Uçak

Uçak

Son dakika UÇAK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UÇAK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UÇAK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.034 uçak haberi bulunmuştur. Tüm uçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyorİzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!AJett ucuz bilet kampanyası başlattı. 9 euro ve dolar + vergilerden başlayan fiyattan yurt dışı bileti satmaya başladı.
26.07.2024Ekonomi
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandı
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandıİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington DC'de ABD Kongresinde konuştu. Konuşması öncesi Kongre'de ayakta alkışlanan Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yapacağı konuşma öncesinde çok sayıda Filistin destekçisi tarafından protesto edildi. Göstericiler, Başbakan Netanyahu ve savaş karşıtı pankart ve dövizler taşıdı.
24.07.2024Dünya
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldiTürk Hava Yolları (THY), Çin Halk Cumhuriyeti dışında Çin yuanı döviz cinsi ile uçak finansmanı gerçekleştiren ilk hava yolu şirketi oldu.
24.07.2024Ekonomi
(En Nesyri uçağı canlı) Youssef En Nesyri uçağı nerede, Nesyri Türkiye’ye geldi mi? Youssef En-Nesyri uçak kodu
(En Nesyri uçağı canlı) Youssef En Nesyri uçağı nerede, Nesyri Türkiye’ye geldi mi? Youssef En-Nesyri uçak koduYoussef En-Nesyri canlı uçak takip, Fenerbahçe taraftarları tarafından sorgulanıyor. Fenerbahçe’nin Sevilla'dan aldığı oyuncu uçağa bindi, İstanbul'a doğru hareket ediyor. Peki Youssef En-Nesyri uçak takibi nereden yapılır, Nesyri saat kaçta İstanbul'da olacak? İşte Flight radar sitesi ile En Nesyri uçak kodu canlı takip...
24.07.2024Gündem
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de! TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye genelinde hibe alarak desteklenmeye hak kazanan 45 projeden biri olan “KÜÇÜKÇEKMECE BİLİMİN İZİNDE ŞENLENİYOR!” projesi yaklaşık 50 bin kişilik katılımla 26-27-28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul-Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje kurumu olarak Küçükçekmece’de ilk kez düzenleyeceği bilimsel etkinliklerin hazırlıkları, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Uzman Leyla ARATTAN koordinasyonunda farklı kademe ve farklı okullardan gönüllü ve bilimsel proje ile yarışmalarda tecrübe kazanmış, proje eğitimleri bulunan sadece Küçükçekmeceli öğretmenlerden oluşan uzman bir ekiple son hızla sürdürülmektedir.
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söyledi
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söylediGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gaziantep'te gerçek anlamda uluslararası fuarlar düzenlemek için gerekli olan altyapının çok yetersiz olduğunu söyledi.
26.07.2024Gaziantep
THY'den tüm yolculara ücretsiz internet hizmeti!
THY'den tüm yolculara ücretsiz internet hizmeti!Türk Hava Yoları (THY) 2025 yılı sonu itibariyle filosunda bulunan tüm uçaklarında yolculara ücretsiz ve hızlı internet hizmeti sunacak.
22.07.2024Ekonomi
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dediler
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dedilerKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı Yunan medyası manşetlerinde geniş yer buldu. Yunan basınında neredeyse tüm manşetler Türkiye ve KKTC’nin 50. yıl kutlamalarıyla dolarken, Kuzey Kıbrıs ve Türkiye ile ilgili provakatif başlıklara yer verildi.
20.07.2024Gündem
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
En yaşlı Kıbrıs gazilerinden Reşat Çolak harekatta yaşadıklarını anlattı: Güneye kaçmışlar, O kadar rahattık ki hiçbir korku yoktu
En yaşlı Kıbrıs gazilerinden Reşat Çolak harekatta yaşadıklarını anlattı: Güneye kaçmışlar, O kadar rahattık ki hiçbir korku yoktuTürkiye'deki en yaşlı Kıbrıs gazilerinden emekli Hava Kıdemli Başçavuş Reşat Çolak, harekatta yaşadıklarını anlattı. Çolak, "Beşparmak Dağları'nın üzerinden 20 tane uçak geçtik. Paraşütçüleri, paraşütün açılıp salimen inebilecekleri irtifaya kadar alçalarak attık ki havada fazla kalarak hedef olmasınlar" dedi. Yoğun uçaksavar atışıyla karşılaştıklarını ifade eden Çolak, "Şuna inanıyorum, Cenabıallah'ın lütfu, İstiklal Harbi'nde de aynı şey olmuş. Bir kuvvet o mermileri sağa sola itiyor ve biz 20 uçakla arasından geçiyoruz" diye konuştu.
20.07.2024Gündem
THY uçak seferleri iptal mi, THY uçuşları durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulama
THY uçak seferleri iptal mi, THY uçuşları durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulamaDünya genelinde yaşanan yazılım sorunu hava yollarını da etkiledi. Teknik aksaklıklar uçuşların iptal edilmesine neden oldu. Yolcular, uçuşlarının iptal edilip edilmediğini öğrenmek için hava yolu şirketlerinin güncel duyurularını takip ediyor. Peki, uçuşlar iptal mi edildi, uçak seferleri durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulama hakkında bilmeniz gerekenler…
19.07.2024Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyorİzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve Gaziemir ilçesine sıçrayan yangının 18'inci saatinde çalışmaların iyiye gittiği bildirildi.
