Terör Hedefleri

Terör Hedefleri

Son dakika terör hedefleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör hedefleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör hedefleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Hedefleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör hedefleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.160 terör hedefleri haberi bulunmuştur. Tüm terör hedefleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı
Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik 3 ayrı üsten havalanan savaş uçaklarıyla birlikte insansız hava araçları ve tanker uçakların da görev aldığı hava harekatında sınırdan 140 kilometre derinlikteki terör hedefleri eş zamanlı vuruldu.
4.10.2023 Gündem
MSB duyurdu! Öldürülen terörist sayısı 20'ye yükseldi
MSB duyurdu! Öldürülen terörist sayısı 20'ye yükseldi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırı sonrası başlatılan meşru müdafaa atışları sonucunda dün 6 terörist etkisiz hâle getirilmişti. Bugün de 3 terörist daha etkisiz hâle getirilerek bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 20’ye yükseldi." ifadeleri kullanıldı.
23.01.2023 Gündem
MSB: PKK/YPG'li 11 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: PKK/YPG'li 11 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Tel Rıfat'tan Öncüpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasına saldıran 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.01.2023 Gündem
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi Sınır güvenliğini ileriden sağlamak amacıyla geçen yıl başlatılan Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi. Operasyonlarda terör hedefleri birer birer etkisiz hale getirilirken teröristlerin inleri başlarına yıkıldı. Harekat kapsamında ’girilemez' denilen her yere girildi, 'ulaşılamaz' denilen her noktaya ulaşılarak TSK tarafından kontrol altına alındı.
15.01.2023 Gündem
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin, bu yılın başından itibaren ise 4 bin civarında terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
9.12.2022 Gündem
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine havadan başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Türkiye'nin bu başarılı operasyonun yankıları devam ederken ABD Savunma Bakanlığı'ndan skandal bir açıklama geldi.
30.11.2022 Dünya
İbrahim Kalın'dan operasyon mesajı: Yarın, haftaya veya her an olabilir!
İbrahim Kalın'dan operasyon mesajı: Yarın, haftaya veya her an olabilir! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında olası kara harekatına ilişkin "Yarın, haftaya veya her an farklı şekilde operasyonlar yapılabilir. Zamanını, zeminini ve kapsamını Türkiye belirler' dedi.
29.11.2022 Siyaset
ABD'den skandal SDG paylaşımı
ABD'den skandal SDG paylaşımı Türkiye'nin terör hedeflerine yönelik başarı ile icra ettiği Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD'den skandal bir paylaşım geldi.
28.11.2022 Gündem
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama!
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama! Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine yönelik başarı ile icra edilen Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan konu ile ilgili skandal bir açıklama geldi.
22.11.2022 Dünya
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 5 yaşında çocuk ile bir öğretmen hayatını kaybetti. Milli Eğitim Bakanı Özer, ilçede tüm okulların bir hafta süreyle tatil edildiğini açıkladı.
21.11.2022 Gündem
Karkamış'a yapılan saldırı sonrası terör hedefleri vuruluyor! Diyarbakır'dan savaş uçakları havalandı
Karkamış'a yapılan saldırı sonrası terör hedefleri vuruluyor! Diyarbakır'dan savaş uçakları havalandı Gaziantep’in Karkamış ilçesine, Suriye'nin Ayn El Arap bölgesindeki PKK/YPG’li teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırının ardından Karkamış’ın karşısındaki Zor Mağar bölgesi savaş uçakları tarafından vurulmaya başlandı.
21.11.2022 Gündem
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022 Gündem
Roketli saldırılar sonrası sınır hattında güvenlik üst seviyeye çıkarıldı
Roketli saldırılar sonrası sınır hattında güvenlik üst seviyeye çıkarıldı Gaziantep ve Kilis'e yönelik peş peşe düzenlenen roketli saldırılar sonrası sınır hattında tedbirler artırıldı. Güvenlik güçleri teyakkuza geçerken, teröristlere ait mevziler ateş altına alındı.
21.11.2022 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Yerle bir edildi, İHA ve F-16 peş peşe havalandı
Terör örgütüne ağır darbe! Yerle bir edildi, İHA ve F-16 peş peşe havalandı Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki terör hedefleri vuruldu. İHA’lar PKK/YPG hedeflerini belirlerken, harekâtta 50’yi aşkın F-16 havalandı. Askerler terörü vuran bombalara Ecrin ve Yağmur’un adını yazdı. İşte Pençe-Kılıç Hava Harekâtı’nın detayları...
21.11.2022 Gündem
Pençe Kılıç Hava Harekatı nerede? Pençe Kılıç harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek?
