Terör Operasyonları

Terör Operasyonları

Son dakika terör operasyonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör operasyonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör operasyonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Operasyonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör operasyonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.184 terör operasyonları haberi bulunmuştur. Tüm terör operasyonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıyafet değiştirdiler, terör örgütünden çıktılar gibi bir parti kurmuşlar, Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör dağlarında, o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece" dedi.
26.04.2023 Gündem
İçişleri: Şubatta 46 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Şubatta 46 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, şubat ayında 7 bin 407 kırsal operasyon, 769 şehir operasyonu düzenlendiğini, 46 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.03.2023 Gündem
MGK toplantısı ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu yılın ilk toplantısı saat kaçta, hangi konular görüşülecek?
MGK toplantısı ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu yılın ilk toplantısı saat kaçta, hangi konular görüşülecek? Milli Güvenlik Kurulu, yılın ilk toplantısı yapılıyor. İsveç'te, Türkiye aleyhinde gerçekleştirilen provokatif eylemler en önemli gündem maddesi olacakken, bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları da MGK toplantısında masaya yatırılacak. Peki, MGK toplantısı ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu yılın ilk toplantısı saat kaçta, toplantıda hangi konular konuşulacak?
24.01.2023 Gündem
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı, "Kasım ayında terör örgütünün dağ kadrosundan 3 ölü, 2 sağ ve 5 teslim olmak üzere toplam 10 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan tüm operasyonlarda, aralarında 2si gri kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu toplam 103 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
5.12.2022 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı   TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, İstanbul'da gözaltına alındı.
26.10.2022 Sağlık
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, İstanbul'da gözaltına alındı.
26.10.2022 Gündem
Şebnem Korur Fincancı kimdir, nereli? Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı ne dedi?
Şebnem Korur Fincancı kimdir, nereli? Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı ne dedi? TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği Başkanı Fincancı hakkında savcılık soruşturma başlattı. Söz konusu gelişme ardından Şebnem Korur Fincancı kimdir, nereli? Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı ne dedi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.10.2022 Gündem
Terör örgütünün finans kaynağına darbe! İçişleri duyurdu
Terör örgütünün finans kaynağına darbe! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığı'ndan "Eren Abluka-34 narko terör operasyonları kapsamında Lice kırsalındaki 62 ayrı noktada 168 bin kök skunk, 155 bin kök kenevir ile 450 kilogram toz esrar ele geçirildi" açıklaması yapıldı.
24.09.2022 Gündem
MGK toplantısı başladı
MGK toplantısı başladı Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
21.07.2022 Siyaset
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi!
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi! Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek. Aylık toplanan MGK'nın bugün ki ana gündem maddesi; terörle mücadele kapsamında Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen harekat olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son dün İran dönüşü gazetecilerin sorularına yanıt verirken Suriye’ye operasyon konusunda da beklenen sinyali vermişti. Terörle mücadele ve yeni operasyon sinyali verilirken sıcak bölgede PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüler dikkat çekti. Söz konusu gelişmelerin ardından Suriye operasyonu ne zaman başlayacak, Suriye operasyonu nereye yapılacak? Sorularına da yanıt armaya başlandı. İşte Suriye operasyonunda son durum…
21.07.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Haziran ayında 16 terör eylemi engellenmiştir
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Haziran ayında 16 terör eylemi engellenmiştir Terör örgütlerine yönelik Haziran ayında düzenlenen operasyonlarda 142 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, “Terör örgütlerinin şehirlerde faaliyet yürüten hücre yapılanması ve iş birlikçilerine yönelik bin 421 operasyon yapılmıştır. Bu operasyonlarda aralarında 1’i liste dışı, 1’i gri 2’si turuncu, 2’si mavi, kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu toplam 142 terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi.
4.07.2022 Gündem
Suriyelilerle ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Suriyelilerle ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı, ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıklayarak, “Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 505 bin 190 olmuştur. Bugün itibarıyla ülkemizde kayıt altına alınan Suriyeli sayısı da 3 milyon 763 bin 652 kişidir.” ifadelerini kullandı.
3.06.2022 Gündem
Suriye'nin kuzeyine olası operasyon masada! Kritik MGK toplantısı başladı
Suriye'nin kuzeyine olası operasyon masada! Kritik MGK toplantısı başladı Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Masada Suriye’nin kuzeyine yönelik olası yeni bir operasyon başta olmak üzere, NATO’nun genişleme süreci, Rusya-Ukrayna savaşı ve diğer güvenlik konuları var. 2 ay aranın ardından toplanan MGK’da PKK, FETÖ ve DEAŞ gibi diğer terör örgütleriyle mücadelede atılacak adımlar da konuşulacak.
26.05.2022 Gündem
Suriye’nin kuzeyine cezalandırma atışları!
Suriye’nin kuzeyine cezalandırma atışları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG'nin Karkamış ilçesi ve Köprübatı Hudut Karakoluna yönelik saldırısının ardından başlatılan "meşru müdafaa" ve "cezalandırma atışları" sonucu etkisiz hale getirilen terörist sayısının 21'e yükseldiğini bildirdi.
