Taksim Meydanı’

Taksim Meydanı’

Son dakika Taksim Meydanı’ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taksim Meydanı’ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taksim Meydanı’ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksim Meydanı’

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksim meydanı’ gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.050 taksim meydanı’ haberi bulunmuştur. Tüm taksim meydanı’ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
İstanbul'un göbeğinde husumetlisine benzettiği kişiyi vurdu
İstanbul'un göbeğinde husumetlisine benzettiği kişiyi vurdu Taksim Meydanı'nda husumetlisine benzettiği kişiyi silahla vuran şüpheli, polis tarafından yakalandı. Saldırı anları, güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Florida'da 18 Ocak'ta saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma törenini takip etmek üzere Amerika'da bulunan Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın ailesiyle bir araya geldi.
17.01.2024 Gündem
Suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar yılbaşında Taksim Meydanı'nda
Suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar yılbaşında Taksim Meydanı'nda İstanbul'da suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ve mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verilen lüks otomobiller yılbaşında görevde. Taksim Meydanı'nda görevlendirilen araçlar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar lüks polis araçlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
31.12.2023 Gündem
İstanbul'da yılbaşı kutlamalarına kameralı takip
İstanbul'da yılbaşı kutlamalarına kameralı takip Yeni yıla yıla saatler kala kutlamaların yapıldığı Taksim Meydanı ve çevresine, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları kuruldu. Yılbaşı tedbirleri için Gezi Parkı'na konuşlandırılan mobil KGYS aracından Taksim, kameralarla takip ediliyor. 
31.12.2023 Gündem
Taksim'de yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı
Taksim'de yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı Taksim İstiklal Caddesi'nde yeni yıla saatler kala hareketlilik başladı. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
31.12.2023 Gündem
İstanbul’da mevsimin ilk kar yağı düştü! Taksim Meydanı beyaza büründü
İstanbul’da mevsimin ilk kar yağı düştü! Taksim Meydanı beyaza büründü İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardın dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur ve fırtına, sabah saatlerinde kar yağışına dönüştü. İstanbul’un Avrupa yakasında etkili olan kar yağışı, bir çok ilçede görüldü. Taksim’de de etkili olan kar, lapa lapa yağdı, araçların üstü dakikalar içerisinde bembeyaz oldu. Sabah işlerine gitmek için evden çıkan vatandaşlar, lapa lapa yağan kar nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar sağa sola kaçışırken bazı vatandaşlar ise o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.
19.11.2023 Vatan TV
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım'
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım' İstanbul Taksim'de 10 yaşındaki kız çocuğu, Rus turistlerin çantasını çaldı. Olayı gören polis ekipleri anında müdahale ederek küçük kızı suçüstü yakaladı. Küçük çocuk, muhabirin "Neden turistin çantasını aldın" sorusu üzerine "Dayı sen sor diye aldım" dedi.
5.11.2023 Gündem
Eşini soymaya çalışan kadını polise teslim etti
Eşini soymaya çalışan kadını polise teslim etti Taksim Metrosu’nun yürüyen merdivenlerinde turist kadının çantasını soymaya çalışan bir kişi, kadının kocası tarafından suçüstü yakalandı. Suç Taksim Güven Timleri tarafından gözaltına alınan şüpheli kadının suç dosyasının kabarık olduğu öğrenildi.
19.10.2023 Yaşam
İstanbul Emniyeti'nden 'Huzur İstanbul' denetimi! Didik didik aradılar
İstanbul Emniyeti'nden 'Huzur İstanbul' denetimi! Didik didik aradılar İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği denetimde, durdurulan araçlar tek tek aranırken, sürücü ve yolcuların da kimlik kontrolü yapıldı. Beyoğlu'nda yapılan denetime narkotik köpeği 'Kimy' de katıldı.
17.10.2023 Yaşam
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı!