19.07.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandı
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 353 binden fazla emeklinin demiryolu, şehirlerarası otobüsler ve havayolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, yüksek hızlı, bölgesel ve anahat tren biletlerinde yüzde 10 emekli indiriminden faydalanan vatandaşların sayısının 98 bin 200’e ulaştığını belirterek, şehirlerarası otobüs kullanarak seyahat eden 250 bini aşkın emeklinin ise yüzde 20 indirimden yararlandığını söyledi. Bakan Uraloğlu, havayolunda ise yurt içi ve yurt dışı indirimli uçuşlardan 5 bin 145 emeklinin faydalandığını toplamda 353 binden fazla emeklinin tren, otobüs ve uçak gibi ulaşım hizmetlerinden indirimli bilet kullandığını açıkladı.
18.07.2024Gündem
Bergama'daki orman yangınında 2'nci gün! Söndürme çalışmaları sürüyor
Bergama'daki orman yangınında 2'nci gün! Söndürme çalışmaları sürüyor İzmir'in Bergama ilçesinde, ormanda çıkan yangına müdahale sürüyor.
17.07.2024Gündem
Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde orman yangını çıktı
Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde orman yangını çıktıBalıkesir’in Altıeylül ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
16.07.2024Gündem
Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı
Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktıHatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi.
16.07.2024Gündem
Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurtdışı çıkış harcı var mı?
Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurtdışı çıkış harcı var mı?Yurt dışına çıkış harcına zam geldi. Yurtdışına çıkış harcı 500 TL oldu. Yurt dışı çıkış harcı yeniden değerleme oranında her yıl zamlanacak. Peki, Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurt dışı çıkış harcı var mı?
16.07.2024Gündem
Mühendislik bölümü taban puanları 2024: YÖK mühendislik sıralama belli mi?
Mühendislik bölümü taban puanları 2024: YÖK mühendislik sıralama belli mi?YKS sonuçları açıklandı. Artık üniversite adayları okumak istedikleri bölümlerin taban puanlarını ve sıralamalarını araştırmaya başladı. Bunlar arasında en çok ilgi gören mühendislik bölümü oldu. Peki YÖK mühendislik taban puanları 2024 belli oldu mu? YÖK Atlas mühendislik sıralama açıklandı mı?
16.07.2024Gündem
Manisa, İzmir ve Çanakkale'de orman yangını! Çeşme'den acı haber: 3 kişi hayatını kaybetti
Manisa, İzmir ve Çanakkale'de orman yangını! Çeşme'den acı haber: 3 kişi hayatını kaybettiManisa'nın Soma ilçesi, İzmir'in Çeşme ilçesi ve Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde orman yangını çıktı. Çeşme'de rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangının yaklaştığı alanda bazı evlerdeki kişiler, tedbir amaçlı tahliye edildi. Üç ildeki orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Öte yandan İzmir'in Çeşme ilçesindeki orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetti. Çeşme ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını çıkardıkları suçlamasıyla 4 kişi gözaltına alındı.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Pegasus 1 bilet senden 1 bilet benden kampanyası! Pegasus kampanyalı bilet nasıl alınır? pegasus bir bilet alana bir bilet bedava kampanyasının detayları
Pegasus 1 bilet senden 1 bilet benden kampanyası! Pegasus kampanyalı bilet nasıl alınır? pegasus bir bilet alana bir bilet bedava kampanyasının detaylarıPegasus kampanya başlattı. Yaz tatili için uçak seyahati planlayanlar Bir Bilet Senden, Bir Bilet Benden kampanyasının detaylarını araştırıyor. 17 Temmuz’a kadar geçerli kampanyalı biler nasıl alınır, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte Pegasus bir bilet senden bir bilet benden kampanyası…
12.07.2024Ekonomi
Çin bu olayı konuşuyor! Uçağın acil çıkış kapısını birden açtı, nedeni tüm mürettebatı şaşırttı
Çin bu olayı konuşuyor! Uçağın acil çıkış kapısını birden açtı, nedeni tüm mürettebatı şaşırttıÇin'de bir uçak hava trafiği nedeniyle kalkışı bekliyordu. Kimliği belirsiz bir kadın, uçağın içindeki acil çıkış kapısını birden açtı. Neden yaptın diye sorulunca verdiği cevap, mürettabatı şaşırttı.
12.07.2024Dünya
THY'den ucuz bilet kampanyası! Fiyatlar 599 liraya düştü
THY'den ucuz bilet kampanyası! Fiyatlar 599 liraya düştüTürk Hava Yolları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yönelik olan uçuşlarda kampanya yaptı.
12.07.2024Ekonomi
Edirne'de Bulgaristan sınırında orman yangını! 3 ilden ekipler sevk edildi
Edirne'de Bulgaristan sınırında orman yangını! 3 ilden ekipler sevk edildiEdirne'de Bulgaristan sınırındaki orman yangınına müdahale ediliyor.
11.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.