Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye...

Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye...

Ozan Tufan'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ta tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, stoper hattına da takviye istedi.

Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye...

Ara transfer dönemi için Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi’nin rotasını İngiltere’ye çevirdiği öğrenildi. Siyah-beyazlı idareciler, orta saha için tecrübeli çalıştırıcının Bursaspor’dan ve A Milli Takım’dan eski öğrencisi Ozan Tufan için harekete geçti.

Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu Hull City’ye sezon başında Fenerbahçe’den giden, ancak Championship ekibinde mutsuz olduğu öğrenilen Ozan Tufan’ın da Türkiye’ye dönerek Şenol Güneş’le bir araya gelmek ve A Milli Takım’da yeniden yer alabilmek istediği bildirildi.

Bir taraftan transfer çalışması yapan, diğer taraftan da kulübün bütçesini düşünen Beşiktaş Yönetimi’nin Ozan Tufan için satın alma opsiyonu ile kiralama formülü üzerinde durduğu belirtildi. Ozan Tufan sezon başında 3 milyon euro karşılığında Fenerbahçe’den Hull City’ye giderken, 2025’e kadar geçerli sözleşme imzalamıştı. Bu sezon tecrübeli futbolcu, Championship ekibinde ligde 22, kupada da 1 maçta toplam bin 319 dakika sahada kalırken 4 kez ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

Çebi-Güneş zirvesi

Öte yandan dünkü idman sonrasında Başkan Ahmet Nur Çebi ile Teknik Direktör Şenol Güneş’in bir süre konuştuğu öğrenildi. Görüşmede ara transferde yapılacak hamleler üzerine fikir alış verişinde bulunulurken, tecrübeli çalıştırıcının Ozan dışında yerli bir stoper istediği de bildirildi.

‘Hocamız daha önce de istedi’

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı idman bitiminde basın mensuplarıyla sohbet ederken, gündem Ozan Tufan oldu. Kazancı konuyla ilgili, “Hocamız Ozan Tufan’ı Bursaspor’dayken de istemişti, fakat o dönemde alamamıştık. Şenol Güneş’in futbol aklı, Beşiktaş’ın aklı. Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda gerekli adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

Torunoğulları’na taziye ziyareti

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, futbol takımının sabah yaptığı idmanı izledikten sonra, eski yönetici Erdal Torunoğulları’na gitti. Başkan Çebi, babası vefat eden Torunoğulları’na taziye ziyaretinde bulundu.

Ozan Tufandan sonra bir bomba daha Bu sefer o mevkiye...

Haberin Devamı