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı! Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamın boynuna tampon yapan şahıs, onu 6 saat boyunca da rehin aldı. Şahsın taksiyle ofisten gönderdiği adam hastanede tedavi altına alınırken Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ise tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
Ticari taksi denetimi! Uyanıklık yapan şoförlere ceza
Ticari taksi denetimi! Uyanıklık yapan şoförlere ceza İstanbul Taksim Meydanı'nda trafik polislerinin yaptığı ticari taksi denetiminde 4 şoföre taksimetre açmadığı, müşteriyle pazarlık yaptığı, araç muayene tarihi geçtiği ve yolun ortasından yolcu aldığı için para cezaları kesildi.
6.08.2023 Gündem
İstanbul'da 'Huzur İstanbul Uygulaması'
İstanbul'da 'Huzur İstanbul Uygulaması' İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 'Huzur İstanbul Uygulaması' yapıldı. Eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde Beyoğlu'nda durdurulan araçlar didik didik aranırken kask takmayan motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı.
29.07.2023 Gündem
Taksim'de dilenci operasyonu! Aralarında çocuklar da var
Taksim'de dilenci operasyonu! Aralarında çocuklar da var Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde dilenci operasyonu yapıldı. Aralarında çocukların bulunduğu dilenciler yakalanarak zabıta aracına bindirilirken, kendilerini çeken basın mensuplarına da tepki gösterdi.
25.05.2023 Yaşam
Taksim Meydanı dilencilerle doldu
Taksim Meydanı dilencilerle doldu Taksim Meydanı’nda sayısı artan dilenciler sorun olmaya devam ediyor. Esnaf, çocukları kullanarak duygu sömürüsü yapıp turistlerden para isten dilencilere bir çözüm bulunmasını istedi.
6.05.2023 Gündem
DİSK Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı
DİSK Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı DİSK üyeleri Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.
1.05.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları! Demir bariyerler yerleştirildi
Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları! Demir bariyerler yerleştirildi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Taksim Meydanı’na demir bariyerler yerleştirildi.
30.04.2023 Gündem
Taksim Meydanı'nda 6 katlı otelde yangın çıktı
Taksim Meydanı'nda 6 katlı otelde yangın çıktı Beyoğlu, Taksim Meydanı'nda 6 katlı otelde yangın çıktı. Yangın büyümeden söndürülürken, otelde tadilat amaçlı kalan işçiler itfaiyenin yaptığı çalışma sonucu kurtarıldı.
21.04.2023 Yaşam
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın Tatil planı yapmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Uzmanlar, internet üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarında sahte tatil sitelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl binlerce insanın online ödeme yöntemleri üzerinden dolandırıldığını söyleyen Avukat Oğulcan Dinçer, böyle bir duruma düşmemek için neler yapılması gerektiğini detayları ile anlattı.
1.04.2023 Yaşam
Taksim Meydanı’nda turist kadına kapkaç kamerada: Çay bardağı fırlatıp çelme taktılar
Taksim Meydanı’nda turist kadına kapkaç kamerada: Çay bardağı fırlatıp çelme taktılar Taksim Meydanı’nda yürüyen İran uyruklu bir turist telefonuyla ilgilendiği esnada kapkaça uğradı. Kadının yaklaşık 50 bin liralık cep telefonunu çalan şahıs Talimhane’de esnaf tarafından çay bardağı fırlatılıp çelme takılarak yakalandı. B Bölge Güven Timleri tarafından gözaltına alınan kapkaççı tutuklandı.
1.04.2023 Gündem
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler?
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler? İstanbul’un kalbi, binlerce eski yapının bulunduğu Beyoğlu’nun Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, depreme dayanıklı konutların inşası için 20 yıldır çaba sarf ettiklerini belirtirken ‘İmkânsızın üstünü deniyoruz’ dedi.
30.03.2023 Gündem
İstanbul'da Yeditepe Huzur Denetimleri devam ediyor
İstanbul'da Yeditepe Huzur Denetimleri devam ediyor İstanbul'da 'Yeditepe Huzur Denetimi' devam ediyor. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilen denetimde araçlar durdurularak arandı. Denetime hassas burunlu narkotik köpeği de destek verdi.
11.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Taksim Meydanı’ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksim meydanı’ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.