Komandolar operasyon başlattı Trabzon’un Tonya ilçesindeki Kumanandoz Yaylası’ndaki 6 evden, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler çok sayıda eşya ve araç -gereç ile ilk yardım malzemesi çaldı. Jandarma komando timleri bölgedeki operasyonlarını sıklaştırırken, valilik, vatandaşlardan köylerine dönerken yayla evlerinde yaşam malzemesi bırakmamalarını istedi.
28.11.2020 Yaşam
El frenini çekmeyi unutunca annesini hayatını kaybetti!
El frenini çekmeyi unutunca annesini hayatını kaybetti! Trabzon'un Tonya ilçesinde, sürücüsünün park ederken el frenini çekmeyi unutmasıyla hareket edip, şarampole yuvarlanan otomobildeki annesi Ayşe Aktaş (65), hayatını kaybetti.
25.10.2020 Yaşam
9 ayda 9 kişi yakınlarını domuz sanarak vurdu!
9 ayda 9 kişi yakınlarını domuz sanarak vurdu! Türkiye’de 2020 yılının ilk 9 ayında 9 kişi domuz sanıldıkları için vuruldu. Vurulan 9 kişiden 6’sı hayatını kaybetti. 3’ü de ağır şekilde yaralandı. Yakınlarını vuranların ortak savunması ise, ‘Sesin geldiği yönde domuz olduğunu zannettik’ oldu.
8.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! Turuncu alarm
Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! Turuncu alarm Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre; sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Karadeniz ve Doğu Anadolu'da ise kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Trabzon'un doğu ilçeleri ile Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı ve Vakfıkebir çevreleri, Giresun'un doğusu, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi, Artvin'in kuzey ilçeleri ve Rize çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor.
22.08.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tonya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tonya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.