Taziye Ziyareti

Taziye Ziyareti

Son dakika taziye ziyareti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taziye ziyareti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taziye ziyareti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taziye Ziyareti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taziye ziyareti gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 taziye ziyareti haberi bulunmuştur. Tüm taziye ziyareti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan ve yaşamını yitiren Christian Atsu'nun ölümü Gana'yı yasa bağladı.
23.02.2023 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan, Baykal ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan, Baykal ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Eşi Emine Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
15.02.2023 Gündem
Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye...
Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye... Ozan Tufan'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ta tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, stoper hattına da takviye istedi.
6.01.2023 Beşiktaş
Mehmet Ali Erbil'in muayene ücreti isyanı!
Mehmet Ali Erbil'in muayene ücreti isyanı! Şovmen Mehmet Ali Erbil ve şarkıcı Caroline Yılmaz, önceki gün Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Cüneyt Arkın’ın ölümünün ardından ailesine taziye ziyareti için gittiği hastanede muayene olan Erbil, '2 dakikalık muayeneye 1300 TL ödedim' diyerek isyan etti.
30.06.2022 Magazin
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Orman yangınları her bir vatandaşımızı derinden üzmektedir. Cezaların yeniden ele alınmasında fayda görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın konuşmaları, bizim için ayrıca talimattır. Bakanlık olarak çalışmaya başladık. Çalışmalar somutlaşınca Cumhurbaşkanı'mız ve kamuoyuna açıklayacağız" dedi.
25.06.2022 Siyaset
Çanakkale’de korkunç cinayet! Kamera kayıtları katilin oyununu bozdu!
Çanakkale’de korkunç cinayet! Kamera kayıtları katilin oyununu bozdu! Çanakkale Biga'da bir çiftlikte meydana gelen olayda Hakkı E., köylüsünün eşini taciz edip katletti. Kadının hastanedeki eşine taziye ziyareti de yapan katilin oyununu, çiftlikteki kamera kayıtları bozdu.
29.05.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Eski Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan’ın vefatı nedeniyle taziye ziyareti amacıyla Abu Dabi’ye geldi.
17.05.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan uyarı! 'Araç kullanırken telefonla konuşmayın, emniyet kemerinizi takın'
Bakan Soylu'dan uyarı! 'Araç kullanırken telefonla konuşmayın, emniyet kemerinizi takın' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle yapılan denetimlere katılarak, "Buradan rica ediyoruz, hatta yalvarıyoruz. Lütfen araç kullanırken cep telefonu kullanmayınız. Bunun çok büyük facialarını, aileler içerisinde, trafik kazasında yaralanıp hayata engelli olarak devam etmek zorunda kalan insanlarımızda görüyoruz" dedi.
30.04.2022 Siyaset
Bakan Kurum’dan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden kişilerin ailelerine taziye ziyareti
Bakan Kurum’dan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden kişilerin ailelerine taziye ziyareti Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi’nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can’ın ailelerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum taziye ziyaretinde ulundu.
28.04.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Üsküp’te tarihi mekanları gezdi
TBMM Başkanı Şentop, Üsküp’te tarihi mekanları gezdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovacevski ile görüşmesinin ardından tarihi mekanları gezdi.
27.04.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Attığımız her adımda geri dönüşümü önceliklendireceğiz
Bakan Kurum: Attığımız her adımda geri dönüşümü önceliklendireceğiz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sıfır atık projelerinin önemine vurgu yaparak, "Kaynaklarımız sınırsız değil. Ağaçlarımızı, suyumuzu, ormanlarımızı hep birlikte korumak zorundayız. O yüzden attığımız her adımda yaptığımız her işte geri dönüşümü önceliklendireceğiz" dedi.
27.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye ziyareti
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Üsküdar İlçe Tanıtım Medya Komisyon Üyesi Elif Taşyüz Ümit'in hayatını kaybeden kardeşi Merve Taşyüz Polat'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
27.04.2022 Siyaset
YSK üyelerine hakaretten yargılanan Ekrem İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 ay hapis talebi
YSK üyelerine hakaretten yargılanan Ekrem İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 ay hapis talebi 31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 4 yıl 1 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
20.04.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Akşam bir sosyal medya saldırısı ile karşı karşıya kaldım
TBMM Başkanı Şentop: Akşam bir sosyal medya saldırısı ile karşı karşıya kaldım TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Akşam bir sosyal medya saldırısı ile karşı karşıya kaldım. Daha önce bu tür konulara girerek cevap yetiştirmek gibi bir geleneğim yoktu. Bu konuyu kapatmayacağım." dedi.
20.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser hastasına moral verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser hastasına moral verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'nın Ceyhan ilçesinde kendisiyle görüşmek istediğini ileten kanser hastası Halime Özdemir’i (74) arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.
20.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan, şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun babasına taziye ziyareti
Bakan Soylu'dan, şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun babasına taziye ziyareti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olan babası Mustafa Kanlıkuyu ve aileye taziye ziyaretinde bulundu. 
20.04.2022 Siyaset
Tacizci sanılıp öldürüldü! Gerçek bambaşka çıktı
Tacizci sanılıp öldürüldü! Gerçek bambaşka çıktı Diyarbakır'da 13 yaşındaki G.S.'nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bir grup tarafından dövülüp bıçaklanarak sokaklarda gezdirildikten sonra kan kaybından ölen Ergün Arslan'ın (40) fotoğrafı çeken kişi olmadığı ve tacizi engellemeye çalıştığı ortaya çıkınca, ailesinin evi taziye ziyareti ve destek için gelenlerle doldu. Eşi Azize Arslan, "Taziyemiz devam ediyor, sevenlerimiz çok. Öyle bir durum olsaydı kimse bizim kapımızı açmazdı. Ben kendim bile gözyaşı dökmezdim. Eşim hayvanseverdi. Ben idam ve adalet istiyorum, bu işin peşini de bırakmıyorum” dedi.
8.04.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Hayrettin Eren'in evine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Hayrettin Eren'in evine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'de geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan, 3 çocuk babası Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren'in (54) Yenimahalle ilçesindeki taziye evini ziyaret etti.
23.02.2022 Siyaset
Başak Cengiz'e saldırı görüntülerini sızdıranlar için suç duyurusu!
Başak Cengiz'e saldırı görüntülerini sızdıranlar için suç duyurusu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Başak Cengiz'in vahşice öldürülmesine dair görüntüleri medyaya sızdıranlar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk." açıklamasında bulundu.
16.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cengiz'in fotoğraf albümünü incelerken duygu dolu anlar yaşadı.  
16.11.2021 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop'tan, Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti
TBMM Başkanı Şentop'tan, Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
15.11.2021 Gündem
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
15.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayraktar ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayraktar ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatı nedeniyle Bayraktar ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
21.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAYKAR'a taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAYKAR'a taziye ziyareti Cumhurbaşkakanı Recep Tayyip Erdoğan, BAYKAR tesislerine giderek, vefat eden Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar için taziye dileklerini iletti.
21.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taziye Ziyareti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taziye ziyareti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.