Helikopter Kazası

Helikopter Kazası

Son dakika helikopter kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan helikopter kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını helikopter kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Helikopter Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan helikopter kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 helikopter kazası haberi bulunmuştur. Tüm helikopter kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis helikopteri Nurdağı ilçesinde kırsal alanda kaza kırıma uğradı. Düşen helikopterde bulunan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit olurken, bir teknisyen yaralandı. Şehit pilotlar ve yaralı teknisyen, ekiplerin çalışması sonucu enkazdan çıkarılarak, Gaziantep Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kaza bölgesi jandarma tarafından güvenlik çemberine alınırken, uzman ekip çalışma başlattı.
4.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.01.2023 Gündem
İzmir'de helikopter kazası! Pilot ve yardımcı pilot yaralandı
İzmir'de helikopter kazası! Pilot ve yardımcı pilot yaralandı İzmir'in Çiğli ilçesinde, kalkışa hazırlanan helikopter, pilotun kontrolünden çıkıp kendi etrafında döndükten sonra sağa doğru yan yattı. Helikopterin yere çarpan pervanesi parçalanırken, yaralanan pilot ve yardımcı pilot hastaneye kaldırıldı.
30.08.2022 Yaşam
Komşuda helikopter kazası: 8 kişi hayatını kaybetti!
Komşuda helikopter kazası: 8 kişi hayatını kaybetti! Gürcistan'da Gudauri Dağı'na düşen yamaç paraşütçülerini arama kurtarma çalışmaları için bölgeye giden polis helikopterinin düşmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.
29.07.2022 Dünya
İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybedenler gözyaşları içinde uğurlandı
İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybedenler gözyaşları içinde uğurlandı İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları Altuğ Erbil, Arif Cez, İlker Uçak ve Serhat Kenar için Yalova'daki Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Fabrikası'nda tören düzenlendi. Burada konuşan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Bu çok zor günleri birbirimizden destek alarak aşacağız. Onları hiç unutmayacağız, hep anacağız" dedi.
24.06.2022 Galeri
İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları için tören
İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları için tören İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları Altuğ Erbil, Arif Cez, İlker Uçak ve Serhat Kenar için Yalova'daki Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Fabrikası'nda tören düzenlendi. Burada konuşan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Bu çok zor günleri birbirimizden destek alarak aşacağız. Onları hiç unutmayacağız, hep anacağız" dedi.
24.06.2022 Yaşam
Helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri Türkiye’ye getirildi
Helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri Türkiye’ye getirildi İtalya’da yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri, Milan’dan havalanan uçakla İstanbul’a getirildi.
23.06.2022 Gündem
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş...
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş... İtalya’nın Lucca kentinde bulunan Capannori Tassignano Havaalanı’ndan 9 Haziran’da yerel saatle 10.00 sıralarında kalkan, içinde 1 İtalyan pilot, Eczacıbaşı Holding yöneticileri Arif Cez, İlker Uçak, Serhat Kenar ve Altuğ Erbil ile 2’si Lübnanlı 6 yolcunun bulunduğu Agusta Koala AW119 tipi Helikopter, yaklaşık yarım saat sonra radarda kaybolmuştu. 3 gün süren arama çalışmalarının ardından acı haber gelmiş, helikopterin enkazını Cusna Dağı yakınlarındaki Lama Nehri yatağında bulan ekipler, 7 kişinin cansız bedenine ulaşmıştı.
15.06.2022 Dünya
Lübnanlı iş adamının kazadan önce oğluna gönderdiği video ortaya çıktı!
Lübnanlı iş adamının kazadan önce oğluna gönderdiği video ortaya çıktı! İtalya'da Perşembe günü radar teması kesilen ve 4'ü Türk olmak üzere toplam 7 kişinin cansız bedenine ulaşılan helikopter kazasında hayatını kaybeden Lübnanlı iş adamının kazadan kısa bir süre önce oğluna gönderdiği video ortaya çıktı.