13.05.2022 Gündem
Aile destek ve konut finansmanı paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe duyurdu
Aile destek ve konut finansmanı paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Suriyeli sığınmacıların geri dönüşünden, enflasyona kadar birçok iç ve dış gelişme ele alındı. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları açıkladı.
9.05.2022 Gündem
Suriyelilerle ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak! Gözler orada
Suriyelilerle ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak! Gözler orada Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde toplanıyor. Kritik toplantıda 1 milyon Suriyeli için hazırlanan dönüş projesinin değerlendirilmesi projenin takvimine ilişkin ayrıntıların masaya yatırılacağı belirtiliyor. Öte yandan ekonomideki son gelişmeler de kabinenin gündeminde olacak. Bu çerçevede hem enflasyonla hem de fiyat artışları ile mücadele çerçevesinde atılacak adımlar ele alınacak.
9.05.2022 Siyaset
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı duyurdu! 80 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı duyurdu! 80 terörist etkisiz hale getirildi  İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, “Mart ayında terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda toplam 80 terörist, 76’sı sağ, 4’ü teslim olmak üzere etkisiz hale getirilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristlerden 53’ü PKK/KCK, 27’si DEAŞ terör örgütü mensubudur” dedi.
4.04.2022 Gündem
İçişleri duyurdu! 47 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu! 47 terörist etkisiz hale getirildi Terör operasyonlarıyla ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlık Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "2022 Ocak ayında; kırsal alanda 5’i büyük, 14’ü orta çaplı olmak üzere 7 bin 795 kırsal operasyon ve terör örgütlerinin şehirlerde faaliyet yürüten hücre yapılanması ve iş birlikçilerine yönelik bin 315 operasyon yapılmıştır. Bu operasyonlarda 34’ü sağ, 13’ü teslim olmak üzere toplam 47 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
4.02.2022 Gündem
İçişleri duyurdu! Ekim ayında 98 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu! Ekim ayında 98 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, ekim ayında kırsal alanda 12 bin 161, şehirlerde ise 1390 operasyon yapıldığını belirterek, "Bu operasyonlarda toplam 98 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca 15 terör eylemi de engellenmiştir" dedi.
3.11.2021 Gündem
Diyarbakır'da 168 ton toz esrar elde edilebilecek kenevir bitkisi ele geçirildi!
Diyarbakır'da 168 ton toz esrar elde edilebilecek kenevir bitkisi ele geçirildi! Diyarbakır’da 168 ton toz esrar elde edilebilecek 7 milyon 270 bin 752 kök kenevir bitkisi, narko terör operasyonu ile ele geçirildi.
8.06.2021 Gündem
PKK'nın hedefindeki köy Derecik'te hayat normale döndü
PKK'nın hedefindeki köy Derecik'te hayat normale döndü Irak'ın kuzeyindeki terör operasyonları sayesinde teröristler, Türkiye'de hareket edemez oldu. Yıllarca terör örgütü PKK'nın saldırılarının hedefi olmuş Hakkari'nin Derecik ilçesinde de hayat normale dönmeye başladı. Peki, terör örgütünün etkinliği Hakkari'de nasıl kırıldı? Başarının arkasındaki sır ne? Ahmet Türkeş ve Melih Baytürk'ün haberi.
25.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Son kez olacak' dedi ve duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Son kez olacak' dedi ve duyurdu! Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Restoran kafe ve lokantalar açılacak mı? Kısıtlamalar ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mart başı itibarıyla kademeli normalleşme döneminin başlayacağını duyurdu. Erdoğan, merakla beklenen restoran ve kafelerin açılmasına ilişkin ise yol haritasının önümüzdeki günlerde belirleneceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa çalışma ödeneği ile ilgili beklenen müjdeyi verdi. Erdoğan, "Kısa çalışma ödeneğinin süresini son kez olarak mart ayının sonuna uzattık" dedi.
17.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Gelişmiş hava savunma sistemleri geliştiriyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Gelişmiş hava savunma sistemleri geliştiriyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Yurt içinde gerçekleştirdiğimiz başarılı terör operasyonları ile Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı gibi sınır ötesi operasyonlarımızda, insansız hava araçlarımız başta olmak üzere milli savunma ürünlerimiz, kahraman ordumuzun gücüne güç katmıştır. Bugün tüm dünyanın gıpta ile takip edeceği ve Türkiye’yi dışa bağımlılıktan kurtaracak gelişmiş hava savunma sistemlerini de geliştirebiliyoruz” dedi.
15.12.2020 Siyaset
Diyarbakır’da terörün finansmanına ağır darbe
Diyarbakır’da terörün finansmanına ağır darbe Lice kırsalında gerçekleştirilen Yıldırım-7 Narko-Terör operasyonlarında; 1 ton 16 kilogram esrar ele geçirildi.
14.12.2020 Gündem
İçişleri açıkladı! 148 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri açıkladı! 148 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı, Yıldırım operasyonlarında 148 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 77 iş birlikçinin yakalandığını bildirdi.
4.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Operasyonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör operasyonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.