Pençe Kılıç Hava Harekatı nerede? Pençe Kılıç harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan bölgelere Pençe-Kılıç Hava Harekatı yapıldığını açıkladı. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Pençe-Kılıç Hava Harekâtı"nı beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi’nden sevk ve idare etti. Türkiye Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinden terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak, terörü kaynağında yok etmek maksadıyla Birleşmiş Milletler Antlaşması'nın 51'inci maddesinden doğan meşru müdafaa hakları doğrultusunda harekâtı gerçekleştirdi. Peki, Pençe-Kılıç Hava Harekatı nerede? Suriye Kuzey Irak harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek? Hava Kuvvetleri Harekat Merkezi’nde neler yaşandı? İşte detaylar…
20.11.2022 Gündem
SİHA ile Kandil'e nokta atışı! İki elebaşı terörist vuruldu...
SİHA ile Kandil'e nokta atışı! İki elebaşı terörist vuruldu... Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK’nın Kuzey Irak’ta ana karargâhı olarak bilinen Kandil Dağı’nın silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile vurulduğunu ve iki teröristin öldürüldüğünü duyurdu.
12.07.2022 Gündem
SİHA'lar Kandil'i vurdu! Sözde yönetici öldürüldü
SİHA'lar Kandil'i vurdu! Sözde yönetici öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyi Kandil bölgesinde örgütün sözde yöneticisi olduğu değerlendirilen 2 teröristin, silahlı insansız hava aracı (SİHA) atışıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
11.07.2022 Gündem
Cezalandırma atışları ile 52 terörist öldürüldü! MSB duyurdu
Cezalandırma atışları ile 52 terörist öldürüldü! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki cezalandırma atışları sonucunda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 52'ye yükseldiğini açıkladı. 
13.05.2022 Gündem
Talha Bahadır kimdir? Şehit İstihkam Teğmen Taha Bahadır nereli, kaç yaşında nasıl ve neden şehit öldü?
Talha Bahadır kimdir? Şehit İstihkam Teğmen Taha Bahadır nereli, kaç yaşında nasıl ve neden şehit öldü? Zeytindalı Harekat bölgesinden bir acı haber daha geldi; 1 askerimiz şehit oldu. Yapılan açıklamada, 24 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi. Peki, Talha Bahadır kimdir? Şehit İstihkam Teğmen Taha Bahadır nereli, kaç yaşında nasıl ve neden şehit oldu?
4.05.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu! Terör örgütünden füze saldırısı! Bir şehidimiz var
Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu! Terör örgütünden füze saldırısı! Bir şehidimiz var Milli Savunma Bakanlığı, Zeytindalı harekat bölgesinde, teröristlerce yapılan füze saldırısında ağır yaralanan İstihkam Teğmen Talha Bahadır'ın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu açıkladı.
4.05.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu nedir, nerede yapılıyor ve ne zaman başladı (haritadaki konumu)? Pençe Operasyonu ne zaman bitecek, son dakika haberleri!
Pençe Kilit Operasyonu nedir, nerede yapılıyor ve ne zaman başladı (haritadaki konumu)? Pençe Operasyonu ne zaman bitecek, son dakika haberleri! Pençe Kilit Operasyonu son dakika haberleri ve son durumu merak ediliyor. Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı ile yurt içinde Eren operasyonlarıyla köşeye sıkıştırılan PKK/YPG/PYD/KCK terör örgütü, şimdi Pençe Kilit Operasyonuyla kan kaybediyor. 'PENÇE' ile etkisiz hale getirilen terörist sayısı 850'yi buldu. Pençe operasyonu nerede yapılıyor, ne zaman başladı ve ne zaman bitecek? İşte Pençe operasyonu son dakika haberleri, şehitleri ve Pençe Kilit Harekatıyla ilgili merak edilen diğer detaylar….
19.04.2022 Gündem
Terör örgütü PKK'dan Afrin'e hain saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Terör örgütü PKK'dan Afrin'e hain saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Hatay Valiliği, YPG/PKK'lı teröristlerce Afrin kent merkezine düzenlenen füze atışı sonucu 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 10 sivilin yaralandığını bildirdi.
19.11.2021 Gündem
Fırat Kalkanı bölgesinde PKK/YPG sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı
Fırat Kalkanı bölgesinde PKK/YPG sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin önce sivil vince tanksavar füzesiyle saldırı düzenlediğini, ardından yaralılara yardıma giden ambulansı hedef alarak ikinci saldırıyı gerçekleştirdiğini açıkladı. 2 sivilin yaşamını yitirdiği 2 sivil vatandaşın da yaralandığı saldırıların ardından terör hedeflerinin obüs, top ve havan atışlarıyla vurulduğu belirtildi.
5.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde şehit olan 2 askerin ailesine taziye mesajı gönderdi.
25.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Hedefleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör hedefleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.