12.06.2022 Dünya
İtalya'daki helikopter kazasından kurtulan olmadı
İtalya'daki helikopter kazasından kurtulan olmadı İtalya'da perşembe günü radar teması kesilen ve 4'ü Türk olmak üzere toplam 7 kişinin bulunduğu helikoptere ait enkaz parçalarının Cusna Dağı'nda tespit edilmesinin ardından yürütülen arama kurtarma çalışmalarında tüm yolcuların ve pilotun cansız bedenine ulaşıldı.
11.06.2022 Dünya
İtalya’da kaybolan helikopter bulundu mu? Düşen helikopterdeki yolcular bulundu mu?
İtalya’da kaybolan helikopter bulundu mu? Düşen helikopterdeki yolcular bulundu mu? İtalya'da, dağlık bölgede kaybolan ve içinde 4'ü Türk 7 kişinin bulunduğu helikopterin yeri tespit edildi. İçinde Eczacıbaşı Holding'in dört çalışanının da bulunduğu helikopter ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Peki, İtalya’da kaybolan helikopter bulundu mu? Düşen helikopterdeki yolcular bulundu mu? Eczacıbaşı helikopter kazasında ölenler var mı? İşte detaylar…
11.06.2022 Gündem
Çavuşoğlu: Tahıl için Rusyaya BM planının en doğru plan olduğunu belirttik
Çavuşoğlu: Tahıl için Rusyaya BM planının en doğru plan olduğunu belirttik Resmi ziyaret kapsamında Çekyanın başkenti Pragda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çek mevkidaşı Jan Lipavsky ile görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Rusya Dışişleri Bakanı Lavrovla görüşmesi hakkında da bilgi veren Çavuşoğlu Kendilerine Birleşmiş Milletler planının, en doğru plan olduğunu ve bunun detaylarının da tabi taraflar arasında müzakere edilmesi gerektiğini söyledik. Bu nedenle önümüzdeki süreçte BM, Türkiye, Ukrayna ve Rusya Federasyonu toplantısına, 4lü toplantıya ev sahipliği yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Bu da BMnin bir teklifiydi ifadelerini kullandı.
11.06.2022 Gündem
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Konuyla ilgili Eczacıbaşı Holding'den açıklama yapılarak helikopteri arama çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.
11.06.2022 Gündem
Eczacıbaşı helikopter kazası olayı nedir, Eczacıbaşı helikopteri düştü mü? Kayıp helikopter bulundu mu?
Eczacıbaşı helikopter kazası olayı nedir, Eczacıbaşı helikopteri düştü mü? Kayıp helikopter bulundu mu? Eczacıbaşı helikopter kazası nedir, Eczacıbaşı helikopteri düştü mü? İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter radardan kayboldu. Peki, Kayıp helikopter bulundu mu, ölenler var mı?
10.06.2022 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Kritik rapor, soruşturmanın seyri değişecek
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Kritik rapor, soruşturmanın seyri değişecek Kahramanmaraş'ta 13 yıl önce bugün düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada 9 kişiden oluşan bilirkişi heyeti çalışmalarını tamamlayarak raporu yazmaya başladı. Yakın bir zamanda dosyaya girecek olan bilirkişi raporu; helikopterin suikast, kaza ya da ihmal sonucu mu düştüğü sorusuna cevap verecek ve bu nedenle soruşturmanın seyrini değiştirecek.
25.03.2022 Siyaset
Muhsin Yazıcıoğlu sözleri! Ölümünün 13. yılında kısa, uzun, resimli, Muhsin Yazıcıoğlu anma sözleri ve mesajları!
Muhsin Yazıcıoğlu sözleri! Ölümünün 13. yılında kısa, uzun, resimli, Muhsin Yazıcıoğlu anma sözleri ve mesajları! Muhsin Yazıcıoğlu anma sözleri, ölüm yıldönümünde onu anmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 13'üncü yılında anılıyor. Yazıcıoğlu’nun hayatı 55 yaşında şüpheli bir helikopter kazası ile son buldu. Biz de haberimizde ölümünün 13. yılında kısa, uzun, resimli, Muhsin Yazıcıoğlu anma sözleri ve mesajları derledik. İşte Muhsin Yazıcıoğlu sözleri…
25.03.2022 Gündem
Helikopter kazasında mucize kurtuluş! Kurtarma ekipleri gözlerine inanamadı: Biri bebek 4 kişi...
Helikopter kazasında mucize kurtuluş! Kurtarma ekipleri gözlerine inanamadı: Biri bebek 4 kişi... ABD'de meydana gelen helikopter kazası kurtarma ekiplerini şaşkınlığa uğrattı. Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Helikopterdeki bebek, hemşire ve iki mürettebat kurtuldu.
12.01.2022 Dünya
Çanakkale'de kar beklentisi nedeniyle taşımalı eğitim tatil edildi!
Çanakkale'de kar beklentisi nedeniyle taşımalı eğitim tatil edildi! Çanakkale'de beklenen kar yağışı ve fırtına nedeniyle, yarın il genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
11.01.2022 Gündem
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü!
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü! ABD'nin Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Upper Darby İtfaiye Şefi Derrick Sawyer de "olağanüstü" olarak nitelendirdiği kazada can kaybı olmamasından dolayı duyduğu şaşkınlığı dile getirdi.
11.01.2022 Dünya
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü!
ABD'de helikopter kazası, yerleşim yerine düştü! ABD'nin Philadelphia kentinde biri bebek olmak üzere 4 kişinin bulunduğu ambulans helikopter, bir kilisenin önüne düştü. Upper Darby İtfaiye Şefi Derrick Sawyer de "olağanüstü" olarak nitelendirdiği kazada can kaybı olmamasından dolayı duyduğu şaşkınlığı dile getirdi.
11.01.2022 Dünya
Helikopteri okyanusa düşen bakan 12 saat yüzerek yaşama tutundu
Helikopteri okyanusa düşen bakan 12 saat yüzerek yaşama tutundu Gemi enkazını incelemek için helikopter ile bölgeye giden Madagaskar Polis Bakanı Serge Gelle'nin helikopteri Okyanusa düştü. 12 saat boyunca yüzen bakan, mucizevi şekilde hayatta kaldı.
22.12.2021 Dünya
Hindistan’daki helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Rawat hayatını kaybetti
Hindistan’daki helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Rawat hayatını kaybetti Hindistan'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat ve eşinin de aralarında bulunduğu 13 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
8.12.2021 Dünya
Rusya'da helikopter kazası: 3 ölü
Rusya'da helikopter kazası: 3 ölü Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında bir helikopterin düşmesi sonucu üç kişi hayatını kaybetti.
3.10.2021 Dünya
Petr Kellner helikopter kazasında öldü
Petr Kellner helikopter kazasında öldü Çekya'nın en zengin iş insanı Petr Kellner'in Alaska'daki bir helikopter kazası sonrası hayatını kaybettiği açıklandı. Kellner'in iş seyahati sırasında helikopterinin düştüğü ve Kellner ile birlikte daha hayatını kaybettiği belirtildi.
29.03.2021 Ekonomi
Helikopter kazasından mucizevi şekilde sağ kurtulmuştu! Gazi Yüzbaşı, doktor kız kardeşine emanet...
Helikopter kazasından mucizevi şekilde sağ kurtulmuştu! Gazi Yüzbaşı, doktor kız kardeşine emanet... Tüm Türkiye'yi yasa boğan Bitlis'teki 11 askerin şehit olduğu helikopter kazasından Yüzbaşı Ender Uzunçakmak ve Binbaşı Alptekin Köprülü mucizevi şekilde sağ kurtuldu. Gazi Uzunçakmak'ın tedavisi İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde doktor olan kız kardeşi Handan Uzunçakmak'ın kontrolünde sürüyor...
12.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Helikopter Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki helikopter kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.